СЕДМИ КЛАС предизпитна високоефективна!

• 45 860
  • 895
  •   1
Отговори
# 600
  • в очите на дъщеря ми
Жалко, много жалко, че липсва онова човече, дето си удряше главата в нещо твърдо.........
Резултатите от ПИ по математика са трагични, че и по-надолу........
Просто не знам, как ще я бъде......

# 601
Здравейте. И аз имам седмокласничка. Не съм писала досега в темата.
От тук познавам само Белинда, Белинде, ти тая година седмокласник, догодина абитуриент, а по-догодина първолак, а аз тая година седмокласник и първолак Wink

Вие спирате ли си децата от училище? Дъщеря ми ми казва, че тая седмица са много малко деца, някои деца идват само за БЕЛ и математика. Сега се обади да пита дали след математика може да си тръгне, щели да останат само 5 деца.

# 602
  • София
Ужасно разхвърляна таблица.

# 603
  • София
Моят цяла седмица не ходи на училище. Аз му разреших, защото са много малко деца.

# 604
  • София
Тази седмица го спрях и виждам огромен напредък в концентрация, самочувствие и спокойствие. Остава да помисля за понеделник и сряда следващата седмица...

# 605
  • София
Остава да помисля за понеделник и сряда следващата седмица...
Моята мислеше да ходи, но се усети,че никой няма да ходи др седмица... Та и тя се си стои в нас - дали ще учи, дали ще спи - нейн проблем.

# 606
Дидева, да питам - листовете по време на матурата на сина ми бяха защипани с телбод и в някои училища не им бяха дали да ги махнат - тази безумица нали е изчистена организационно?
Дъщеря ми е вкъщи, правим само тестове през годините и каквото намерим пробно.. В справочника открих примерни преразкази, оценени за шестица - мисля да ги прочете.. В понеделник сме на Витоша.

# 607
  • София
За мен е ясна. При това таблицата е правена, за да е полезна, а не за да е подредена и е предназначена за родителите на седмокласници, а ти не си от тях.

# 608
  • София
Очевидно имаш някакъв проблем, който се забелязва в тона на постовете, които пишеш във всички теми, но не ми е интересно да задълбавам.

# 609
Моят син не е споменавал да има отсъстващи ученици. Май всички са си в клас. Не бих го оставила вкъщи. Единственият ефект би бил, че ще има много повече за компютъра.  Училище и тренировки си вървят. Два теста е направил снощи, по БЕЛ и математика, но само първите модули. Не му отне много време - около час за двата. Решихме и няколко квадратни тричлена, че малко му бяга разлгането им понякога. За тази вечер съм му приготвила един втори модул по математика, още няколко тричлена и тест по БЕЛ. Отделно вечер си препрочита произведенията по литература от христоматията. И пак му остава достатъчно време за компютъра. Преразказ не е правил от месеци, ама нямам нерви и с това да се занимаваме. Ако се съгласи да направи един през почивните дни, добре, ако не, здраве да е.

# 610
Ох, аз съвсем се обърках.... Rolling Eyes
Реших да погледна справката за минимален и максимален бал за училищата в нашата област за миналата година.
Е, нали тази година максималният бал може да е 400, а там виждам максимални балове над 400 точки?????

# 611
  • София
Утро, 500 е максиманият бал
2*НВО БЕЛ (2*100)
2*НВО Мат (2*100)
2 оценки     (2*50)

# 612
400 е от резултатите от матурите + максимални 100 от дипломата

# 613
Утро, 500 е максиманият бал

Значи аз съвсем съм се объркала от паника. Че мойта красавица го закърши положението баш преди изпитите и направо съм на тръни как ще се справи.

# 614

За четвъртия линк ли говорим? Изобщо не се отваря той при мен Disappointed

Общи условия

Активация на акаунт