КАУФЛАНД - тема 58

• 51 459
  • 769
  •   1
Отговори
# 90
Ще помоля, ако някой има повече информация за това "затягане" при връщане на продукт, да пише по-подробно! Да не би наистина да има някаква новост, чише ли на сайта?🤔🤔
Щеше да е хубаво да събираме детелинките във виртуална поляна и да могат да се трансформират в купон или точки. Примерно, ок, 10- 15 пъти нищо не печелиш, обаче като утешителна награда след определен брой детелинки можеш да ги превръщаш в точки или в утешителен купон...😅 Много по-интересно щеше да бъде...

Последна редакция: пт, 03 юни 2022, 15:25 от dolce miele

# 91
Връщането приеха без никакъв проблем, просто ми направи впечатление, че доста писаха, че и аз се подписвах накрая.

# 92
Да ви попитам...редовната цена на стик дезодорантите на Дав каква е в Кауфланд? Видях нещо като 7,50- 7,80 лв преди няколко дни...задраскано...и имаше намалена цена, нещо около 5,29 лв (по спомен)?🤔 Питам, защото в един турски магазин до нас са си на редовна цена от 3,50 лв...🙂

# 93
Да ви попитам...редовната цена на стик дезодорантите на Дав каква е в Кауфланд? Видях нещо като 7,50- 7,80 лв преди няколко дни...задраскано...и имаше намалена цена, нещо около 5,29 лв (по спомен)?🤔 Питам, защото в един турски магазин до нас са си на редовна цена от 3,50 лв...🙂
Малко са се изсилили с цените Simple Smile
https://www.ivis.bg/dove-%D0%B4%D0%B5%D0%B7%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D1 … D0%B8-p62563.html

# 94
Пийкок, аз питах за този тип дезодоранти...🙂 Тук също пише, че редовната цена е била 7,49 лв...Но дали е реалната редовна или и те, и в Кауфланд преувеличава, за да изглежда намалението по-изгодно?!🤔🤔
https://m.ebag.bg/deo-stik-dove-invisible-dry-40-ml/17129
Примерно, добре че тук някой ми обърна внимание, че протеините в пликче по 2,49 лв не бяха на оферта- в Лидъл са на редовна цена нещо като 2,44 лв. Т.е. в Кауфланд извън промоция някои неща са си по-скъпи.
Скрит текст:
Вероятно и така успяват да правят някои много изгодни промоции...като ги продават на леко (или не чак дотолкова леко) завишена цена през останалото време.🙂  

# 95
Това "затягане", Долче, е като с ваучерите. Стара практика. Преди задължително искаха фамилия, попълваха в една бланка и питаха защо връщаш. После ги примързя. Сега пак ги е втресло.

# 96
Аз малко пъти съм връщала неща на информация, но колкото пъти съм го правила съм се подписвала и са ми искали фамилия. Дори като им връщах буркан теница, че капачката не цвъчна като я отварях и беше развалена

# 97
Искам да питам, ако някой е наясно. Има ли големи разфасовки черен пипер на зърна и евентуално цена? Нещо от сорта на 250 или 500гр.?

# 98
В Метро съм виждала, но може да провериш по борсите за ядки и подправки дали не предлагат.

# 99
Аз си намерих в онлайн магазина на една от фирмите, но си викам да не се мина, ако в Кауфланд е по-евтино. 15лв. струва 500гр. с доставката. В Метро е 15-18лв.

# 100
Мисля, че в Кауфланд има поне от 200 гр. Ако не се лъжа, на Атани. Но за цената не се сещам...

# 101
Ягодите са намалени в момента по 35 стотинки без картата.
На сметката само ягоди купих и хоп от колелото ми се падна кисело мляко Верея за 1 стотинка (след поне 10 детелини). Joy

# 102
# 103
Снощи при нас имаше такива " тънки" ягоди.. ама като видях как се бяха разтекли ги подминах

# 104
Снощи при нас имаше такива " тънки" ягоди.. ама като видях как се бяха разтекли ги подминах

И аз подбирах, но вкъщи много се ядат и нямаше как да не взема.

Общи условия

Активация на акаунт