Естетични процедури за лице и тяло – 46 тема

• 79 937
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
Уф ами много ме болеше, аз мислех, че 2-3 боцвания ще има, а бяха 20-30, за 3-4 месеца челото ми беше като гипсирано, ама после се отпусна, а като че ли не съм готова да се бода по 2-3 пъти в годината, честно казано очаквах и да е по-евтино, та затова засега не съм повторила
20-30 бодвания само за зона чело ли? Никога не са ми слагали толкова дори на цяло лице, т.е. като правя 3 зони.

# 331
tuali, точно това видео изгледах вчера и започнах да се притеснявам какъв ще е крайния резултат

# 332
Аз миналата година си сложих за първи и последен път ботокс на челото и тогава лекарката ми каза, че задължително се слагало малко и около очите, та и там няколко пъти ме набоде
Сменяй докторката!

# 333
Ами няколо лекари са ме съветвали да не бода само чело, а трите зони- гневна, чело и пали крак.
Много се противях, защито аз няма бръчки около очи  и гневна, имам само три линии на челото( 21 г ми дъщеря също ги има) та настоявах си за само чело, в резутат смъкнати вежди, сърдит вид абв ужас. Сега за пръв път Христозов отказа да ми сложи само чело и го напарви както си е редно, ами коренна разлика нямаше свличане, окото се “отвори” Общо единици не сложи много, 300 лв сякаш платих или 300 и малко. Но пък много бързо мв пусна. Мисълта ми е, чв в добре са св вслушваме в съвета на лекарят, на когото сме се доверили.

# 334
tuali, точно това видео изгледах вчера и започнах да се притеснявам какъв ще е крайния резултат
Просто ги изговаряте тези неща с доктора,  да знае какви са ти притесненията и да обърне внимание дали имаш склонност към тежки клепачи или много силни мускули около веждите. И той да прецени...ако слагаш за пръв път вероятно и няма да държи много дълго (не че е голямо успокоение де)

# 335
JACKLIN* и аз затова се опъвам, нямам гневна и не ми се боде напразно, но пък тази линия на челото започва много да ме дразни. От това, което четох и гледах в интернет, съветват боцкането в челото да е на 1 см нагоре от веждите, за да не провисват и да се сложи на 2-3 точки в района на гневната, за да балансира пък вдигането.

# 336
Здравейте,

Има ли доволни от процедура 3d rejuvenation с Фотона? Ако някоя от вас има скорошен опит, ще ми е полезно да сподели за резултатите и трайността им, както и къде е правена процедурата?

Аз целя освежаване, озаряване, леко лифтиране, заличаване на фини линии.

Благодаря!

# 337
Умувам дали да  пробвам In mode forma.
Целя леко лифтиране и прибиране на обеми от филър.
Някакви отзиви?

# 338
  • в 1001-та нощ
При мен всичко стопи - само една процедура.

# 339
От 1 слагане Restiline има ли ефект?
Запълва ли мънички линийки?

Какво мога да очаквам.

Да споделя, че вече цяла седмица на едната бузка имам синина, която стана зелена и не се прикрива с нищо.
Това от скитбустер ❣

# 340
Здравейте Simple Smile
Има ли някой с отзиви за Др Христова в Белисимо клиник?

# 341
Гледах клип на Д-р Денкова и Ива Екимова, правила е Full face.... Няма нищо общо с това, което беше, наблъскана е с филтри, потресаващо!

# 342
Гледах клип на Д-р Денкова и Ива Екимова, правила е Full face.... Няма нищо общо с това, което беше, наблъскана е с филтри, потресаващо!
Олеле, сега го гледах и аз 😳😳😳
Какво е това блъскане на филъри, където и без това има обеми...За да няма бръчки, дай да сложим обем 😵‍💫. А то става по-зле така.
Денкова да покаже какво тя си прави, изглежда чудесно, но пациентите нямат нейните резултати.
Какви са тия Джей Лено брадички, дето им прави по калъп 😥
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 21 юли 2022, 19:55 от tuali

# 343
  • при Arctic Monkeys
Ива е поела поне 6, 7 мл. Тва като тръгне да се разгражда и мигрира тук-там, олеле.

# 344
Тази острата брадичка "след" ли е?
Чудя се как може да се харесват така хората! Sad

Общи условия

Активация на акаунт