Отговори
# 135

Flowers Hibiscus ЦЕЦЕ* Перла* е един от любимите ми 5 сериала
които съм гледала с удоволствие
 и си го спомням и сега,
така че те разбирам..

# 136

Софи, да си кажа честно в сравнение с по- съвременните турски сериали, "Перла" е много по- умерен и достоверен. Всеки един персонаж е изграден нормално, а не като сегашните образи - висш пилотаж от зло, или висш пилотаж от наивност до глупост.

# 137

Flowers Hibiscus ЦЕЦЕ* и с това съм съгласна..
може би сме гледали най-хубавите сериали
с които ни зарибиха и после нивото падна до степен
че и турския зрител да не ги гледа масово
и така зануляват много проекти..

# 138
Добро утро, момичета!

Еми, Халюк изглежда вече е паднал от екран, защото го няма в класацията.  
Снощи го проверявах, ако нещо ми попадне, ще го споделя Blush

Джанко мога да ви го слагам сутрин, обед и вечер
Ама как му отиват най-известните марки

Толга в червено ми е любим

Пожелавам ви прекрасен ден!

Последна редакция: вт, 07 юни 2022, 13:46 от jackie.

# 139
Здравейте, момичета!

"Щастието не принадлежи на тези, които имат всичко. Принадлежи на тези, които знаят как да ценят това, което имат!"

Хубавите емоции, доброто настроение и усмивките да бъдат в изобилие днес за всички вас!

Джаки, благодаря за елегантния и неустоим Джан. С дрехи на известни марки или по потник Джан винаги провокира, разтуптява и размеква женските сърца.
    А за "Ченгето Халюк" не ни остава друго, освен да чакаме пускането му в нета, за да се насладим на нашия чаровник - детектив.

# 140
Здравейте!

Когато ви помолят да си подредите стаята, цитирайте Айнщайн:
- Само глупакът има нужда от ред - геният господства над хаоса.

# 141

И днес - суша откъм новини. Дано утре, на рождения ден на Алина да видим физиономията на Толга.
    За скучаещите (като мен) още малко за албанката, чиято снимка от корицата на списание "Bordo Kids" виси и на билборд.
     Алмеда е споделила в сторито си видеото.

Алмеда Абази, която е омъжена за актьора Толгахан Сайъшман, в интервю за списание Bordo Kids отговори на въпроса: „Щастлива жена ли си?“ по следния начин:
„Аз съм напълно щастлива жена, защото получих всичко, което исках, всичко, което исках. И това, преди да навърша 30 години, ме прави щастлива. Бог ми даде два ангела, те са най-голямото ми щастие.”

Абази, "На кого приличат Ефехан и Алина?"
Тя отговори на въпроса: „Много сложно е да се каже, изхождайки от външния вид. Но като характер Алина е чревоугодник като баща си, а Ефехан забравя да яде като майка си. Имаме много активни и хиперактивни деца. Аз и Толгахан сме били много спокойни, като деца.
Източник: Bordo Kids

Типичен албанец / Ето как Алмеда Абази галено нарича половинката си

4 часа напред
Алмеда Абази и турският й партньор Толгахман Сайъшман са една от най-обичаните двойки на обществото.
Известната албанска манекенка от години живее в Турция, където е изградила живота си. Но Алмеда не забравя албанските си корени. Често сме я виждали да говори на албански с децата си и съпруга си в социалните мрежи. Дори бившата албанска миси има специален прякор на албански, както тя нарича Толгахан.
По време на интервю последният каза, че Алмеда нежно го нарича "мечка". И не само това. Сестра му, майка му също го наричат по същия начин.
Припомняме, че двойката увенча любовта си с брак през 2017 г., а две години по-късно станаха родители за първи път на син, който кръстиха Ефехан. През 2021 г. семейството им се разшири, след като Алина оживя.

Често сме виждали двете малки в акаунтите на родителите им в социалните мрежи и очевидно цялата любов и внимание на двойката е с тях.
Източник: panorama.com.al/panoramaplus/

Амине най-после се е престрашила да сподели в сторито си снимка на Еда:

# 142

Sunglasses
Емка , Мерси за превода . Това галено мече ще има да го въртят пресата ....

Усмивка да ми сгрее фенското сърце Heart

И аз харесвам Перла и Киво и Соня като тандем . Heart Eyes
Днес Киво отлетя за Америка за снимки на новият си филм с  Берен Саат .
След толкова време с интрес чакаме отново да ги видим заедно .
Дано сценарият е добър .

# 143

Амине най-после се е престрашила да сподели в сторито си снимка на Еда:

От всички снимки на Еда, които сме виждали, тази най- ми харесва. В това розово е като кукла.

Феми, ново от сторито на Джем Карджъ

Скрит текст:

Тази duyguaaltug, която е отбелязана на снимката Дуда ли е?

# 144
Цеце , не виждам Дуда на снимката. Не знам коя е тази с надписа.
Съмнявам ме Джем да се занимава с Ду и тя си вее коня на почивка.  
Тези снимки от сета  в Истанбул ли са ?
На фотото са Салих Бадемджи и жена му и негов колега.

# 145

Не знам, Феми, това му е днешното стори. Пуснати са преди 3-4 часа.
Оф, по актьори се бях заплесвала, ама досега по режисьори не бях, Джем ми е първия.
Предполагам, че това от каквото и да е, е било от снощи. Иначе да, от Истанбул е.
А, Дуда така и не се научих да я разпознавам, затова и питам.

Последна редакция: вт, 07 юни 2022, 17:13 от cvetansk

# 146
...А, Дуда така и не се научих да я разпознавам, затова и питам.
    Цеце, не си изпуснала нищо. Дуда не е от дамите, които привличат поглед. Ако не е връзката й с Чачо, никой няма да я забелязва. След епизодичната й роля във "Вътре" тя изглежда не е стъпвала на снимачна площадка. Превърнала се е в сянка на Чачо и за свой личен живот не се и замисля. Нейното си е направо жалко живуркане.
    "Перла" е първият турски сериал, който съм гледала. С нея започна увлечението ми по турските дизита, а в Киво направо се влюбих и доста дълго търсех и гледах само продукции, в които той участва. И каквото и да си говорим за останалите красавци Къванч си остава класика - безспорен талант, харизма и магнетизъм от екран. Не ми допаднаха последните му превъплъщения, но това си е личен избор, а за Киво продължава да се говори с благоговение.

Хареса ми клипчето за Суде и участието й в различни сериали. Ето и гифки:

# 147
Киноиндустрията в Турция нищо не е загубила че не снима великата актрисЪ.
Никой не я ще и тя не си дава зор. Златната рибка изкарва достатъчно пари от актьорство и бизнес.
Възползва се от всичко негово. Тя е от заможно семейство.
На Казанова му е добре така, ревнив е и се изхитри. Никой не е казал че трябва да е мис свят и световно известна. Тази си е дразнеща и невзрачна.
Ясно е заради него и обръщат внимание. Тя го знае.

Емка:bug: , след Ичерде снима проекти. Повечето са провал без МП.
Само, като и видя кривата физиономия фъфлеща и гледа като напушена ти се отщява  да гледаш нещо с нея.
Златният й билет е Ичерде. Уредена или йок.
Между другото много хора са на мнение че няма любов при тях или не толкова силна от страна на Чаго. 
Колкото и да не го познаваме реално някой неща не могат да се скрият.
Аз първа ще забележа и кажа ако го видя да му блестят очичките.
Не обича показност така е като правилният човек е до него ще е по различен. Така си мисля.
Ще видим още колко ще продължи тоя фарс ?!

Последна редакция: вт, 07 юни 2022, 22:17 от femmi2

# 148

Ново от Амине:
     С тази фотка "влюбените гълъбчета" си честитят в сторита годишнина от сватбата!

# 149
Изгледах си поредния епизод на Легендата и сега е време да се разходя... из темата. Може пък някой хубавец да ме срещне и да ми предложи вечеря...

Общи условия

Активация на акаунт