Естетични процедури за лице и тяло – 46 тема

• 79 875
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Eli, имаш предвид ръчното почистване/изстискване ли? Ако е то, два пъти съм го водила при козметичката там - Вероника. Може би трябва ежемесечно да се ходи.🤷♀.
Епидуо и той имаше изписан миналото лято, но ние изкарваме много време на море и планина, зимата пък на ски и изобщо не мога да намеря пролука, когато не е активно изложен на слънчеви лъчи. Не знам УВ-кремът дали е достатъчен, за да предпази кожата от пигментиране, предвид фоточувствителността й. Ще го взема да го започва от септември, а междувременно пак ще му запиша час някъде. Сега гледах листовката на скинорен - и там същата работа с излагането на слънце.
А някакви химически пилинги или мезотерапия удачни ли са?

# 526
Skiorche, в Хил клиник правят и едно мнооого дълбоко и добро почистване на активно акне.
Бях водила брат ми,  много добър резултата,но трябва да се ходи периодично... за съжаление акнето не се лекува докато не премине само, но може да се контролира.

Как го правят това дълбоко почистване? Механично или с някакъв апарат?

# 527
Здравейте,
на 36 г съм, нямам бръчки, имам поддържана хидратирана (иначе суха) кожа. Относно превенция/ хидратация какво бихте препоръчали и колко често, гледам Saypha RICH… Ходила съм веднъж при др Хаджийска, като цяло не ми даде съвети, изобщо не й се занимаваше с мен , може да е била претоварена, а и нямам познати дерматолози. Единствено каза, че кожата ми е поддържана или нещо такова, не останах с впечатление, че ме иска за криент 😁
Така че ще се радвам на препоръки 😊

# 528
Eli, имаш предвид ръчното почистване/изстискване ли? Ако е то, два пъти съм го водила при козметичката там - Вероника. Може би трябва ежемесечно да се ходи.🤷♀.
Епидуо и той имаше изписан миналото лято, но ние изкарваме много време на море и планина, зимата пък на ски и изобщо не мога да намеря пролука, когато не е активно изложен на слънчеви лъчи. Не знам УВ-кремът дали е достатъчен, за да предпази кожата от пигментиране, предвид фоточувствителността й. Ще го взема да го започва от септември, а междувременно пак ще му запиша час някъде. Сега гледах листовката на скинорен - и там същата работа с излагането на слънце.
А някакви химически пилинги или мезотерапия удачни ли са?

Да, това имах предвид. Брат ми ходеше често, някъде веднъж на месец.

# 529
Eylon Brown, какъв е крема за подготовка преди Pico sure,  каква е целта? Аз не съм ползвала преди процедура (доволна бях много и пак бих направила).
Кремчето, доколкото разбрах там го забъркват - има изсветляващи компоненти, целта е да подпомогне работата на лазера в тази насока. Предполагам, че не за всеки е необходимo, но аз вече започвам да имам петна тук-там, особено лятото, колкото и да се пазя с ревностно мазанe на слънцезащита винаги има пробив :/

# 530
Акнелиза също го изписват за акне, но не и в България мисля.

# 531
Здравейте, н голямо чудене съм каква процедура да си взема от промоционалният пакет на Дерма акт, искам цялостно освежаване без тежка артилерия от филъри. За протокола м.03 сложих филър в скули, над вежди и в челюстта. Нещо за рефреш да взема предвид изсушаването през лятото.

# 532
  • пустинята Гоби
В България не се продава Акнелийз, как да го изпишат? Със сигурност изписват подобни забъркани в аптека продукти. Най-добре младежа да се заведе при читав дерматолог, който ще се ангажира с лечение и проследяване, включващо и почистващи процедури.

# 533
Др Денкова ОБяснява какъв продукт използва, когато прави ринопластика с филър.

Същевременно нейния брат, Ильо Стоянов преди година сподели как това е една много опасна интервенция…….

Малко съм объркана …..

# 534
Сестра му е доказан специалист , с дългогодишен опит.Laughing

# 535
  • при Arctic Monkeys
И туй ли е то фул фейс за хиляди пари..изглежда ужасно.

# 536
Тези и двамата изглеждат ужасно.
Има една приказка “да остаряваш красиво”. Като се насилват да са вечно млади не става. Отделно тоалетът и тока 12 см изобщо не отива на жена на 50 г (освен на Джей Ло)

# 537
Тези и двамата изглеждат ужасно.
Има една приказка “да остаряваш красиво”. Като се насилват да са вечно млади не става. Отделно тоалетът и тока 12 см изобщо не отива на жена на 50 г (освен на Джей Ло)
Това за тоалета и тока на 12 см. не го разбрах ,  но иначе наистина приличат на карикатура.

# 538
Нищо и няма на тоалета и тока, в лице не изглежда обаче никак добре.

# 539
  • при Arctic Monkeys
Аз достигам до извода, и то много късно, че главния издайник са очите и очната зона! Всичко друго се подръпва, опъва, запълва, а очите, освен че им се променя формата, като се пънят скулите, се третират трудно и със спорен успех.  Правих мезотерапии за очи, освен, че съм по-подпухнала, не видях друг ефект!! Почвам да се отчайвам. Хем торби, хем тъмни кръгове, хем паднали клепачи...

Общи условия

Активация на акаунт