Голям подарък чакам аз, две черти да видя в този час ! ~бебеправене 406~

• 35 791
  • 828
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Абсурд да си  пипам шийката, едно че моята шийка е некомпетентна, та всякакви външни намеси са непрепоръчителни, но и риска да си внесеш инфекция е голям.

При мен мина гадната част, има за до изчистване но и това ще стане. Сега малко ще се отдадем на почивка, мм ще направи една SDI СГ, на разширената е отличник, но да видим за ДНК фрагментации и така, ще видим, не сме решили а и не е нужно сега да решим как ще продължим напред.

Стискам силно палци на Стоунчето! Шантал и от теб чакаме новини!

Честит рожден ден на Минзухар и Грейспирит

# 481
Това даже не ми е минавало през ум да го проверявам Rolling Eyes Не че джъджвам, всеки си има методите, но не мисля, че шийката трябва да се пипа току-така. Но може аз да съм станала параноичка след hpv-то и раничката. Освен това съм с дълги нокти ииии го причинила... Grinning
Честито на рожденичките, аз съм след 3 седмици, баш ще съм излязла от първи триместър Grinning
Скрит текст:
ММ ме подбъзиква, че аз ще раздавам подаръци тази година, но мисля да си продължа тишината по повода, колкото мога Simple Smile Нашите знаят, нямаше как, трябваше да ми слагат инжекции докато ММ беше командировка. Ще кажем скоро на техните сигурно.
Само споделям набързо, ако някой е любопитен - добре съм, само съм подута и уморена непрекъснато. Имам определени вкусови предпочитания, сладко изобщо не ми се яде, но поне плодове минават Simple Smile За сега изтеглих дългата клечка без повръщане, дано е така и занапред. Макар че някои ги застига втори триместър, та ще видим Grinning
Маце, чудя се какво да ти кажа... Ти бива сила, смелост и кураж, бива, ама това твоето... Знаеш ли, пожелавам ти да няма нужда да си толкова силна! Пожелавам ти от тук нататък всичко да е песен!

# 482
  • София
Инферия ние крихме до първата ФМ от всички, никой не знаеше Simple Smile, голяма изненада беше и за моите и за на мм родителите

Ох знаеш ли че онзи ден с психоложката обсъждах че най-много от всичко ме разстройва като някой ми каже ти си много силна, някак явно изглеждам за хората че не страдам, че успявам да се събирам бързо, а аз вътрешно съм изпокъсано парче хартия на мокър дъжд... Просто не съм 20+ годишна, живота те учи как да се справяш с всякакви ситуации и той не спира, особено когато имаш вече дете което те иска тук и сега да му обърнеш внимание Simple Smile. Та тъй.

# 483
Аз не съм си проверявала с пръст шийката, но определено по време на секс усещам какво е положението. След О със сигурност слиза по-надолу при мен, по-дълбокото проникване ми става леко болезнено.

# 484
С това опипване на шийката най-много да си докарате сума проблеми…

# 485
Аз имам неприятен опит с опипването..бях отишла на гинеколог поради един проблем и гинеколожката реши да опипва с пръст..е такова грубо и гадно беше , че ми идеше да викам..Е, сещате се..повече не я посетих, а проблема си го оправих сама.

Та.. не си правете опити с опипване..и то сами..

# 486
  • София
Изобщо не ми е минавало през ума да проверявам каквото и да било с пипане Grinning
Маце, аз също ти с възхищавам на силата на духа! Сигурна съм, че вътрешно много страдаш, но излъчваш неописума енергия и сила! Евала!
Благодаря, че ме мислите - и аз се мисля, усещам се, че като няма какво да правя ровя из интернет - вече прочетох какви ли не истории - някой с щастлив край други не... Признавам си - яко съм се спекла!

# 487
Маце, понякога живота те очуква, минаваш през препятствия, за да станеш толкова силна. При теб са твърде много...😕❤️

Днес си мисля, уви ако всичко беше наред щяхме да сме трима и се сдухах малко... 🥺Всеки казва 20-25 това са най-хубавите години. На мен ми минаха по болниците.. Както го написах по рано, живота ме е накрал да съм силна, понякога ми кипва и съм аха да се откажа. 😕Но в трудна ситуация се сещам за думите на моят аг и това не крепи да не се срина.. Също и мм.
Днес мм ме изненада с един красив букет. 🥰

# 488
Честит рожден ден момичета! Бъдете здрави, щастливи, обичани и скоро с по едно плюсче. Heart
Успех и на всички останали, които са в очакване! Hands Pray Hug

# 489
Рожденичките, честити да сте и догодина по това време... знаете Simple Smile Различен да е празникът!

Маце, много добре те разбирам! И мен ме дразни безумно някой като ми каже "ти си силна" или "ти държиш на болка(физическа)". Ми писнало ми е! Създава се някакво очакване, че видиш ли, не е кой знае какво поредната порция гадост, защото можеш да я посрещнеш "силен". Поне аз така го усещам. За едно десетилетие, което уж било най-хубавото, преживях такива гадости, които не се случват на повечето хора за цял един живот. Хубаво, че сте говорили с твоята психоложка по темата.

Аз за себе си не искам да коментирам нищо. Просто се надявам в петък да се изненадам приятно.

# 490
Честито на рожденичките! ❤️ Бъдете здрави и много щастливи, а догодина мами! 🍀☀️❤️
За съжаление и на мен пак ми се налага да съм силна...много неща се струпаха наведнъж, удари от близки хора и то едновременно. Точно в същия момент получавам и лошата новина, че фоликулът ми е празен и пункция няма да има. Надявам се поне да има трансфер. В момента пътувам към София за промивка, за която ме извикаха извънредно и без предварително обсъждане за такава. Пътувам със свито сърце, леко объркана, малко душевно ограбена, но все пак с вяра и надежда, че предстои нещо хубаво. Съжалявам за негативния пост. Успех на всички! ❤️❤️❤️

# 491
Кактус , възхищавам се на всеки твой пост !
Такъв силен , борбен и позитивен човек , не може да не бъде награден … пожелявям ти целия успех на света да се стовари върху теб !
/Ти вероятно не ме помниш , но аз от години следя темата и продължих и след раждането ./

П.П. Не предполагаме колко сме силни , докато не ни се наложи . Хората сме различни , едни не показват дълбоки чувства , други плачат постоянно , за да им олекне , трети се умерено споделящи , но всички ни боли .
Само мога да пожелая на всички , дано никога не се наляга да сме такива - “много силни” …

Честито на рожденичките , здраве и сбъднати мечти ❤💙👼

Успех , дами … чакам с нетърпение и най-старите муцунки вече да излязат от темата с две черти в ръка 🫶🫶🫶

# 492
Кактусче, съжалявам че минаваш през това. 🥺 За ударите от близки хора,за съжаление и аз го изпитах, не тъжи. В такива моменти се показват кои хора са истински, кой ще те подкрепи,кои са ти приятелите. Не съжалявай за тях.

# 493
  • София
Кактус - гуш! Ужасно е когато в един момент се натрупа толкова негативна енергия около нас, че се чудим за какво да се хванем и да продължим да вярваме в чудото!
Все пак чудото ще дойде - тогава когато най-малко го очакваме!
Кураж!

# 494
Много ви благодаря за подкрепата, прекрасни! Минзухарче, Шантал, Фън ❤️
Мери, помня те разбира се! ❤️❤️❤️ Много ти благодаря за силните думи и пожелания! 🥰😍😍 Изпълни ме с толкова много радост и положителна енергия! Благодаря ти от сърце! ☀️ Нека ти се връща всяка една дума в пъти повече! ❤️
Със силна воля, широка усмивка и искрена подкрепа(макар и виртуална), всичко се постига! ☀️

Общи условия

Активация на акаунт