КАУФЛАНД - тема 58

• 50 872
  • 769
  •   1
Отговори
# 150
Аман от криви хора. Толкова ме ядоса, че се оплаках на информация.
Хич не ми се занимава, но може би и централата трябва да занимая.
Задължително се оплачи. В Кауфланд такива служители не търпят. Аз също съм се оплаквала от грубо отношение и оттогава нататък служителката винаги е мила, учтива и любезна с всички клиенти. Който иска да е груб да си търси работа в кварталната бакалия, а не във верига от такъв мащаб.

# 151
Прахосмукачката робот на Мюлер пускана ли е досега? Някакви впечатления 🤔

# 152
Скрит текст:
И на мен нищо не ми хареса от новата брошура, дано не бяха само това интересните намаления с новата карта Smile

Моля, дайте идея какво може да се направи със сладолед Сорбе. По принцип съм всеядна на сладолед, обаче този ми се опря и ще трябва да го изхвърля, а не обичам да хвърлям храна. Мислех си да го направя с нектар на шейк, но като няма мляко в него едва ли ще стане нещо... Rolling Eyes
Направи го със студено мляко Simple Smile

Много благодаря за страхотната идея, DayInMay - супер несъобразителна съм в кухнята Flushed  Вече си направих една чаша, много добре се получи!

# 153
Днес с хартиената брошура пристигна и един постер, че от 13 юни печатницата им е в почивка и да гледаме брошурата в интернет. Някой знае ли дали изобщо няма да има хартиени брошури или е временно.

# 154

Това май го няма налично в никой филиал..някой виждал ли го е въобще? 😃
Да, купих си 2.
От къде сте ги взели?
Това столче, защо са го кръстили шезлонг😁 ?

# 155
Не забелязах да са пристигнали нашите брошури...

# 156
Ето го флаерчето, снимала съм го от двете страни.

# 157
Аз съм доволна от днешното пазаруване. Рядко ходя в Кауфланд, но днес попаднах на интересни неща, без да са били на голяма промоция. Едро манго, броколи 500 гр. и моркови за кг., все по 0,99. Баварската салата и Витамината бяха намалени на 4,99. Ирландско говеждо на 60 % намаление, на 6,80 взех да опитаме,вероятно на тиган. И един чийзкейк с мандарина, който за пръв път виждам, намален на 7 и нещо.

# 158
Аз взех малко масло Домлян, 2 салатки Айсберг по 20 ст.😆, 2 кила моркови по 59 ст, 1 душ гел Бевола с алое и краставица (много ми напомня на Дав с краставица като аромат), Корни от купона за 1 ст., прясно мляко и 1 буркан кафе за 5,49 лв.

# 159
  • София

Това май го няма налично в никой филиал..някой виждал ли го е въобще? 😃
Да, купих си 2.
От къде сте ги взели?
София от магазина на Скопие 1

# 160
Според мен не е късно, ясно е че е грешка, защото няма как 2 плика с чушки да са еднакъв грамаж.
За съжаление обаче има как.
Миналата седмица купих киви и понеже си сложих в отделни торбички еднаква бройка, на кантара теглото беше абсолютно еднакво. И аз се изненадах, все пак имаше и по-едри и по-дребни. Така че май, на камерите трябва да се разчита.

Иначе на мен веднъж ми бяха маркирали един кетчуп два пъти и въпреки, че от касата веднага отидох на информация, пак се притеснявах да не кажат, че съм си прибрала другия или нещо такова. Все пак ставаше дума за бройка, а не за грешка в цената, но сторнираха и ми върнаха парите без проблем.

# 161
И на мен ми се е случвало да претегля абсолютно еднакъв грамаж от нещо. Вземам за майка ми по отделно.

# 162
  • София
Лошото при мен е че бяха 2 плика с чушки-меря ги и детето иска да помогне като натисне на екрана, натиска и излиза етикета, видя ми се много, обаче вместо да го махна го слагам на единя плик, наново мерене излиза същия етикет и той отива на другия плик.....май грешката е в мен!

# 163
Някой има ли отзиви за водната пързалка от другата седмица? Как се свързва със водата? И за двете пързалки се интересувам, благодаря.

# 164
Аз съм доволна от днешното пазаруване. Рядко ходя в Кауфланд, но днес попаднах на интересни неща, без да са били на голяма промоция. Едро манго, броколи 500 гр. и моркови за кг., все по 0,99.
И при нас броколито вчера към обяд беше по 0,99лв за 500гр и имаше доста. Ако не са успели да го продадат може привечер и още да са го намалили, че доста бързо пожълтява.

Общи условия

Активация на акаунт