Естетични процедури за лице и тяло – 46 тема

• 79 853
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Момичета , имaм въпрос към всички правили Saypha rich -колко милилитра слагахте ? Едната докторка ми каза два милилитра наведнъж ( по мл на страна) и след две седмици да ми разпредели още един , другата два пъти по два .
Чудя се дали няма да ми стане прекалено четири ?
Ще ми е много полезно да прочета при вас как е било.

# 556
  • в голямото село
На мен също ми препоръчаха по 1 мл на страна, общо 2 мл. Но останах с впечатлението че ще е еднократно. Колко процедури всъщност са необходими? Аз още се колебая между другото..

# 557
  • в 1001-та нощ
Момичета , имaм въпрос към всички правили Saypha rich -колко милилитра слагахте ? Едната докторка ми каза два милилитра наведнъж ( по мл на страна) и след две седмици да ми разпредели още един , другата два пъти по два .
Чудя се дали няма да ми стане прекалено четири ?
Ще ми е много полезно да прочета при вас как е било.

Еднократно 3 мл, без да повтарям.

Правих RRS eyes.
За себе си търся процедура дренираща, с хидратиращ ефект, по-скоро някаква машина, а не бодене и пълнене с разтвори. Все се каня да си правя масажи всеки ден на очите и ме домързява..

Разпитай за LPG на лице - усеща се, като пърхане на крила на пеперуда по лицето . За хидратиране и intraceuticals - с кислород под ниско налягане е, вкарва се ампула по избор - има 4 вида.

# 558
Колкото повече чета, толкова се чудя дали бустери, мезотерапии и др иглени имат ефект за превенция на състаряване. Или е ген, храна, стрес, ежедневна хидратация?

# 559
В повечето случаи е ген, но това не значи, че нищо не трябва да правим.

# 560
  • пустинята Гоби
Не е само ген, добра храна и хидратация със сигурност. И трите неща ги имам, хидратирам се от ученичка, но след 40-тата година процесите на стареене започват да се усещат доста осезателно. Не ми се мисли като навляза в менопаузата.

Освен очите, шията е голям издайник на възрастта.

# 561
Аз в лицето съм добре, нo шията ..🤦🏻♀

# 562
Аз пък съм наопаки, а не е като да полагам особени грижи за шията.

# 563
  • в 1001-та нощ
Не е само ген, добра храна и хидратация със сигурност. И трите неща ги имам, хидратирам се от ученичка, но след 40-тата година процесите на стареене започват да се усещат доста осезателно. Не ми се мисли като навляза в менопаузата.

Освен очите, шията е голям издайник на възрастта.

Бих добавила и спорт. Но не започнат късно.

# 564
Наясно съм, че няма да съм вечно млада, но добър хранителен режим, редовен спорт, грижа за кожата - тук не включвам само козметични процедури, а сън, отказ от тютюнопушене, козметика, са неща, които цялостно повишават качеството на живот и са в основата да се чувстваш добре в тялото си.
За мен прекаляването с естетични процедури, постоянно правене на нещо, има психически корени, а не реални физиологични нужди. Не случайно балансът е най-трудното нещо за постигане.

# 565
Здравейте, момичета 🌼 Края на юни си сложих скинбустер, но бях доста дълго време със синини и отоци, по принцип трябваше да отида още два пъти, но покрай бавното възстановяване не се решавам, сега се замислям за мезотерапия, имате ли представа дали е по-малко стресираща за кожата и дали ще бъде по-леко възстановяването?

# 566
  • Варна
Не, не е по - малко стресираща-същата работа. По съвет на дерматолог и изобщо - вземайте Рутаскорбин за укрепване на капилярите няколко дни преди и след и Сераза след процедурата няколко дни. Арника за пиене, мазане това е в общи линии превенцията.

Последна редакция: вт, 09 авг 2022, 13:07 от ivka_smile

# 567
Не, не е по - малко стресираща-същата работа. По съвет на дерматолог и изобщо - вземайте Рутаскорбин А укрепване на капилярите няколко дни преди и след и Сераза след процедурата няколко дни. Арника за пиене, мазане това е в общи линии превенцията.
Благодаря!

# 568
  • София
Аз пък категорично бих казала, че е по-малко стресираща. Веднъж съм слагала бустер и незнам дали ще повторя поради същите причини. Мезотерапията се слага по-повърхностно в сравнение с бустера (или поне при мен винаги е било така) и след 1 ден няма и следа от убожданията (освен ако не са ти направили някоя синка).

# 569
Аз юни месец правих мезотерапия на околоочна зона - четири процедури. Има някакво освежаване на зоната, ноо едва ли ще повторя. Назад бях писала може би след първата процедура как беше положението. След всяка мезотерапия имах подуване под очите като торбички, срещан дискомфорт и при други хора (естествено не при всички, но аз бях от щастливците.) Та, по няколко дни трябваше да ходя с подута зона, което не беше много яко и за това не бих правила повече точно тази мезотерапия, с друг продукт бих пробвала или пак прп, но просто това rrs eyes или нещо подобно, за жалост не е оптималното за мен.

Общи условия

Активация на акаунт