КАУФЛАНД - тема 58

• 51 447
  • 769
  •   1
Отговори
# 135
Където ги има касите на самообслужване. И аз ги предпочитам, но уви, в най-близкия ми магазин няма и да ги проима някога.

# 136
Аз харесах тоалетната хартия Фамилия (е, преди 48 ролки бяха на цената на 40, но...), комплект с нескафе и чаша за фрапе, замразени ягоди и още няколко неща.

# 137
Дева, какво си хареса, да гледам пак брошурата. 😬 И чашата за фрапе ми стана интересно каква е, макар че взех други.

# 138
И аз не съм сигурна каква точно е чашата за фрапе, но при цена 7 лв за буркан от 200 гр на кафето, което купувам най-често (беше 6 лв), 250 гр кафе+ чаша си е оферта.😃
Това много ми допадна...😄

Последна редакция: сб, 04 юни 2022, 15:30 от dolce miele

# 139
Бонбони Мерси, Соул, гледам, че са ги върнали на старата цена - 5.99. Краставици, Персил, но за него ще помисля, че после видях брошурата на Лидл. Тяхното Омо, за 100 пранета е също на старата си цена, 19.99. За цветно съм много доволна от него. Джинджифил, че предния го пропуснах, а сега е по-евтин. И друго имаше, но в момента не си спомням.

# 140
Яйцата и изварата също минават за оферта. Кирата с яйца Л в Лидъл е вече 10 лв...🙄 Сиренето Брей от събота (но не вярвам да се доведе до бройка)...🤔

# 141
Кои яйца? Сега са по 3 лв./10 бр.
Предната седмица бяха по 2.49.

# 142
Скрит текст:
Идвам да се оплача, кьорав сладолед нямаше днес от намалените.
Искаше ми се да взема още една-две кутии, ама шанс.
Този ли сладолед е хубавият?

И този не беше лош, но аз харесах повече банановият.
Днес пак беше празен фризера с тези сладоледи. Много некоректно от тяхна страна да не зареждат, докато е намален сладоледът.
Имаше намалени на Рафи, взех от тях.

Касиерката ми вдигна кръвното жестоко. Виждам, че ми маркира нещо, което излиза на редовна цена, питам това ли е крайната цена, защото ако не е намалено, не го искам. Питам следващият артикул и той ли е на редовна цена, а тя започна да ми се дърви, че на касата не можело да се проверява за цена, сега трябвало да се сторнира и щели да и го вземат от заплатата. Озъбих и се, че аз пък имам право да знам колко ще платя и не съм длъжна да гадая кое колко струва, особено след като етикетът на рафта е бил друг, ама не, отказа да ми сканира следващият артикул, щото втори път нямало да сторнира.
Влизах повторно в магазина да проверя кое колко струва и да взема това, което искам.
Аман от криви хора. Толкова ме ядоса, че се оплаках на информация.
Хич не ми се занимава, но може би и в централата трябва да се оплача.

Последна редакция: сб, 04 юни 2022, 20:32 от Дидичка

# 143
  • София
Доста неща набелязах от двете брошури, но ще пазарувам чак в петък, след работа.

# 144
Дева, 2,99 лв за размер Л минава за оферта. Както казах, в Лидъл кора с яйца Л вече е 10 лв, в кварталните супермаркети също доста са повишили цените на яйцата...🙄 Иначе за големи количества имам и други варианти, но яйца вкъщи се ядат може да се каже ежедневно и не оставаме без.

# 145
И на мен нищо не ми хареса от новата брошура, дано не бяха само това интересните намаления с новата карта Smile

Моля, дайте идея какво може да се направи със сладолед Сорбе. По принцип съм всеядна на сладолед, обаче този ми се опря и ще трябва да го изхвърля, а не обичам да хвърлям храна. Мислех си да го направя с нектар на шейк, но като няма мляко в него едва ли ще стане нещо... Rolling Eyes
Направи го със студено мляко Simple Smile

# 146
  • Mostly in my mind
Дидичка, връщат разликата на информация, ако на каса сумата е по-висока отколкото на етикета.
След като плати и отиваш на Информация с артикула и касовата бележка.
Два пъти ми се случвало на мен. Веднъж с едни протектор за легло. На етикет -15 лв, на каса -30. Айде хоп върнаха 15 лв. Следващия път крушка. 6 лв на етикет, 12 лв на каса. Айде пак връщат парички. Simple Smile Но преди това задължително проверяват де.
Аз си харесах краставици, розе Ейнджъл, розов Девин, авокадо, картофи, миди с черупка, кисело мляко ЛБ,

# 147
Зная, че връщат, ама не е в това въпросът.
Един такъв киселяк губи не само моето време, ами отваря работа и на колежката си.

Последна редакция: сб, 04 юни 2022, 20:30 от Дидичка

# 148
Авокадо имам цяла мрежа. Ще пропусна този път.
Картофи ще взема за мама.

Дидичка, това за пръв път го чувам. Случвало се е да питам дали излиза на промо цена нещо, на касата. Никой не е казал, че му режат от заплатата, ако го откажеш.

# 149

Това май го няма налично в никой филиал..някой виждал ли го е въобще? 😃
Да, купих си 2.
От къде сте ги взели?

Общи условия

Активация на акаунт