Отговори
# 120

Настроение:

# 121
Момичета, уморихте се от уикенда..?

# 122

Толгахан ново интервю ли дава или
е продължение на въпросите 40+
 но добре се забавлява..
не разбрах защо е написано Мечка*..
Алмеда и тя все едно и също повтаря
все едно са единствените с малки деца!
Joy
https://www.instagram.com/p/Ceb7qXyop9-/?hl=bg

# 123

Софи, старото интервю е. Смяхме се много на албанката, която използвала като шампоан омекотителя ‘Yumoş’. А ето и обяснението на Толга за прякора "Мечка":
*Репортер -  Има и „Arush“. Означава "мечка" на албански. И тя те нарича "Аруш"...
Толгахан - (Смее се)... Не вярвам, да. Приемам това. Така ме наричат и майка ми, и сестра ми.
* Репортер - Защо?
Толгахан - Не знам. Голям съм, обичам храната, като мечка съм, затова. Всъщност не съм груб човек. Вкъщи е малко така. В среда, в която се чувствам по-комфортно, премахвам натиска вътре в себе си.  

И на мене ми втръсна да слушам  за "идеалната и единствена" майка на 2 деца и колко й е трудно, а Толга все отсъствал по работа. Rage Като чета обяснението й колко е ангажирана с децата, та чак смях ме напушва. Милата, уморява се да води Ефе на училище, а Алина в парка. Тежко й е ... затова бърза да ги "обезопаси" у дома и хуква из козметичните салони, а после в различни студиа, за да дава интервюта и да позира за снимки. Жал ми е за нея, претрепва се от работа. Cry
    Обаче избухнах в смях, когато си представих как Толга й е помагал много за двете раждания. Горкият, напъвал се е здраво, пъшкал и охкал при всяка контракция в един глас с благоверната съпруга. Потресаваща гледка...
    "Толга ми помогна много и за двете раждания, като беше близо до мен, доколкото можеше, но със сигурност толкова, колкото татко може да ти помогне (Смее се). Той е зает през повечето време със задълженията си."
    Сменям рязко темата - чувствен валс на една осуетена, но оставила трайни следи, екранна двойка -
Джихан и Исра

# 124

Nature Sunny

Nature Sunny

Flowers Bouquet ЕМИ* благодаря, бях забравила за
омекотителя и споделеното раждане,
наистина си е за смях!

# 125
Здравейте!

Бъди всичко в живота, но никога алтернатива.

# 126
Здравейте, момичета!

Дарявайте усмивки, бъдете слънце в очите на другите и носете светлината със себе си! И не забравяйте, че най-добрият начин да започнеш деня е, събуждайки се сутрин да си помислиш колко е хубаво да донесеш радост поне на един човек днес…

С пожелание тази седмица да ви донесе това, което предната е пропуснала в бързината!
Хубав ден!

# 127

Амине с нЕкой си братовчед от родАта,
да не си помислите нещо друго..
Joy

тук пак с братовчедка или приятелка..
чакам с нетърпение нова фотка с майка и или брат и
Joy

# 128
Здравейте Hug
Sunglasses
в тон с лятото Огнен  Казанова Nature Fire

Жадувам за още по хард  в Шивача
Предстявам си оная на яхтата и вкъщи как я размята .
Ква късметлийка е тая жаба Animal Frog

Последна редакция: пн, 06 юни 2022, 17:34 от femmi2

# 129

Софи, нашата красавица сякаш се страхува сама да се снима. Аз пък си нямам работа и доведох най-чаровния бодигард да пази момичето. Двамата един до друг са си лика-прилика.

Феми, хубава нова тема си пуснала. Личи огромната ти любов към Чачо и Хазал!
     Поздравления!

# 130

Софи, нашата красавица сякаш се страхува сама да се снима. Аз пък си нямам работа и доведох най-чаровния бодигард да пази момичето. Двамата един до друг са си лика-прилика.

Феми, хубава нова тема си пуснала. Личи огромната ти любов към Чачо и Хазал!
     Поздравления!

Емкаааа , Грасияс видяла си я . Заслужават любимците такава любов . Много хубави колажи на Толга и Амине Heart Eyes
Да се почерпим следобедно да сме красиви Yum
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 06 юни 2022, 17:24 от femmi2

# 131

Феми, благодаря за почерпката.
     Днес много рехаво из сайтовете. Нищо за любимците. Дори Алмеда  е притихнала вкъщи, не се похвали и през уикенда с нищо ново.
     А Толга ... изчезна. Никакъв го няма. Явно ще чакаме да стане време за бръснене, та Адем да се фотне с него. Докъде го докарах - да последвам бръснарницата, за да имам актуална снимка на маминия. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 132

Joy Ха-ха-ха..ша са задавя от смях,
ЕМИ* как ти хрумна това за бръснаря,
наистина докъде ни докара любимеца..
ако и ЦЕЦЕ* се вдъхнови за комикс
 ще е страхотно!
Hands Ok Hand

# 133

Софи, днес Цеце ни бяга по "тъч линията". Мисълта й е заета с друго, но какво ли е то... Трябва да проучим и ще искаме отчет.
      Джаки също не е наминавала скоро - Джан ми липсва, а и инфо за "Ченгето Халюк" нямаме. И нея ще мъмрим...
      И докато чакаме нещо различно и интересно да се забавляваме с Кенан:

# 134

Веднага ще си кажа, то за срамотите, но си пуснах един сериал в преговор. Не очаквах, да се отплесна така. И остана да си призная и заглавието му, а то е "Перла".

Да ви донеса и един колаж на Легендата, който много ми хареса

Общи условия

Активация на акаунт