Естетични процедури за лице и тяло – 46 тема

• 79 932
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Къде го гледате това за Ива?
Аз да се отчета от днес.. ами посетих Лазер клиник Париж във Варна за PRF. Може би да е единственото място във Варна, където правят, като изключим когато гостува Михайлов в Скинлайн. Но нямах търпение и не ми се чакаше, а иначе благодаря на alena за идеята за PRF и подробните постове в богът ѝHeart. Та в тази клиника 15 дни в месеца работи доктор Дженкова /през останалото време практикува в чужбина /- много фина и приятна жена, нищо излишно не препоръчва, дори каза, че имам прекрасна кожа и нямам нужда от нищо, само такъв тип поддържащи процедури, ако желая. От началото до края беше към 50 минути, те работят по техниката на проф. Клеопатра Накопулос и професор Шукрун. Има информация в сайта на клиниката и изобщо, ако ви е интересно. Въпреки местната упойка убожданията си се усещат като при мезо, ако не обичате инжекционни процедури не е за вас. Изрично не исках обогатяване с нищо, защото искам да видя чистият ефект от процедурата. Не получих синки, лицето ми тогава се позачерви, но сега няколко часа след няма почти следа. Бяха много, много любезни. Тепърва очаквам ефекта и ще споделя.
Едит :намерих това за Ива Екимова, ох, ох.. В челюстта е  като борец, ужас, много грубо изглежда..И какви са тези неподходящи термини, които хвърля Ива? "Холистична и органична процедура" Close

Последна редакция: чт, 21 юли 2022, 22:51 от ivka_smile

# 346
Е къде е тоя клип де, аз не го намерих

# 347
# 348
Не харесвах Ива преди, много остри черти, а и тази руса коса и тъмни вежди…
Сега лицето е балансирано, но въобще не е тя, а все едно леля ѝ.

Последна редакция: пт, 22 юли 2022, 03:31 от ДХ3

# 349
  • тук и там
Здравейте,  поисках нещо за хидратация на устните и лека пухкавост, а не за обем и уголемяване  -сложиха ми Теосал кис 0.5 ml. преди час. И положението е ужасно-обратното на това което исках.
Ще спаднат ли устните  ми и евентуално кога?
Нещо да пия ли-арника примерно?И въобще-какво е добре да правя след процедурата?

# 350
  • Варна
Разбира се, че ще спадат, 0,5 е минимално количество. Може да пиете Арника, да, както и да мажете.

# 351
И аз гледах "преобразяването" на Екимова - за мен резултатът е ужасен. Грубо лице с огромна тежка долна част. Направо изглежда мъжествена.
Не мога да повярвам, че се харесва по този начин и въобще, че има хора, които се съгласяват на такова количество филър с маркетинговата опаковка "холистичен подход".

# 352
Здравейте,

Някой слагал ли е филър Dr CYJ за коса?

# 353
  • тук и там
Оф, надявам се. Сами по себе си не са зле,но просто на моето лице не му  отиват обемни устни и не се харесвам в момента.

Масажи, лед -нещо мога ли да направя , за да спаднат по-бързо?

Последна редакция: пт, 22 юли 2022, 10:46 от Кайсия

# 354
И аз да кажа за Екимова: няма как да се преобрази на по-нежна, по принцип тя си е доста груба и ръбата в лице. И може би това е най-доброто...

# 355
Оф, надявам се. Сами по себе си не са зле,но просто на моето лице не му  отиват обемни устни и не се харесвам в момента.

Масажи, лед -нещо мога ли да направя , за да спаднат по-бързо?
Ще спаднат, трябва време,10-12 дни.Никакви масажи и лед, ако не е казал лекарят изрично.
И моите се подуват много, после всичко си е ок:

# 356
Оле, Ива е кошмарна, нищо общо със себе си.
Много е достъпно вече това, във всеки квартален салон правят по нещо, май изгубваме всички реална представа.

# 357
  • в 1001-та нощ
Денкова изглежда по-добре от Ива ...въпреки 20-те години отгоре. Защо ли на себе си не е причинила това, което видяхме на лицето на Ива?!?! Брадичката изглежда, все едно децата са лепили пластелин ... Ива е доволна, защото вероятно не е платила за резила.

Освен, че ми е неприятна - рекламата е много глупава... но ...се шуми и се говори за това. Холистичният подход няма общо с количеството продукт, а този случай е антипример или показно - как да не се прави. Учудена съм, че Денкова е доволна.

# 358
На мен ми харесва резултатът при Ива ,тя е много слаба и и беше почнала да и личи възрастта....сега изглежда подплътена и повдигната ....е няма как да е напълно естествено ,пък и тепърва ще се слягат и разлистват тези филъри ....добре е ...
Между другото разликата между възрастта на Ива и Денкова не ми изглежда повече от 10-12 години -Ива да е на 45-46 ,Денкова +10...

# 359
  • Варна
Ама Денкова изглежда съвсем прилично в сравнение с Ива.

Общи условия

Активация на акаунт