Отговори
# 600
Здравейте, момичета!

„Дръжте се здраво за мечтите си, защото ако мечтите ви ги няма, животът ще е птица със счупени крила, която не може да лети.“
Лангстън Хюз

Нека доброто настроение и смелите мечти са ваши спътници!
Усмихнат ден!

От вчера - семейно ...

Скрит текст:

# 601

Страхотна фотка на Толгахан и съпруга,
пиявицата е много сладка..
 няма хванати за ръка,няма под ръка,
направо яхнала го на гърба!
Joy

Weary

# 602

Софи, откакто го е яхнала, пиявицата не е слязла от гърба му, Stuck Out Tongue Winking Eye а маминият хубавец носи, та носи и ще я носи, докато стане дядо на много внуци. Joy

# 603

Феми, днес не си минавала с фрапенце като вчерашното, от което ми потекоха лигите само като го гледах

# 604
Цеце , пропуснахме фрапенцето днес. 
Тази снимка и муцунка  ме разсмя Joy познай какъв колаж са изобретили ,как държи риба Joy

Нещо ново от нашия режисьор ?

Ах , Чънърко и Ляле ни е донесла Еми. Heart Eyes

# 605

..ей така съм ядосана  на Толгахан
че престана да се снима в сериали
Sunglasses

# 606

..ей така съм ядосана  на Толгахан
че престана да се снима в сериали
Sunglasses

Феми, да изработят как държи някоя мацка, рибите и без колажи го виждаме как ги държи... Джем беше пуснал стори... пак купонясва с Бенал, актрисата, която играеше Елиф във Вятъра и още една мацка.

# 607

Flowers Hibiscus ЦЕЦЕ* точно в десятката..
нямам фен*ското търпение на Феми
и безкрайната любов на Еми, затова започнах
 да се изнервям и да ставам кисела
Joy

# 608

Софи, този омайник сладък наистина си го обичам и му прощавам всички "прегрешения". Напоследък взе по-често да ме ядосва, но бързо ми минава - стига ми една нова фотка и забравям за какво му се сърдя.
     И като непоправим оптимист твърдо вярвам, че тепърва ще ни изненадва с нови роли и продукции.

# 609
# 610
Здравейте, момичета!

"Избери си ден. Облечи го по твой вкус.
Направи му силно кафе с две лъжички Надежда.
Кръсти го Любов.
А сега го изживей."

Добро утро и прекрасен ден!

# 611
Здравейте!

„Най-смелото решение, което вземаш всеки ден, е да си в добро настроение."

# 612

Доза Фрапенце Yum

Софиииии , виж бест моделса Онур Сеит в Барселона дава интервю за  местен канал

# 613

Феми, благодаря за фрапето.
     Ти хубаво си се обърнала към Софи, за да й покажеш бест моделса Онур Сеит, но аз нали не съм в "час" по отношение на младите актьори и модели, та реших да се "образовам". Stuck Out Tongue Winking Eye "Издирих" го този Онур, прочетох биографията му и погледнах трите сериала, в които е участвал.
     И да ти кажа честно - не ми хареса този младеж. Изказвам личното си мнение и не искам да обидя никого, но ми е много женствен. Наистина, стройно тяло, оформил мускули, но в лице ми е толкова захаросан, че чак ми нагарча. От 2021 г. участва в "Kardeşlerim", но там участва и Halit Özgür Sarı, когото аз си харесах още в "Шампион" и ми е по-мъжкар от Онурчо.

Ехх, голяма "гад" съм аз. Joy Joy Въртях, суках, за да си дойда на думата - няма по-красив от маминия хубавец!

# 614
Емка , по хубави и талантиви няма от нашите любимци . Новите бест моделси рядко ми харесват . Онур се развива добре.

Ново с Месут и Амине
https://vk.com/dizimedya?w=wall-132999259_1372230

Последна редакция: чт, 14 юли 2022, 15:34 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт