КАУФЛАНД - тема 58

• 50 804
  • 769
  •   1
Отговори
# 180
  • София
arneria, пералнята и ютиите, мисля, че са две/ ги има в брошурата.
Дъщеря ми иска комплекта за подправки. Докато стигна до Кауфланд, не знам дали ще останат бройки.

# 181
То не е до вярата, аз просто не разбрах какво си направила и защо трябва да се връщат пари. Пликовете даже са били 3, а са таксувани 2, защото са измерени два на един път ли... И защо да е голяма сумата тогава и стикерът да отива в коша... Сумата е като за 2 плика чушки. Как ги докара с еднакъв грамаж и как едната сума ти се е видяла голяма, другата не, как натъпка в един плик чушки като за два плика и т.н. Май на управителят не му се е разправяло за 10 лева, ежедневно управлява милиони и наистина му идва загуба на време. Преди много години мой шеф така ме учеше, че не мога да си позволя да се занимавам с дребни суми, защото няма да мога да си оправдая заплатата.

# 182
  • София
3 плика се слагат наведнъж на кантара,детето иска да помогне като то натисне и помислих че е натиснала грешноизваждам етикета и той отива на плика... Не ми се вярва и повтарям процедурата пак.... Втория етикет заминава на втория плик.... Третия плик остава без етикет, но претеглен!

# 183
Някой друг вижда ли в приложението офертите от миналата седмица?😆 До 05.06.2022г?😅
Не разбирам...този комплект за подправки защо е на такава цена? Имам комплект за подправки на Брио, за 17,99 лв го купих миналата година...🤔🤔
Соул, аз разбрах. Изтеглила е наведнъж 3 плика с чушки, общо са стрували трите около 10-11 лв. Но е залепила 2 еднакви стикера с цена вместо единият да отиде в коша. А е претеглила трите плика повторно, защото първия път и' се е сторила висока цената...И детето е натиснало първия път.

Последна редакция: пн, 06 юни 2022, 18:59 от dolce miele

# 184
  • София
3 плика се слагат наведнъж на кантара,детето иска да помогне като то натисне и помислих че е натиснала грешноизваждам етикета и той отива на плика... Не ми се вярва и повтарям процедурата пак.... Втория етикет заминава на втория плик.... Третия плик остава без етикет, но претеглен!
Има тема за "муните" идете там вместо да се жалвате от магазина. Ill

# 185
Станислава, от последното ти обяснение става по-разбираемо. На мен не ми е хрумвало да товаря везната с множество пликове и да правя обобщени етикети.

# 186
Аз тегля всеки плик с плод/зеленчук поотделно. Не е супер еко, но така се свежда до минимум рискът да объркам някоя цена, да залепя 2 етикета на същия плик и др.🙂

# 187
То не е до вярата, аз просто не разбрах какво си направила и защо трябва да се връщат пари. Пликовете даже са били 3, а са таксувани 2, защото са измерени два на един път ли... И защо да е голяма сумата тогава и стикерът да отива в коша... Сумата е като за 2 плика чушки. Как ги докара с еднакъв грамаж и как едната сума ти се е видяла голяма, другата не, как натъпка в един плик чушки като за два плика и т.н. Май на управителят не му се е разправяло за 10 лева, ежедневно управлява милиони и наистина му идва загуба на време. Преди много години мой шеф така ме учеше, че не мога да си позволя да се занимавам с дребни суми, защото няма да мога да си оправдая заплатата.
Не гледала, не разбрала, не измерила, не залепила, не се върнала, а после нямала време да изчака... а пък Кауфланд виновен???
И тук не можа да обясни, уж беше един плик само, после два били, сега пък три...

Много грозно, явно не са искали да се занимават, то си е направо жалко. Само дето подобно поведение от страна на клиенти води до затягане на иначе либералната им политика и ощетява коректните.

# 188
  • София
🙂

# 189
Ами то мен ме заболя глава да разбера какво е станало, където съм в почивка вече и лежерно настроена, представям си на управителя какво му е било, при всички ангажименти, че и охрана, и камери... Човек трябва да репетира какво има да казва, ако не му тече гладко мисълта. Направо го съжалих човека...😃 В крайна сметка Кауфланд са се представили на ниво...въпреки целия мармалад. 😁

# 190
Е, само при мен ли е така?😃😅

Затворих и отворих няколко пъти приложението и все едно и също...😄

# 191
  • Пеликания
При мен не е така. Ама ми е интересно дали твоите промоции пак ще се отчитат при пазаруване Grinning
Скрит текст:

# 192
Мари, и аз това се зачудих.😅 Че и имах 8-9 купона, направо си беше в миналата седмица моето приложение...Едва след отварянето на купоните ми се актуализираха и офертите.😃 Преди това беше засилило. Значи вече ще знам- за да си видя обновените точки, трябва да отворя последното копие на касова бележка, а за да ми се заредят новите седмични оферти- трябва да отворя купоните...😆 Бъгава работа.🙂

# 193
Вземали ли сте това сладоледено руло?
Скрит текст:
Този торта на After eight ментова ли е? Търсих в Интернет,но пише само шоколад и ванилия,а нали е After eight и има ментов лист на картинката
Скрит текст:

# 194
  • оттам, откъдето започва България
У дома сладоледеното руло не се хареса, може би защото сме имали по-големи очаквания. А защо ли пък да са по-големи, не ме питайте. Smirk

Общи условия

Активация на акаунт