Отговори
# 105
Здравейте!

Всяка година на 5 юни се отбелязва Световния ден на околната среда, който е най-мащабното събитие, посветено на опазване на природата.

# 106

За да отбележим и Световния ден на околната среда и понеже сме в темата за турски сериали малко красиви пейзажи от продукциите с участието на Толга.
     Държа да подчертая, че по-хубава от българската природа няма, но как се грижим за опазване на околната среда и грижим ли се изобщо, това е друга тема на разговор, в друг форум.

Скрит текст:

# 107

Отплеснах се с други неща, забравих какво щях да кача (значи не е било много важно), затова ще продължа с Думата, там природата най- ми хареса, с толкова много зеленина, точно както ми харесва, а и самото имение бе построено така, че се сливаше с пейзажа.

Феми, ето част от вчерашното стори на Джем, пишеше "най- доброто занимание между сетовете".

Скрит текст:

Един ден, докато г-н Hakkı
ми даваше работата!

Това е написано на снимката, но кой е този Хакки нямам и идея

# 108

Аз пък като пеперудка се рея от тема в тема. Скачам от природата към интервюто на Алмеда. Намерих част от него на албански език, а Google Преводача взе, че го преведе прилично. Пускам го и него, за да няма дискриминация. Stuck Out Tongue Winking Eye И единствената фотка, която ми хареса.

Известни майки правят майчинството да изглежда завладяващо, неуморно, поне от социалните мрежи... Как е при Алмеда?
Според мен майчинството е такова, увлекателно, както с трудности, така и с умора. Разбира се в социалните мрежи винаги виждаме само добрата и красива страна на всичко и това не се отнася само за майчинството. Свикнали сме да виждаме много „щастливи“ животи в социалните медии, без никакъв стрес и без проблем..., но всички знаем, че животът не винаги е цветна градина, точно както и да бъдеш майка или родител. Например сега, когато пиша това интервю, съм безсънна, защото снощи синът ми и дъщеря ми едновременно бяха с температура, но разбира се това никога не се публикува в социалните мрежи. Но освен всичко това е доста изморително...

Как минава денят ти сега с две деца?
Събуждам се в 8 часа сутринта (без да броим нощните събуждания). Придружавам Ефехан до училище, докато Алина закусва. Връщам се и вземам Алина и я водя до парка за игри, намиращ се в комплекса, в който живеем, по този повод и аз си правя разходката. Връщам се и вземам Ефехан от училище и след като ги обезопася у дома, излизам и завършвам задълженията, които имам извън къщата. Без да го удължавам твърде много с неща далеч от децата, защото умът ми винаги остава с тях.

Вашият съпруг помага ли ви да отглеждате и да се грижите за децата си? Как разпределяте задачите?
Толга ми помогна много и за двете раждания, като беше близо до мен, доколкото можеше, но със сигурност толкова, колкото татко може да ти помогне (Смее се). Той е зает през повечето време със задълженията си.

Кратка част от интервюто, което Алмеда направи за списание “Bordo Kids”.

# 109
Здравейте , много красиви природни колажи тематично сте сложили .

Цеце  и аз не знам кой е този Хаки . Кое  е момиченцето с Джем ?

Мерси и за гифките . Обичам страсти , романтика , любов . Heart

намерих и в ютуб, когато са доста по млади първи сезон със същото озвучаване .Heart Eyes
Любов и нежност. Прелестни! Kiss
https://www.youtube.com/watch?v=wYZE5dVYv_E

Последна редакция: нд, 05 юни 2022, 16:35 от femmi2

# 110
Интервюто на Алмеда, поне тази част е доста прилична, умерено и доста обрано. Има някой и друг бисер, но това може и да е от превода, като например - ...и след като ги обезопася у дома.... Честно, като цяло ми хареса.

Снимката е приятна, особено малката Алина

Феми, малката е племенницата му, детето на сестра му. Казва се Лейля Укан.

Последна редакция: нд, 05 юни 2022, 15:24 от cvetansk

# 111
Цеце , Мерси  сладка племеничка Heart Eyes
Искаш ли да видиш видеото от сета ако имаш регистрация при рускините

Heart Eyes
това е спешъл за Софи - Алпицина за Дефакто ново фото

# 112

Феми, видях го, но не съм го теглила да правя гифки. Много ми е интересно как ще вкарат духа на съответната епоха, ако и това не е променено в сценария. Когато гледах първия тийзър на Плашилото, не знам защо ми навя асоциации с времето на Джак изкормвача или Ханибал Лектър и някакво трилър усещане. Детайлите в тези кадри са страхотни.

# 113
Цеце , няма да има епохи ще е съвременен сериал . Това го казаха достоверни блогъри .
С тези промени може и да има епохи.
Тия плашила са голяма загадка .

# 114

Sleeping Тази красота си появи изненадващо с грозника
на обяд с подобни недоразумения..
Joy

ФЕМИ* видя ли новите фотки и колажи на шаманката,
били на почивка с приятели,
много се смях как и растат рогА
Joy
https://www.instagram.com/p/CeVKBA8KUra/?hl=bg*

# 115
Видях ги Софи голям смях.Joy Рускините не и прощават.  В темата на ашкъма всичко съм сложила. Може да напишеш нещо и там ние почти изписахме темата.
Сега видях в Туитър ново видео с кануто купено от Чаги. Той не е там сега снима ,бачка тя си развява коня с приятелите му. Ако не е той ще види внимание през крив макарон.
Ох много ме нерви.
Как я търпи кво и харесва ?! На тоя въпрос дали и самият той има отговор. Удобство. Привързаност.

Цеце , направи комикси с новите снимки да се посмеем.

Софи , дай колажи с рогата ,как искам наистина да и сложи такива.  Айде да ареса нещо което си заслужава.

Последна редакция: нд, 05 юни 2022, 17:29 от femmi2

# 116

Божеее, а аз си мислех, че имам въображение.
Софи, то това наистина няма аналог... Феми ще е очарована

Скрит текст:

# 117

Божеее, а аз си мислех, че имам въображение.
Софи, то това наистина няма аналог... Феми ще е очарована

Скрит текст:

Днес се пръснах от смях мноУ съм очарована. Joy Тоя който го е измислил ще го черпим.
Дуда прави неделно шоу.

Божкеее ,слагат ми рогА жива да не бях ! 
Това е ефекта от гифа.

# 118

И аз се посмях от сърце на хрумката с рогата на Дуда. Може и да има фенове, които харесват двойката, но мисля че истинските последователи на Чачо не могат да я понасят. Да се маха по-бързо, че да остави момчето ни да диша и твори на воля.  
     А Чачо да вземе да качи една актуална фотка, няма да го урочасаме, само ще цъкаме с език...

# 119
Да качи никой не му е забранил той сам си слага забрани. Отдавна нищо не е лайквал.  
Добре ,че аркадашите качват по нещо и Дуда също.

Последна редакция: нд, 05 юни 2022, 23:48 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт