Няма да ядосвам вече мама, ШЕФА й го прави и за двама!

• 15 728
  • 287
  •   1
Отговори
# 75
Добре дошли на  всички работливки  Hug
Днес хич не ми се работи, а ме затиснаха от сутринта  Whistling
По повод злобните коментари - един кретен в офиса как ми вдигна кръвното  днес #2gunfire вчера ни срещна в мола и днес пред всички се изтипоса "не заслужаваш такова хубаво и усмихнато дете, дето го зареза на 3 месеца"  #Cussing out  е може ли да има толкова злобни хора  newsm78 имаше късмет, че исках да пия едно кафе преди да започна да бачкам и не ми се говореше още  Wink

# 76
Здравейте и от мен.
При мен днес беше един спокоен работен ден.Даже скучен.Ния е добре.Гледат се с баба си и дядо си и аз съм доволна.
Искам да попитам дали някой знае как ще се отразят новоприетите поправки в закона за майчинството на нас вече работещите майки.Да отбележа че мен ме осигуряват върху реалната ми заплата и в момента освен нея вземам 50% от 160те лв.А след 01.01.07?На мен ми е ясно че ако си остана в къщи ще взимам 90% от заплатата си,но не ми е ясно какво става ако продължа да ходя на работа? newsm78.Защото на мен ми се работи.И на мен ми правят намеци да съм си стояла в къщи да си гледам детето,но аз така се чувствам по-добре а мисля че не само аз Grinning
Благодаря предварително.

# 77
  • на правилното място, в точното време
 Hug  welcome Добре дошли на новите майчета!
 На старите работарки- хич да не ви дремееееее! Завиждат,че хем имате деца,хем успявате да се справите и с работата си, и с домашните си задължения и не на последно място намирате време и за децата си! Това са обикновено хора,оперирани от самопреценката. Да духат супата! Могат само да ви дишат , опс , да ни дишат праха!  Peace smile3501
  Има едни мързелани, дето само дремят в къщи, все не им стига времето, което се чудят как да разпределят.Или умуват преди обяд какво да сготвят за бебо - пюре или кашичка? newsm78
  Следобяд решават да премерят улиците, а вечер като си дойде мъжо, почват да сплетничат и да се жалват колко било изморително. Пълен е форума с такива майчета,който иска да се обижда, ама цял ден дремат из форума, Библиотеката, Продавалника и са мноооооооого компетентни и информирани за всеки проблем, за всяка петиция са се подписали , абе изобщо много са дейни. Ама нямат 5 стинки в джоба да се усмихнат.
  Може да не си усещам гърба от умора, ама съм щастлива,че деня ми е запълнен и не седя тъпо да се чудя от кое да се лиша, за да купя памперс на детето си.
  Много се разписах! С две думи исках да кажа, да ги отсвирите тия злобарковци.Гледайте си дечицата и работата! Поздравления за това,че сте работещи майчета и успявате с многото ангажименти!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Лека вечер и пълноценна почивка!

# 78
Благодаря за топлото посрещане!  Hug
Ger4o, права си, разбира се - нали всички тук това ни мотивира. Аз не мога да кажа, че успявам да се справя перфектно на всички фронтове, но гледам да не се депресирам от това. Действам по приоритети, а бебчо, разбира се, е номер 1. Сега ще зарежа малко работата и ще ида да поспя, че от изтощение ми намаля кърмата и се притесних. Нощес, като ме събуди дребния, ще отметна малко служебна кореспонденция.
Злобни коментари всички сме чували (директно или индиректно). Особено от тези колеги, на които пречим в работата. Сега някоя от вас да каже, че й пука от това!
Вчера с Иван се разходихме до автомивката, измихме колата и направихме един бърз пазар в МЕТРО, че свършваха памперсите. Детето, както обикновено, кротко си спа в пазарската количка. Повечето хора много му се радваха, беше голяма веселба, защото го мислеха за кукла, а после виждаха, че е истинско бебе. Дори касиерката спря за малко работа за да си поговори с него, а той я гледаше умно с големите си сини очи  Laughing. Чух обаче и подмятания "Къде са го помъкнали това малко бебе", "Под 10 години не трябва да ги пускат..." - такива ми ти работи. Но на нас разходката добре ни се отрази, което е най-важното, нали?

# 79
абе в нашта прекрасна българска култура от далеко е залегнало да намираш маана на всеки за всичко.
мен от     чуждите хора не ми пукаше, но много ме болеше , когато    роднините на мъжа ми ме обвиняваха, въпреки че решението да се върна на работа беше общо (макар и взето по спешност). и мъж ми се влияе от време на време (вече по-малко, но в началотобяха големи лашкания). И сега само ме обвинява, че гледам как да се измъкна отвкъщи, че не искам да си седя,  че само ходя да се забавлявам на работа (а то понякога е всичко друго, но не и забавно). без значение дали имаме крещяща нужда от тия 30 лв, дето се каня да  ги изкарам...
малко на готово ни приемат.
ама ние си се сбрахме да си се крепим.
гушки на всички!

# 80
Здравейте,момичета! Еееееееей- ама много сте се разписали бе. WinkПОнеделнишки ентусиазъм.
За коментарите- ще ги оставя без коментар както правя по принцип Crossing ArmsВсеки да си гледа работата.НИкой не ми е съдник за това как си гледам живот и детето. Аман от компетентни експерти #Cussing out.И все доброжелатели.Ако няма такива съвестни да ми кажат, сигурно сама няма да знам какво да правя с детето си  CloseКакто и да е !
Дес, новата снимка на Дария в подписа ми не е нова а е от преди месец и нещо.Да взема и аз да ка4а някоя снимка в албум4ето Thinking
Хайде сега да докладвам след в4ерашната консултация. Моята слон4етка е ка4ила 900гр и 3 см и вече   7400 ooooh! и 60см. Биха й последния пентаксим и тя умря от смях Joy Педито  много й се кефи. За захранването- папкаме си плодови пюрета с голяма охота,като аз я ограни4авам с коли4еството.ПИтах педито  по колко да й давам и тя наложи вето на 50-ия грам Peace. А за зелен4уците- от днес по4ваме по-сериозно с картофеното, 4е и на мен ми се иска да заместя хранене Rolling Eyes.
Сега да ви се опла4а и аз малко. Тази нощ Дари реши 4е й се играе в....3ч Crazy. И аз от тогава съм будна.Правех се на "умряла лисица" ,но  тя ме проверяваше и ми бъркаше в носа, в устата...... GrinningАбе- реших 4е няма смисъл да се натискам да спя.Оба4е- в4ера заради консултацията и други зада4ки по които ти4ах нямах време да се изцедя за днешното хранене и си мислех 4е сутринта ще й събера дозата. Да- ама не Sadрезултата е  60/70гр и ..това е . ПИсна ми.Казах на мъжо да й дадат добавка.Имам една кутия неотваряно адапте. Няма да се самоизмъ4вам.КОлкото- толкова.Идиотско е в 3 сутринта когато вси4ки спят , аз да се доя Crazy
Та- така!.Хйаде- спирам до тук , 4е  се  улях отново Blush
Желая ви хубав ден! Дано поне в този дъжд ни върви по вода  bouquet

# 81
Уф да ви кажа хич никакво време нямам тази седмица - ако някой се чуди - руснаци са пак hahaha Joy
та ще ви замоля не само да не ме наказвате ами мноооооооооооого силно да стискате палци до края на седмицата че мама миа сме!!!
И да не ви пука от злоба и простотия щото нали знаете "простак" е диагноза обикновено нелечима Wink

# 82
Какво става, къде изчезнахте всички в мъглата.Аз се трудя неуморно, коктейла мина добре голяма част от клиентите с които работя бяха дошли, което много ме зарадва е аз се чуствах дебела като триетажна торта но какво да се прави.
Бебчо го водихме в неделя на пързалката до НДК заедно с Пепи и още едно дете и беше доволен хилеше се на всички.
Сега напича едно слънце през прозореца на офиса дано и в Пловдив да напече баба му да го изведе на разходка.
Хайде лек ден.

# 83
А за злобните коментари в офиса аз реших проблема радикално като се върнах на работа преди 7-8 месеца. Няколко кретена се пробваха да ми обясняват как трябвало да си гледам детето, щото имало нужда от мен  -на всички им обясних, че Иван се оправя перфектно със задълженията си да яде, спи  и сере и ако и те се оправяха в офиса така със задълженията си аз щях да пия коктейлчета с чадърчета на някой плаж! Ама докато имат нужда от подсещане за всичко в работата им и висене на главите то дотогава тях ще дондуркам. Иначе шефа ми е много смешен - винаги обяснява как ролята на жените била да си стоят у дома и да дондуркат деца, но това не важало за мен, защото като съм работела това бил единствения шанс на иван да се развива нормално и добре психически  Joy Joy Joy
За роднините - моите си траят - сестра ми се върна на работа една седмица след като роди та отъпка пътечка преди мен  hahaha, та сега аз направо съм си грижовна майка - гледах си детето 40дни  Crazy. А за роднините на мъж ми - родителите му са починали та няма кой да пили за това, а самоят той работи във фирмата, в която и аз и като гледаше хиените дето ми кръжат над стола и беше много за да се върна бързо.
И нещо смешно - вчера майка ми се боядисала и влязла с боята при малкия. Той не я познал и се уплашил - добре че заговорила та детето се успокоило  Joy. Явно така си представя лошите хора в малката си главица  Joy Joy Joy

# 84
ох, Гер4о, чета те във всяка тема и си падам от смях! оздравявай бързо ! (пробвай нимезил, на мен супер ми помогна с моя грип миналата седмица).

# 85
 Имаме нови снимки! Утре ще кача още!

# 86
Равия, чакаме снимкиииии
как е Гери? Видяхте ли се?
Леле, като си дойде и види , че не сме писали... ще ни дърпа ушите

# 87
  Добро утро работохолички! Peace
  Ger4o, е номер 1! newsm10 Признала съм те!
  Кали,бе мила, качих някоя снимчица. А днес ще кача още някоя. Сега да се отчета - видяхме се с Гери! newsm44 И с Ники разбира се! Той е един такъв мъничък сладурко! Ух, сладко бебче! А е един такъв мъничък в сравнение с мойта беба. Гери нали трябваше да я обучавам в майсторство да се справя със свеки, но моя мъж се справи по-добре от мен.  Embarassed Иначе са добре, климата и въздуха в долината на широките гащи им понася добре. И все пак чакат с нетърпение да си дойдат в София. Е, разбирам я де, и аз така, само дето беше преди години.
 Отивам сега да поработя, ще кача още снимки,така че хайдееееееееее народе на фотото!
  Успешен ден на вас и много усмивки на бебоците!

# 88
  • София
Ехооо, бачкаторкииии Simple Smile
Да дойда и аз при вас? Искате ли ме?
Аз съм Фани и съм щастлива мама на мъж - Георги, 27.01.2006, 3200, 50 Simple Smile
На работа съм от 01.11.2006. Гледа го гледачка - най-чудесния човек за нас Simple Smile
И така!
Ако кажете, че ме искате ще се включвам в дискусиите и ще си обменяме опит за деца и шефове   Laughing

# 89
iskameee te! Simple Smile
Наталка, много сте готини бе!
(Мамо! Нали ти казах да не казваш"бе", бе!)

искаме и ние на гости при широките гащииии
искам почивка, ваканция, сън, търкул търкул в леглото вкъщи, и да си почивам.
а освен това искам да си почивам малко.
иии..... Simple Smile
малко изкуках

Общи условия

Активация на акаунт