КАУФЛАНД - тема 58

• 51 446
  • 769
  •   1
Отговори
# 105
  • софия
току що изчетох коментари от последните дни. размишлявам по повод "в томболата за съответната седмица участват регистрираните в съответната седмица". според мен се има предвид пазарувалите притежатели на карта и регистрирали карта на касата при плащането. така някак си има смисъл.

# 106
Идвам да се оплача, кьорав сладолед нямаше днес от намалените.
Искаше ми се да взема още една-две кутии, ама шанс.

# 107

Това май го няма налично в никой филиал..някой виждал ли го е въобще? 😃

# 108
Ema ,така някак си има смисъл,  и то голям смисъл,  кой ходи по- често да пазарува , по- голям шанс...
Редовен клиент и т.н., честно отвсякъде..
Ако е така ЕВАЛА...
НО аз на първо четене го разбирам за новорегистрираните карти за съответната седмица,  не за пазарувалите през съответната такава 🤔
Ако беше за пазаруващите с Карта, може би по друг начин би било описано,  не знам 🤔

# 109
Новата брошура😎

Още една брошура 👇
Летни предложения до 19.06.2022

Последна редакция: сб, 04 юни 2022, 09:13 от lenak

# 110
  • София

Това май го няма налично в никой филиал..някой виждал ли го е въобще? 😃
Да, купих си 2.

# 111
Чакам подочистачката с марката на Кауфланд, пак я няма в брошурата...

# 112
току що изчетох коментари от последните дни. размишлявам по повод "в томболата за съответната седмица участват регистрираните в съответната седмица". според мен се има предвид пазарувалите притежатели на карта и регистрирали карта на касата при плащането. така някак си има смисъл.

Току-що отворих новата брошура и ми се мерна реклама, в която с големи букви пише, че участието в тази игра за колата НЕ Е обвързано с покупка.

# 113
Нищо не си харесах от новата брошура, голяма скъпотия. Добре, че има вечерни намаления. Не ми се пазарува от пазарите, да ми подмятат скапали плодове и да ме лъжат в грамажа. Ягодите в промоция са изключително вкусни, всяка една е сладка и с удоволствие платих леката надценка спрямо пазара. Но ги взимам сутрин - здрави и свежи. Преоценени и разтекли се, подмятани цял ден не ги искам.

# 114
И на мен нищо не ми хареса от новата брошура, дано не бяха само това интересните намаления с новата карта Smile

Моля, дайте идея какво може да се направи със сладолед Сорбе. По принцип съм всеядна на сладолед, обаче този ми се опря и ще трябва да го изхвърля, а не обичам да хвърлям храна. Мислех си да го направя с нектар на шейк, но като няма мляко в него едва ли ще стане нещо... Rolling Eyes

# 115
И в брошурата ясно пише, че за колата участват карти, регистрирани от 16.05 до 03.07.

Ако мен ме бяха излъгали, че участват и предишните регистрации, щях да се оплача на сайта им. Да си видят некомпетентните служители.

# 116
Благодаря за брошурата. Почти нищо не харесах. А цените са толкова на горе.

# 117
Изненада ме цената на овчето сирене Елена. Скоро, може би преди месец, взех на 12.99, а сега е 14.99. Това за мен значи, че и редовната цена от 22 ще е около 25 вече. Омръзна ми всяка седмица да са нагоре цените. Заплатите ни не ги вдигат всеки месец.

# 118
  • Пловдив
Някой в Пловдив да е мярнал къде има от тия шезлонги? Показания по-назад...

# 119
Тази пица хубава ли е?
Скрит текст:
Лидъските са си доста добри🤗 и нали са на един собственик...

Общи условия

Активация на акаунт