Отговори
# 540
Как ме разсмя:joy:
Айде да се фотне в домашния басейн по шорти лято е все пак.....

Софи Flowers Tulip имам предвид Чаго ни радва след затишието и се показва често.

Последна редакция: пт, 08 юли 2022, 01:09 от femmi2

# 541

Flowers Bouquet ЕМИ* по-силно от това не се сещам,
 преглъщаш с коняк и чакаш да се фотне гол до кръста
или с потник и червени шорти в домашния басейн..
за повече съм го отписала тази година,
дано поне намерим някъде да гледаме комисар Халюк
Sunglasses

Софиии, докато чакам този красавец да се фотне гол до кръста направо заклет алкохолик ще  стана. Тцц, хич няма да го следя повече, че мазоли от мишката и клавиатурата получих. Joy Joy
      Ще си гледам старите фотки и ще си въздишам...

# 542

Heart Eyes Тук е мноого готин и секси,
малко тъжен ми се вижда че албанката и децата не са около него..
на фотките от Бодрум не можах да го възприема
Joy Joy

Kiss Джано е фантастичен*..
и за реклама на шоколад
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 543
Софи , щях да те питам загледа ли нещо с бест моделса Онур Сейт Яран.
Каза че времето ти е ограничено и едва ли си загледала. Онзи ден мернах в нета клипче с него и една мацка. Тренираха танц.

# 544

Купона в Чешме продължава

Скрит текст:
Това видео е много красиво

Певеца явно са си го докарали от Америка

Джем Карджъ и Бенал (втория му режисьор)

Интересна идея, Ебру и Дж сами си довършиха тортата с плодовете, на място пред гостите и после ги почерпиха. Това според мен си е като уважение и благодарност към гостите

Хвърлянето на букета

# 545

Heart Eyes Тук е мноого готин и секси,
малко тъжен ми се вижда че албанката и децата не са около него..
на фотките от Бодрум не можах да го възприема
Joy Joy
    Че то какво да му харесаме на фотките от Бодрум - заобиколен от съпруга, деца и бавачки, губи се сред тях. Навлякъл се с риза и шорти, сложил очилата, та и очите му не можем да мернем, бял като саламурено сирене, изобщо скучен семеен мъж.
      Оттук насетне като Амине ще го гледаме в компанията на родата. Сам е страшно да се фотне. Dizzy Face Може да го урочасаме.

Цеце, благодаря ти, че ни потопи в атмосферата на едно много добре организирано и оригинално парти по случай сватбата на Ебру и Дж. Настроение, усмивки и искрено веселие на макс. А Ебру отново блести с елегантни рокли и цялата сияе. Невероятна е, покрай нея започна и Дж да ми харесва.

Kiss Джано е фантастичен*..
и за реклама на шоколад
Stuck Out Tongue Winking Eye
    Добре, че е Джано, та да "изплакнем" очи, но ще критикувам Джаки, че не ни сюрпризира днес с това вкусно шоколадче.
      Еййй, много са "стиснати" в тяхната тема, хич не щат да разходят този Аполон и из нашата страничка. Ама ние ще си го крадем...

# 546
# 547
Емиии, ето го шоколадчето, идва!

Шоколадчето в действие Stuck Out Tongue Winking Eye

Шоколадчето - мачо Sunglasses

Шоколадчето - сладур Heart Eyes

Шоколадчето....говорим си по телефона Animal See No Evil

# 548
Здравейте, момичета!

„Няма значение колко бавно вървиш, стига да не спираш.“
Конфуций

Затова смело вървете напред - мечтайте и дерзайте!
Усмихнат ден!

Толга също ни пожелава "Добро утро" с този пейзаж в сторито си.

И след толкова много вкусен шоколад през вчерашния ден - днес ще релаксираме, а може и малко да потренираме.

# 549
Здравейте!

О, Еми, от сутринта си ни подкарала да горим калории. А ние просто искаме само да се излежаваме...

# 550
О, Еми, от сутринта си ни подкарала да горим калории. А ние просто искаме само да се излежаваме...

Ние можем да правим, каквото си искаме, но за Толга излежаването е забранено.
   Разбра маминият хубавец, че съм му бясна Joy и тази сутрин още в 05:59 се е запътил на някъде. (само дано не е тръгнал закуска на любимата съпруга да купува Joy или да диша йодни пари край морето) Вече вяра за нищо му нямам.
   Само Ийт Козан се труди неуморно... дебне Нур кога ще се появи във фирмата.

# 551
Еми, ние с Ийт Козан не можем да се мерим. Той е като навита пружина от емоции...

Докато е така...

И след секунда е така...

От Джем

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 08 юли 2022, 12:29 от cvetansk

# 552
Еми, ние с Ийт Козан не можем да се мерим. Той е като навита пружина от емоции...

Докато е така...

И след секунда е така...

От Джем

Скрит текст:

Цеце ,  Карджъ след този купон как е отишъл на сета днес ? Или са в почивка или снима помощник режисьора ?

От мен лимонада за тонус и изчезвам на прохлада и разходка .

Спешъл за Софи без рибарски парцали .  Елегантен и стилен и красив Шивач от сета . Heart

# 553
Ийт Козан може да е и така:

Феми, благодаря за лимонадата и хубавата фотка на шивача. Започва все по-любопитно да ми става и чакам с нетърпение сериала.

Спешъл за Софи без рибарски парцали.  Елегантен и стилен и красив Шивач от сета. Heart

# 554
Днес всички ще са така

Феми, тя Бенал е помощник режисьора му. Тя също беше на партито, дори отиде 1 ден преди Джем. В някой от предните постове пусках танца им и снимки.

Скрит текст:
Феми, ето намерих снимките. Предполагам, че днес няма работа само почивка

Еми това "Оя" от Клетвата ли е, или се припознавам

Последна редакция: пт, 08 юли 2022, 13:09 от cvetansk

Общи условия

Активация на акаунт