КАУФЛАНД - тема 58

• 50 845
  • 769
  •   1
Отговори
# 165
  • Mostly in my mind
Днес забелязах едно ново кафе, което ми привлече вниманието, че може да е хубаво. Става въпрос за Чибо Бариста, 250 гр, мляно.  Два вида е. Изпраскали са му чудна цена...около 13 лв.
Търся инфо в нета.  На две места беше 10 лв. Излезе ми и в един унгарски сайт -7.50лв. Доста ни цакат нас с цените. Думи нямам. Много се ядосах. Еми ще чакаме да стане и тука 7.50 на промоция. Тцтц...

# 166
Извинете, ако е коментиран този зехтин.
Как е на вкус? Има ли горчива или люта жилка?

Последно купувах от ето този и го харесахме всички вкъщи, има приятен аромат и не горчи.

# 167
  • оттам, откъдето започва България
Тази седмица имам РД и още снощи получих купон за шок. бонбони без алкохол за 0,01 лв. Simple Smile

# 168
Купонът е валиден в рамките на 10 дни, обърни внимание, въпреки, че пише "Винаги активен за теб".

# 169
Това е много мил жест. Дано да не престанат докато дойде и моето ЧРД.

# 170
  • София
Според мен не е късно, ясно е че е грешка, защото няма как 2 плика с чушки да са еднакъв грамаж.

# 171
  • София
Според мен не е късно, ясно е че е грешка, защото няма как 2 плика с чушки да са еднакъв грамаж.

след :
"Лошото при мен е че бяха 2 плика с чушки-меря ги и детето иска да помогне като натисне на екрана, натиска и излиза етикета, видя ми се много, обаче вместо да го махна го слагам на единя плик, наново мерене излиза същия етикет и той отива на другия плик.....май грешката е в мен!"

Та колко плика с чушки все пак сте купили?

# 172
Това масло,,Родопско чудо" заслужава ли си 5 точки и 5лв.?Хубаво ли е?
Скрит текст:

# 173
  • Mostly in my mind
За пръв път го чувам. Аз не бих експериментирала.

# 174
  • София
Не съм фен на фирмата производител ( Маклер Търговище ), пък и да ме навеждат на мисълта, че нещо било родопско ( и от там чисто, планинско, автентично ), а то да няма нищо общо, ми е достатъчна причина да не купя.
Но това са си мои виждания, не познавам конкретния продукт.

# 175
Куфарите,  които са тази седмица здрави ли са?

# 176
  • в сърцата на децата <3
Това масло,,Родопско чудо" заслужава ли си 5 точки и 5лв.?Хубаво ли е?
Скрит текст:
Единственото чудо е, че още са на пазара тези боклуци. Пускала съм и сигнали към РЗИ за замърсени техни партиди... Плащат си където трябва, то е ясно. Но не си давайте парите за това. В Била има дойче маркенбутер на 5 лева тази седмица, не е твърде стока, но е по-добре от това. Италианското на Метро е още по-добро, 20-22 лева килограма, та пак идва на тази цена за 250 грама.

# 177
  • Бургас
Днес в Кауфланд двама "здрави" мъже с татуировки от палците на краката до венците, натовариха две колички с мини-перални . Струваха по 80 лв, няма ги в брошурата. Третата количка беше с ютии. Не се ядосах, че ще отидат , може би, в Елхово и ще ги продадат на украинските майки, но служителката, която ги прекара през специалия изход ми се видя адски щастлива , като че ли имаше задача да изпразни склада, да не би някой в 15 часа да дойде и да си купи.

# 178
Мисля, че тези мини перални ги има в брошурата...Може и от миналата седмица да са.

# 179
  • София

след :
"Лошото при мен е че бяха 2 плика с чушки-меря ги и детето иска да помогне като натисне на екрана, натиска и излиза етикета, видя ми се много, обаче вместо да го махна го слагам на единя плик, наново мерене излиза същия етикет и той отива на другия плик.....май грешката е в мен!"

Та колко плика с чушки все пак сте купили?
Отивам на информация, и жената каза,,Ооо доста е късно, Затова си гледайте бележките веднага,но все пак ще се обади да попита, върнали са камерите, и са били 3 плика, до тук добре..... Дойде охраната и казва че щом са 3 плика значи третия не съм го платила и почнах и аз да връщам моята лента и наистина 3 плика с 2 етикета са били
Премерила съм 3 наведнъж изкарала съм един етикет видя ми се висока цена и хайде на плика вместо в коша..... Охраната каза че отива да гледа записите , през това време дойде управителя погледна бележката, казах му какво съм направила и ако трябва утре да дойда защото бебето ми трябва да яде - обърна се каза на колежката му да ми върне парите и най тактично алза,, и аз нямам време хубав ден "
Повярвайте ми през ден съм там НИКОГА няма да излъжа!

Общи условия

Активация на акаунт