СЕДМИ КЛАС предизпитна високоефективна!

• 45 802
  • 895
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Идвам да се отчета: Изписаха я сутринта и вече си е у дома. Тръгна си с леко смесени чувства, защото там се излежаваше сама в стая с телефончето в ръка, а осъзнаваше, че вкъщи ще я подпукам от вратата😂. Носех в болницата христоматията да чете произведенията 😵💫,  сестрите само ми казваха : “абе оставете го това дете да си преболедува на спокойствие”. Главната лекарка заключи, че горкото не е случило на майка.😂
Пускам една снимка от визитацията и ще ме разберете добре;)
Скрит текст:
Заю Баю и два игриви песа я наобикаляха по цял ден пред прозореца на болничната стая…
За неин късмет, тези три дни беше сама в отделението, а днес приеха няколко дечица
Стон, успех на младежа на състезанието! Разбирам вълненията ви. Дано и ние да можем да се върнем към активния спорт след няколко месеца.
Нинче, Рени, радвам се, че всички сте добре. Стига толкова болести, че ни чака запой! 😂

# 196
  • София
Виждам, че в темата има и майчета, който вече веднъж са минали през тази лудост.
Дъщеря ми ще бъде на лагер по време на записването след второ класиране, чета, включително класния потвърди, че при записване детето трябва да присъства лично. Нямало никакъв вариант, ако не присъства - не може да се запише и остава за следващо класиране.
Имате ли опит, ако можем да си спестим няколко тегела през половин България....?
Ама недейте така да бързате. Първо да мине НВО. После да мине 1 класиране. Ако остане за второ, вижте кое е училището. За всяко училище е различно. Според мен няма нормален човек, който да откаже да запише детето. А вече ако в училището са ненормални е друга тема. И да не си помислите, че визирам вашия класния. Неееее, няма начин.

# 197
  • Sofia
Привет! Ние сме в сериозна драма. Не знам как да си събирам детето. Всеки следващ резултат става все по зле, особено по мат. За разлика от сестра й, с нея се постарахме да не се пренавива, но явно подсъзнателно... натам вървят работите пак. Тя просто не може вече да мисли, изключва. Казах й - остави всичко, не пипай няколко дни, но.. "имам 2 седмици, знаеш ли колко е страшно и аз явно нищо не знам..." Любимата геометрия - просто седи, гледа задачите и така... да си се оплача Sad

# 198
  • София
въпросителна Simple Smile , детето се е стресирало повечко и зацикля. Давай й по лесни задачи , например от учебника или прегледай старите НВО (Не че там са лесни, но не са като някои пробни на школите).
Като успее да реши 10-тина и ще й стане по-леко. Нека си прегледа и някоя основна задача от учебника.
Това е мое мнение .... другите мами дето са с повече опит , ще дадат още съвети.

# 199
Абсолютно подкрепям, поне при нас така се получава, в школите по БЕЛ е 70, Мат най-много 60. Сега започна старите НВОта и видя, че се справя с минимални грешки и като че ли се поуспокои. Последните два дена се е стегнал, прави тестове, пък каквото стане. За мен е важно да е спокоен, че той , като се панира и блокира. Важното е и аз да допринасям за спокойствието, че много съм се изнервила, като че ли е на живот и смърт.....
въпросителна Simple Smile , детето се е стресирало повечко и зацикля. Давай й по лесни задачи , например от учебника или прегледай старите НВО (Не че там са лесни, но не са като някои пробни на школите).
Като успее да реши 10-тина и ще й стане по-леко. Нека си прегледа и някоя основна задача от учебника.
Това е мое мнение .... другите мами дето са с повече опит , ще дадат още съвети.

# 200
Добре дошли всички, които решиха да се разпишат ☕☕
Да знаете: тук малко се пие и затуй им сервирам кафето с райбер 🤣🤣🤣
За пренавиването...
Наборката рисува... Освен на уроците, давам допълнителни изчанчени предмети, а вчера малчо намери глинено капаче, което прибрахме за модел 😜... Прави цветни композиции, че и другото не се издържа😵
За другата седмица решиха да ги пресират по Физика и Химия, сигурно и нещо друго 🤕 ама ние (а и доста съученици) ще се спасим😜

# 201
  • София
ей така, точно по химия и при нас ще изпитват, които са на кантар за оформяне. Ние сме в кюпа. Щото е много лесно всичко и да те поразходят хубаво по учебника, точно седмицата преди изпитите. А още по-забавно ще стане и в дните преди двата изпита, тогава имаме химия, но понеже госпожата ми се струва, че е разбран човек и се надявам да не се стига до там:cold_sweat: .
А ще има ли изходни по разказвателните, че ние вече сме ги за.....рязали ?

# 202
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Мандаринка болестта е ясна гноен абцес на Бартолинова жлеза. За 48 часа от първия симптом до първата операция, беше започнала гангрена. Много се забавиха с избор на упойка, защото имам много алергии и не се решаваха как да ме преспят. За мен е важно, че замених болничното легло с такова на двора.
Скрит текст:
Irchick набора не се е оплакал от това с физиката и химията, но това са му любими предмети.
Относно записването след второ класиране. На всякъде е различно. Когато записвах голямата в 18-то държаха да присъства и ученика. Понеже не искаха документ за самоличност дъщеря ми се представи и за друго дете в съседна паралелка, т.е. отчаяна майка я помоли да влезне и да се представи за дъщеря й.

# 203
Нинко, той твоя... По всяко време бих го взела вместо някое от моите 🥰🥰🥰
Едното рисува, другото ми пее и свирука в другата стая 🤕 Как мислиш ми се отразява на математическата душица🥵
Аз ще водя момата и за записване и за участие във второ класиране ако се наложи, защото вече е навършила 14 и видите ли... Имала право на мнение 😱 Аз и да не съм съгласна, закона е красноречив🥴
Наздраве ☕☕☕😜

# 204
  • София
Момичета, при нас има резултати от втори модул на Регалия. Девойката е доста разочарована от 19,50/35, защото си мислеше, че не е решила само част от втора задача.
Гледам и аз решението на геометричната задача и се чудя защо е това драстично орязване (6,5/12) на вярно решена задача.
Може би е ползвала някое правило наготово без доказателство, ама чак да й вземат 1/2 от точките….Ще съм благодарна някой да ме “светне”.
От задачата за път (втората) е решила първите две подточки, за което са й дали 2/11.🤷♀
( махам снимките и благодаря за разясненията по-долу). Ориентирах се и от ключа с верните отговори и решенията на Регалия.

Последна редакция: чт, 02 юни 2022, 17:44 от Skiorche

# 205
  • София
На 23 задача е ползвала ОЗ, която трябва да се докаже, а тя е написала, че е теорема.
Уравненията не са еквивалентни,  защото х=0 не е корен на първото уравнение,  а тя е писала, че са.
Неравенството е вярно,  но се пита кое е най-голямото цяло число, което е решение и то е 0, а тя е посочила 0,1.

Последна редакция: чт, 02 юни 2022, 14:27 от ganis

# 206
  • София
Много ти благодаря, Ganis! А такава ли е практиката да се намаляват с 50% точките (като за нерешена задача), когато не се опише ОЗ, а се използва наготово?
За първата и аз видях после къде е грешката.😐

# 207
  • София
Зависи от критериите.

# 208
  • Пловдив
И на девойката втори модул е проверен.   25,50 са точките. Не е зле.

Задача 21.
Максимална оценка12   
12 / 12
Задача 22.
Максимална оценка11   
11 / 11
Задача 23.
Максимална оценка12   
а) 0т б) 2.5т в) 0т
2.5 / 12
На 23 а не виждам нещо да е писала. На б условие всичко, което е написала е чекнато като вярно, но явно още нещо трябва да допише. На в има и чекнати неща и въпросчета . Да изкара толкова и на изпита ще съм доволна.

# 209
  • София
Рени, браво на момичето! Добре се в справила.
Коригирам си поста, в който те молех за решението, защото се сетих, че има ключ с верните отговори:)

Последна редакция: чт, 02 юни 2022, 16:03 от Skiorche

Общи условия

Активация на акаунт