Отговори
# 150

Heart Decoration

Hearts ..* Запазете малко от чувството на любов и респект за себе си.
 Може да сте най-хубавият човек отвътре и да сте много красиви отвън.
 Целият свят може да изпада в благоговение пред вас,
 но ако вие самите не го виждате и не го чувствате,
 нищо от това няма значение..*!*
Hands V

# 151
Здравейте, момичета!

"Щастливата случайност не е въпрос на късмет, а на чакане: тя винаги идва, ако умееш достатъчно дълго да чакаш."
Богомил Райнов ("Няма нищо по-хубаво от лошото време")

Кураж, вяра и вдъхновение! Усмивки и добро настроение!
Спорен и спокоен  ден!

# 152
Здравейте!

Скоро свършвам с преговора на 88 епизод съм и ще "гръмна" шампанското.

# 153

Ново:

Цял ден чакам фотка на Толга с малката принцеса Алина, която днес навършва 1 година, но ... Алмеда пусна снимка само на малката. А феновете се надпреварват да честитят на рожденичката.
     Направи ми впечатление, че в сторито си Алмеда беше постнала голяма част от колажите и картичките по случай рождения ден на малката. Благодарила е индивидуално на феновете за поздравите. Изненада ме! Може да е показност, но показва и отношение, засвидетелства и уважение.
     Да е честит рождения ден на Алина. Да расте здрава и щастлива и да дари баща си с внуци, които той "нетърпеливо" очаква.
Цитат
almeda92
Моето малко Слънчице е на 1
☀️✨Обичам те
Честит рожден ден моето мило момиченце
Te ka mami zemer Alina
💕💕💕
Скрит текст:

Колажи от феновете:

# 154

Balloon Честито!

# 155
    Ехааа, точно такава снимка чаках! Толга я е публикувал, наред с останалите снимки на малката и с надпис:
Цитат
tolgahansayisman
 Честит рожден ден
🎂 моя принцесо♥️ Обичам те толкова много 😍
   Пускам я отново, тази красота трябва да бъде отразена повторно и в голям формат:

# 156
Честито на Алина!

Тази снимка, вече е достойна за корица на списание и билборд.

# 157

Тази снимка, вече е достойна за корица на списание и билборд.
     Цеце, аз продължавам да цъкам с език и да се наслаждавам на фотката, но се улавям, че въображението ми рисува само прекрасното голо тяло на таткото, излегнал се небрежно на шезлонга.
     Стара ли ... с тези "греховни" помисли хич не мога да се определя като такава. Stuck Out Tongue Winking Eye Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

# 158
Здравейте!

9 юни - Международния ден на приятелството

"Приятел е този, който знае всичко за теб,
и въпреки това те обича"

Шекспир

# 159
Здравейте, момичета!

Добрият приятел не е постоянно с теб. Той те оставя сам когато имаш нужда и е до теб когато го потърсиш.
Той не говори само за себе си, а те изслушва. Той те разбира, подкрепя и защитава когато всички други са срещу теб!

"Истинският приятел никога не застава на пътя ти,
освен ако не се случи да тръгнеш надолу."            
Арнолд Глазоу

Желая ви един специален ден в компанията на верни приятели с много усмивки и слънчево настроение!

# 160

След маратона, който направих съм го закъсала откъм сън и ми се наложи да наваксвам. Но както и да е... да донеса малко клюкини

Онези морски снимки на Доан Байрактар са били от фотосесия за списание Gardirop

Айшегюл Гюнай е някъде на почивка/ купон и то с жената на "Санджактар"

Ново от сторито на Джем Карджъ

Еми, ти си за титулярите на темата...

Последна редакция: чт, 09 юни 2022, 16:54 от cvetansk

# 161

Цеце, отворих компютъра с надеждата да видя нещо ново за любимците, ама тццц. Нищичко, освен снимките на Толга с неговите авери. Това момче не вземе да се фотне с някоя хубавица, та да има какво да показваме, но не смее, че албанката ще се разлюти.
     Амине няма смисъл да я споменавам, Суде също тези дни не е пускала нищо. Сушааа. Confused

Скрит текст:

# 162

Емиии, до къде я опряхме, реклама на шеф Готвачи да правим.
Да вземе да се стяга Толга и да направи реклама, като тази на Доан Байрактар. Я погледни дори Айшегюл е по барове... и показва перфектен бедър.

# 163
Момичета, да ви доведа един неустоим Джан, та малко по него да припадате, докато дойде нещо от Толга

# 164
Толкова са сладки малката Алина и татко на снимката. Heart Eyes

Цеце , ще ги строяваме любимците.
И Толга и Чачи да направят лятна морска фотосесия да се поразчупят. Пиявиците правят по големо шоу от тях.
Доан е страхотен на новата снимка.
Карджъ почива. Общо фото с каста от Плашилото мъцки....

Джаки ,много е як Джано Sunglasses
Тези очила ми направиха впечатление.  Няма начин да не са маркови.

Общи условия

Активация на акаунт