Няма да ядосвам вече мама, ШЕФА й го прави и за двама!

• 15 728
  • 287
  •   1
Отговори
# 90
Привет и от мен wavey

Калина,и аз това го искам....Ще има ваканция скоро бре,още малко остана.Поне при мен ще има де,при вас незнам как е Thinking Как мина партито с чужденците?

Фани,добре дошла  bouquet Радвам се да се видим и тук Wink

Отивам да гледам снимкииииииии Grinning

Лек ден на всички Hug

# 91
партито е утре. сега кипи една трескава подготовка за работните срещи....

ще имам ваканция и от трите места. (2 седмици !!!) Само на частни уроци ще ходя, да не губя форма. ама то не минава много за работа Wink

и имам мнооого четене за домашно... да подготвя за следващите 2 месеца материали.

# 92
  • на правилното място, в точното време
  party023  cook newsm38  party041  party002 cook cook bombs cheers Popcorn  food010 beer beer3 beer2 Wine Glass  bigdance2  ura dazzler1 newsm18  Party Time Tada
  Влизам да почерпя набързичко! Днес ставаме на половин годинка!
  welcome на новото майче!
 Кали,добре дошла в долината!  Hug Както и всеки ,който желае! Осигуряваме гюрултия на поразия, цигания до шия и неспирни емоции! Ако нещо от това ви липсва, чуствайте се поканени и добре дошли!   love001 newsm51

# 93
Ей вярно много се кефя като чета тука Mr. Green
да сте живи и здраве всички и все така да ме подсещате че не съм единствената изперкала във форума Joy
и аз искам при широките гащиииииииииииииии!!!
сега да ви кажа че за утре всичко е подготвено и само палците да сте стиснали отивам с рогата напред!
рогата ще ги взема от синчето на заем - нали ми е овне bowuu
да ви похваля наш шеф: нали ще си радвява пиииииииииииип във Париж по Нова година та ни отпусна освен официалните празници и 3, 4, 5 януари с думите "ми мен като ме няма вие и без това нищо няма да свършите" та сега се кефим че ще сме на работа чак на 8!!!
и ако вземе утре и 13 заплата да отпусне както е обещал лелееееееееееееееееее направо ще го заобичам тоя човек ще се объркам и ще го разцелувам hahaha
ми това е отивам сега да се отчитам по другите теми че там изпускам по 10-15 страници когато не влизам Embarassed

# 94
От 2 дни ми пуши главата, а днес само се мотам из форума и трупам хартия върху бюрото си   Sad нищо не ми се почва, имам чувство, че нещо съм изглупяла тези дни и не мога да се съсредоточа, на всичкото отгоре хората в отдела се изпокараха по екипи и почнах с лошата да вътворявам ред, при което случайно един доносник ми докладва  Joy, че казали "шефката пак е в мен..ис, забележете че по 1 седмица в месеца ни прави на луди и после си е супер нормална"  #Cussing out ей иде ми да им плясна по 2 шамара на тия малките, не стига че само си бъркат в носа и чакат някой да свърши тяхната работа ами като им го кажеш се обиждат!
Ох да доде 22-ри и 2 седмици отпускааааааа  Laughing
C-3PO  стискаме и на краката  Hug
RAVIA, честито мини рождениче   bouquet

# 95
Какъв ужасен ден!
 smile3511
Днес всички са станали накриво - начело със шефа естествено - съвсем в тон със заглавието на темата само дето ме ядоса за поне една казарма народ!
Прецака се ама сам си беше виновен но това хич не му попречи да ни се накрещи!
После дойде моя приятел руснака и всичко му бяхме подготвили за сделката - няма проблем отиваме при нотариуса и оня дръвник му казва може да стане нотар. акт до края на годината, може и да не стане
имало много работа в съда...
абе един куп глупости
после пък тъпака дето е управител на сградата дето си купи апартамент човека му се обаждам и му казвам да донесе ключовете и той моля ви се пристига без ключ и да взима пари идва
лелееееееееееееееее
като се развика тоя руснак
да бяхте там да видите какъв скандал вдигна
и на мен вика
щото било моя работа
ми върнах го оня дръвник ама...
отнесох много викане
добрата новина е че изкарах парички и за ботушки и за зъбките да си дооправя от бременността дето ги влача
мдаааааааааааааааааа
и пъзел си купих ей така щото ми е кеф
щото и аз съм човек и за да се почувствам добре
ми оплаках ви се и отивам със чиста съвест да се пльосна в леглото и да релаксирам

# 96
Ехххх С-ЗРО,мила,наистина си имала кофти ден.........Дано не се повтаря и всичко лошо да си иде със старата година Praynig
Даа ама след всичко лошо има и хубаво - ботушки,зъбки,пъзел Mr. Green Ха честити да са ти и след лоши дни все да имаш да споделяш за придобивки които те радват Peace

НАй-сетне дойде дългоочакваният уикенд newsm68 newsm44.Остана само една седмица и ще почивкаме малко thumbsup
Весел уикенд и хубаво да си починете Hug

# 97
Дес, прекалено рано казах че деня е свършил!
горчиво се разкайвам че си го помислих!
виж: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=149761.msg2870839#msg2870839

# 98
Хей C-3PO направо ме развесели ,страшен завършек на седмицата! hahaha

# 99
Мда и страшен харчлък да ти кажа - нов матрак, юрган, ботички щото в ботуши не се харесах и батерия за душа в банята и две блузки и едно панталивърче си взех.
купих му на дръвника книгата на АЦ/ДЦ ама ще му я дам като ми мине!

Последна редакция: сб, 16 дек 2006, 18:21 от C-3PO

# 100
Цачи, ние семейно ти съчувстваме. Даже мъж мисевъзмутидоста повече от мен. на мен ми беше малко смешничко, извинявай. Но той направо се разгневи на твоя мъж. абе търновската школа си се подкрепяте. 
Мисля, че пазаруването е доста гнусно отмъщение. Добре си го намислила Simple Smile

Аз имам много да черпя и да се хваля. но сега съм умряла от умора и емоции.
вчера и днес  бяха срещите с   новите шефове и минаха с пъти по-добре, от колкото някой изобщо се беше надявал. дори и самите те.

мого съм щастлива!
подробности утре.

# 101
  • София
Здравейте, момичета!
Аз пак се загубих, но някак си напоследък все не намирам време. Да ви се похваля намерих си детегледачка. Симпатична жена. Направи ми добро впечатление. Препоръчаха ми я приятелки, но се оказа, че има някаква далечна родствена връзка с моята свекърва.
Другото хубаво нещо е, че започнахме ремонта на детската стая. Вече поръчах тапетите. Първо ходих до Красно село за тапети Раш, но се оказа, че трябва да чакам до февруари. Поръчах ги от Домко. Прибрах се и реших, че не може да не купя и перденца, та като ходя за тапетите ще си ги поръчам. За сега не смятам да го отделям, но стаята ще стане много хубаво място за игра.
Относно това, че сме майки-разбойнички и мен ме терзаят подобни мисли. Има хора около мен, които правят коментари, но аз не им обръщам внимание. И все пак от вътре ми е много свито.
Цачи, не му се ядосвай на човека! Те нали затова са татковците. Май темичката ни трябваше да се казва "Тати, не ядосвай мама, шефа прави го за трима".
За сега това. Пожелавам ви успешна, нова седмица!

# 102
Привет!
Не знам дали ви се оплаквах и тука или само в мартенската темичка, но Иван беше доста болен, аз също! Хванах някакъв гаден грип с висока температура, болно гърло и кашлица. И двамата пихме антибьотик и сега да чукам на дърво вече сме по-добре. Малкия днес вече няма температура, че ни изкара акъла три дни с по 39.5-39.6! Както и да е - пропуснахме коледното парти с мартенчетата, а днес пропускаме и детското парти с децата от офиса... И за двете партита аз дадах идеята и на финала ще види дядо коледа само по телевизията!!!! Много гадно, ама такъв е живота. Важното е, че ни размина вече.
C-3PO, малко си отмъстила - ако бях аз сигурно щях да сменя ключалката на вратата и да го оставя да дращи като кученце на изтривалката пред апартамента. така кума ми се прибра от ергенското парти и направи същия номер. Добре, че между ергенското парти и сватбата бяха оставили една седмица, че да се помирят  Joy

# 103
Мацки аз се изложих бебчо е на антибиотик от днес и според баба му аз съм виновна защото миналата неделя съм го водила в София с нас, нищо че той се разболя чак след четери дни.Идва ми да се скарам така хубаво с нея ама нали идва коледа да не си разваляме празниците.На всичкото отгоре вчера след разправията с нея колко е болно детето имах една среща която продължи до по късно и той остана да спи у тях и цяла вечер сърцето ми се беше свило.Тази сутрин преди работа отидох да го видя той така се зарадва за първи път се смя  с глас толкова силно.В 10 часа е ходила лекарката гърлото му било зачервено доста и тя затова иска да почнем антибиотик аз малко се чудя ама сигурно ще го почваме.
Ger4o вие какъв антибиотик пихте, добре че всичко е минало.
 e_angelova честита детегледачка и успех с ремонта.
C-3PO давай продължението как реагира мъжо на покупките, моят ми каза че за коледа ще получа много бодлив кактус  щото съм била много зла тези дни.
Хайде пишете струва ми се че много сте наблегнали на коледните коктейли.

# 104
Всички болнички да оздравяват бързо  Hug той сезона е един гаден и болен  Sad в офиса всички гледам подсмърчат и кашлят... Майка се обади, че и Михаил подсмърча днес иначе друго му нямало уж  Praynig  Praynig  Praynig дано не се разболее сега предпразнично... Praynig
C-3PO ти пак си добър човек, аз щях да полудея  #Cussing out
Да ви се похваля, тъкмо бях решила да бойкотирам фирменото парти тази вечер и като си погледнах премийката  Shocked и чух какви са на другите, мислех че са се объркали от счетоводството, надмина 4 пъти най - смелите ми очаквания! Е за 1-ви път от 4 години се почувствах оценена  Hug
Та довечера ще ходя на купона  Wink

Общи условия

Активация на акаунт