Отговори
# 615
Феми, благодаря за фрапето. Аз само ще визуализирам това, което си ни донесла за Амине

Звездният футболист Месут Йозил, който напусна Фенербахче и подписа договор за 1+1 година с Медипол Башакшехир, сподели тази снимка, направена със съпругата му Амине Гюлше и дъщеря им Еда след церемонията по подписването на договора.

Не мога да повярвам Амине колко много снимки ни подари с тази бременност

# 616

И аз съм изненадана от активността, която Амине и Месут проявяват този път. Вероятно бебето ще бъде момче, та затова е и тази показност. Да се знае, че наследникът е на път, че момичетата много не се "котират" в турските семейства. Прави ми впечатление, че и Толга има малко снимки с дъщеря си.
     Жалко, че Грозникът напуска "Фенербахче". Аз се надявах на обща снимка (Толга + Амине как аплодират футболиста) от ложата на стадиона.
     Както е тръгнало до септември ще увеличим бройката с още един малчуган в темата. Заформихме детската градина. Ще се цаня за бавачка!

# 617

Тези сладури са се оженили днес в Германия вече са с халки 
Честито и цялото щастие и любов на света им желая .
Еми също ги харесва  Two Hearts

# 618

Sleeping Много е красива Амине,Еда също, след като порасна
и с всеки изминал месец прилича по-малко на баща си..
и моето мнение е, че е бременна с момче,
което трябва да се роди през октомври
когато и Месут празнува РД..
когато обяви втората си бременност
вече можеше да се види пола на видеозон,
знаем че при мюсюлманите
 се гордеят с момчетата и са на почит..
Joy

# 619

Sleeping Много е красива Амине,Еда също, след като порасна
и с всеки изминал месец прилича по-малко на баща си..
и моето мнение е, че е бременна с момче,
което трябва да се роди през октомври
когато и Месут празнува РД..
когато обяви втората си бременност
вече можеше да се види пола на видеозон,
знаем че при мюсюлманите
 се гордеят с момчетата и са на почит..
Joy
И на мен ми изглежда, че корема й расте като за момче
А бе, дъщеричката им, не е ли голяма за биберон

# 620
Спомням си че загатнаха за пола на бебето със сини балони и бяха написали Джан.

# 621

Кога е било това, дай подробности, иначе ще приема
че говориш за Чаго и скритото присъствие до него..
Joy Joy
Спомням си че загатнаха за пола на бебето със сини балони и бяха написали Джан.

# 622
Софи , недей да си лоша.
Него ще го Опазим!

Не мога да кажа кога точно беше , четох го в темата мисля, че от Еми  и тя се чудеше дали е свързано с пола на бебето.

Последна редакция: чт, 14 юли 2022, 19:16 от femmi2

# 623

Момичета, вероятно бързо остарявам и започвам да забравям, но нямам спомен за сини балони и името Джан около вестта за бременността на Амине.
    Джаки, имам чувството, че децата в Турция се залъгват с биберон докато тръгнат на училище. Joy Нямам идея каква е тази "мода", но определено не ми се нрави. Ефехан също доскоро тичаше със залъгалката.

Феми, благодаря ти за инфото и снимките на Özge и Serkan. Отново лъчезарна двойка, която си харесах още в "Сезонът на черешите". Непринудени, ненатрапчиви с любовта си в реала. Желая им щастлив семеен живот.
Цитат
след 8 години Özge и Serkan, които познаваме като Öykü и Ayaz наистина се ожениха. ❤️‍🩹😭

# 624
Еми ,да не се окаже че съм ви подвела. Нещо такова си спомням.

Серкан и Йозге и аз ги харесах от сезона на черешите и ме забавляваха.

# 625

Flowers Bouquet ЕМИ* не си писала,споко, ФЕМИ* се е объркала сериозно,
единственото което се сещам е вероятността
 за бебето на брат и да си писала,
аз не си спомням обаче какво роди снаха и
 - момче или момиче
Thinking

# 626

Футболният професионалист и неговата Амине отново стават родители

14.07.2022 г., 14:28 ч.
Добри новини от Месут Йозил: Футболната звезда и съпругата му Амине ще имат още потомство.
33-годишният Месут Йозил и съпругата му Амине Йозил - 29, имат всички основания да бъдат щастливи: те добавят още един член към малкото си семейство. Половинката на професионалния футболист разкрива сладката новина със снимка в Instagram.
Месут Йозил отново става баща
В историята си в Instagram Амине споделя очарователна моментна снимка: Месут държи дъщеря си Еда, в ръцете си, докато той увива другата около кръста на жена си. 29-годишната Амине носи ярко розова рокля, която придава ясно разпознаваем корем на бременна жена.
С тази семейна снимка моделът основно поздравява своята половинка за успешния трансфер от футболния клуб Фенербахче - Истанбул в клуба на президента Recep Tayyip Erdogan. Амине пише на турски: „Нека Бог да те благослови и да те придружава по пътя ти“.
Германският полузащитник Месут Йозил, спечелил Световната купа, подписа с турския шампион за 2020 г. Basaksehir в четвъртък, ден след като напусна съперника им Фенербахче.
„Нашият клуб подписа едногодишен договор с опция за още една година с Месут Йозил“, каза Башакшехир в изявление.
Башакшехир е известен с близките си връзки с турския президент Реджеп Тайип Ердоган, който беше шафер на сватбата на Йозил с бившата мис Турция Амине Гюлше през 2019 г.
Месут Йозил и неговата Амине се срещнаха и влюбиха през 2017 г. След като обявиха годежа си през януари 2019 г., те тръгнаха по олтара през юни същата година. През март 2020 г. се роди малката им дъщеря Еда, която вече очаква с нетърпение братче или сестриче.
Използван източник: „Gala” – превод от немски език

# 627

Nature Sweat Drops

Nature Sweat Drops

Nature Sunny Nature Sunny

Flowers Bouquet ЕМИ* благодаря за статията,
усмихна ме че бащицата бил шафер на сватбата им..
Joy
и да ти честитя ИД на синчето Влади* -
много любов,здраве,усмивки,успех и късмет!
Balloon Wine Glass

# 628
Здравейте, момичета!

Вчера е история. Утре е мистерия. Днешният ден е подарък. Бъдете щастливи!
Обичайте и бъдете обичани!

Успешен ден!

И да подсладим деня си с малки изкушения за здравето на всички нас и имениците, които празнуват днес.
     Софи, благодаря ти за милите думи и пожелания.

# 629
Здравейте!

Еми, Честит да е Влади! Пожелай си нещо... това е моето пожелание

Общи условия

Активация на акаунт