СЕДМИ КЛАС предизпитна високоефективна!

• 45 795
  • 895
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Добро утро и хубав и усмихнат ден!:hibiscus:
Болните от вируси, как сте? Дано няма нови попълнения. 
Първо искам да пожелая на момчето на ston успех на състезанието. Да си изиграе перфектно съчетанието и да му минат болките . Това децата спортисти са Голяма работа - през какви изпитания минават и училището си гонят , и са отговорни.
Второ : Няма да се разсърдим на никого, ако качи тук решенията на задачите от пробния на СМГ.Joy
И трето: Мили мамчета "стари пушки ", стана ми много мило като ви четях и си припомняте седмокласната тема на набор 2004. Ама хайде сега вземете ни разкажете тези наборчета къде учат, доволни ли сте от училищата и т.н. щуротии дето вълнуват седмокласните майки затиснати под бремето на вечния въпрос - кое училище да изберем. Много, ама много Ви моля пишете, разказвайте, споделете с нас! Мисля, че сега е най-добрият  момент -  преди изпитите, после вайкането за резултатите и истерията по смятането на баловете . Благодаря за отделеното време! Joy

# 181
Да си споделя терзанията. Тази година завършва първия випуск по поредната последна нова програма. Профилирането в 10 клас. Чета теми във връзка с липсващи профили в училището, в което учат десетокласниците. Питат за местене в други училища. Слабо получават отговори. Чета статии за балообразуването за ВУЗ с резултатите от матурите 12 клас. Чета за диспропорции и различен коефициент според вида на изпита. Чувам и чета за ниски резултати на матури по някои предмети в 12 клас. След 3 г какво ще бъде? Ще има ли някакво изглаждане и улягане на неравностите и неизвестните, или ще е ясно, че няма напасване на системата и кой се прее.ал, се прее.ал. Взимаме котка в чувал.
В хода на тия притеснения просто не знам какъв е правилният избор. Особено за дете, което все още няма яснота на професионален избор след гимназия. Още оттук се влиза в една предопределеност и ако има промени в ориентацията, тяхната реализация се затруднява. Във  времената, когато май е по-лесно да смениш пола си!!!!!!!!!!!
Поредният социален експеримент, този път върху децата ни. Нямам яснота какво е правилното решение в случая.

# 182
  • София
Прекрасно те разбирам, ra2, моите терзания са същите! А най-лошото е, че никой не може да ти даде отговор...

# 183
За всички, които пожелаха, качвам решенията на 22 и 23 зад.

# 184
Ето моите решения на втори модул на СМГ.
За края на 22-а не съм съвсем сигурна, т.е. така се решава, но може и да съм объркала някъде сметките, че беше късно.
23-а само чертеж и сметки, без подробно разписване, но ме интересуваха само отговорите. Всеки може да се ориентира, де, как се решава. Тя е доста лесна.

# 185
  • Mars Hotel
Радвам се да видя още мами от отчетната 2008 тук! Върнах се във времената на безкрайните нощни хранения. Тогава само четях и не пишех, защото бях много срамежлива, но беше много полезно. Сега пак ми е много полезно, но вече не съм срамежлива. Smile

Всички болни да минат да се отчетат, че ги мисля.

# 186
Болните да се оправят бързо. При нас едно и също, повече го вълнува другар ската вечер набора. За матурите хич и не мисли май. Той винаги е доволен от себеси

# 187
  • София
Белиндаааа!!!! Имаш 2 седмици да се отчетеш в тази тема за текущия набор (и той ли "кат' брата си ще става", че брата е висока летва) и да наминеш през единайсетокласната, да ти се подарваме на новини и там Kissing Heart
Остават още 11 дни, в това число 7 учебни и два уикенда. Обявявам началото на дългото свършване Innocent и пожелавам да е щастливо.
Божке, не ми обръщайте внимание. Само 8:30 е а аз вече какви ги плещя!

Скиорче, как е девойката? Ще си я прибирате ли вече?
Рени, надявам се, че ковида минава леко и безаварийно и не пречи на тестоправенето Sunglasses
Нинка, вече са те пуснали в къщи ли? Оправи ли се незнайното възпаление?
Другата седмица тестове по история и география на съответните раздели. От една страна и по тези предмети тярбва да ги оформят, от друга, ще блокират доволно количество време за преговори. А, и една презентация, но мисля да ударя стабилно рамо там, че може да убие "3-теста и един преразказ" време в избиране на снимки само. Срам, не срам, признавам - аз имам презентация за правене.

# 188
ra2, по твоите размисли - от всичко, което прочетох, стигнах до извода, че малко по-голяма предвидимост има с профилираните паралелки. С професионалните май е по-сложно - поне аз ги елиминирах, защото ми се струва, че с тях съвсем се ограничава избора за след 12. клас. Дали съм права, нямам идея.

Болните надявам се са здрави вече.

Мандаринка, и аз събота и неделя ще правя проект. Ако не ударя едно рамо, два дни ще търси картинки, информация и ще прави постери. Мисля вместо това да си препрочете произведенията по литература. Вчера го хванах, че от 6. клас героите от произведенията са тотално забравени.

# 189
  • София
мандаринка, не се срамувай, моля. И аз дадох рамо за две презентации.

Много е гадно за седмокласниците накрая всички като ги подберат с изходни тестове, презентации и подобни. То и на петокласника му е леко гадно, понеже и при него се получава същото. Но той няма нво и за него не ми е така мъчно като за кака му Simple Smile

По физика е представила презентацията, но другата седмица ще я препита, каквото и да значи това, за втора оценка. Ами не че нещо, ама къде бля тази мацка през срока... То че имат сега по един час на седмица, имат. Че и моята беше болна, беше. Но да се оставя всичко за последния момент - няма нужда някак.

# 190
  • Пловдив
Благодаря, че ни мислите. Засега всички сме добре. Девойката е със силна хрема, но само това. Мъжът ми от два дни е добре-днес му е 6 ден, надявам се да няма изненади. Аз също съм добре-много лека хрема и на моменти ми се иска да полегна, ама то може и да е от ЕГН-то.
Ра, тоя въпрос ме мъчи от началото на годината. Затова казвах, че от 7 клас трябва да знае какво иска да учи в университета едва ли не. Пълно безумие. Бориш се за една гимназия, влизаш в нея и в 11 клас се местиш, защото няма твоя предмет. Ами чудесно просто. От началото година се чудя какъв е смисъла.

# 191
  • Варна
Дано да са готови. На сайта пише след 7-ми юни, но пък току виж са се забързали.

Ооо, много благодаря, че ми каза. Не съм видяла за 7ми. Няма да ходя в такъв случай

# 192
Дано да са готови. На сайта пише след 7-ми юни, но пък току виж са се забързали.

Ооо, много благодаря, че ми каза. Не съм видяла за 7ми. Няма да ходя в такъв случай
Няма проблем, те са с доста странна организация, но пък като цяло си е ориентир. На математиката от 15-ти май моят набор се представи трагично и много се надявам с БЕЛ да компенсира. Сега видях, че на Вектор са излезли резултатите по математика. Моичкият има 82 точки. Чак не мога да повярвам, но е важно за самочувствието.
Всички болни бързо да оздравяват!

# 193
  • София
Бързо оздравяване и повече никакво заболяване, към всички!
Да минат само НВО-та и почваме да бистрим училищата и подредбите, сега фокус върху тестове и задачи, та по темата: някак успях да кача в пощата втори модул на векторския пробен от 22 май с отговорите (ston ги харесваше), а за който има Школо са сложили миналите НВО-та и мисля, че от профилите могат да се правят, специално първите модули.

# 194
Виждам, че в темата има и майчета, който вече веднъж са минали през тази лудост.
Дъщеря ми ще бъде на лагер по време на записването след второ класиране, чета, включително класния потвърди, че при записване детето трябва да присъства лично. Нямало никакъв вариант, ако не присъства - не може да се запише и остава за следващо класиране.
Имате ли опит, ако можем да си спестим няколко тегела през половин България....?

Общи условия

Активация на акаунт