КАУФЛАНД - тема 58

• 50 872
  • 769
  •   1
Отговори
# 120
Идвам да се оплача, кьорав сладолед нямаше днес от намалените.
Искаше ми се да взема още една-две кутии, ама шанс.
Този ли сладолед е хубавият?

# 121
  • София
Гледайте си касовите бележки
Чушките са ми маркирани 2 пъти да си искам парите е късно нали?

# 122
Според мен не е късно, ясно е че е грешка, защото няма как 2 плика с чушки да са еднакъв грамаж.

# 123
  • в сърцата на децата <3
Според мен не е късно, ясно е че е грешка, защото няма как 2 плика с чушки да са еднакъв грамаж.
Плюс има час и може да се провери на камерите дали е взет един пакет или два. Но еднакви до последния грам не знам дали е физически възможно...

току що изчетох коментари от последните дни. размишлявам по повод &quot;в томболата за съответната седмица участват регистрираните в съответната седмица&quot;. според мен се има предвид пазарувалите притежатели на карта и регистрирали карта на касата при плащането. така някак си има смисъл.

Току-що отворих новата брошура и ми се мерна реклама, в която с големи букви пише, че участието в тази игра за колата НЕ Е обвързано с покупка.
Съвсем ясно е написано, че става дума за регистрирани карти, не за ползвани при плащания. Именно по тази причина пише, че участието не е обвързано с покупка.

# 124
Някой с мнение за блендера?

# 125
  • в сърцата на децата <3
Някой с мнение за блендера?
Брат ми го има, доволен е. Тих и достатъчно мощен за средностатистическо смути. За мелене на ядки и такива неща няма да стане. За 30 лева е супер оферта.

# 126
Гледайте си касовите бележки
Чушките са ми маркирани 2 пъти да си искам парите е късно нали?

Отивай веднага до магазина и после кажи как е минало. На мен така два пъти ми бяха маркирали нехранителен артикул и като обясних ситуацията ми върнаха надвзетите пари. За мен Кауфланд е единственият коректен магазин в България в това отношение.

Тази пица хубава ли е?
Скрит текст:
Лидъските са си доста добри🤗 и нали са на един собственик...
Страхотна е. Ние само от кауфландските взимаме.

Последна редакция: сб, 04 юни 2022, 12:55 от Mia Rulana

# 127
  • Русе
Идвам да се оплача, кьорав сладолед нямаше днес от намалените.
Искаше ми се да взема още една-две кутии, ама шанс.
Този ли сладолед е хубавият?

Да.

На камери много не разчитайте. Щото и аз чаках 8 минути на каса, ама спопед охраната са били 2 минути.

# 128
Те тяхните камери са пословични. При работещи две каси, не признаха, че сме видяли повече от 10 минути, защото....те били отворили още една каса междувременно. А че имаш повече от 20 човека да чакат и опашките се виеха след витрините за сладолед....не го отчитат въобще.

# 129
  • оттам, откъдето започва България
Ако сте чакали повече от 5 мин. и не всички каси са били отворени са длъжни да ви дадат ваучер на стойност 3 лв.

# 130
Преди даваха без проблем, сега гледат камерите за часа, в който си поставяш продуктите на лентата. Ако чакаш 4 минути докато стигнеш до лентата и после още 4 например, ще ти кажат, че нямаш право. За тях това време е 4 минути, а не 8

# 131
При нас отдавна няма такива опашки, че да искам ваучер. Особено след като има каси на самообслужване.
Харесах си доста неща от брошурата.

# 132
В новата брошура ми прави впечатление ,че има много артикули с текст ''само'' ,което май означава ,че не са намалени?Вече явно няма с какво да си запълнят брошурата.Не ,че другите неща се усеща да са намалени много Grinning

# 133
  • Пловдив
Скоро хич не съм ходила...дано днес успея, че имам списък Grinning поне капсули да си взема.
Скоро дали ще пуснат от ония постелки за багажник, органайзери и т.н...?

# 134
Аз минах през Кауфланд. Пазарува се спокойно. Минах през касата на самообслужване. Има много любезна служителка там.

Общи условия

Активация на акаунт