Голям подарък чакам аз, две черти да видя в този час ! ~бебеправене 406~

• 35 790
  • 828
  •   1
Отговори
# 465
Шанталче, спокойно мила! Стискаме палци за положителни новини. ❤️

# 466
Stone, закрепи се на леглото, докато си със зацапвапане, ставаш само за тоалетна. Дай Боже да е отличен сигнал и имплантационно. Имаш ли такава ситуация, първата препоръка е лежане. Успех 🍀🍀🍀
Shantall, да има добри новини утре! 🍀🍀🍀

# 467
  • София
Благодаря ти! И аз си стискам палци.... осъзнавам, че четенето никак не ми помага, напротив даже все повече се филмирам...
Шанталче, спокойно мила! Стискаме палци за положителни новини. ❤️

чааак в петък съм на преглед....
Stone, закрепи се на леглото, докато си със зацапвапане, ставаш само за тоалетна. Дай Боже да е отличен сигнал и имплантационно. Имаш ли такава ситуация, първата препоръка е лежане. Успех 🍀🍀🍀
Shantall, да има добри новини утре! 🍀🍀🍀

# 468
Stone, стискам палци да е имплантационно зацапване и след 3-4 дни да се похвалиш с хубаво ЧХГ! 🍀🍀🍀
Шантал, дано имаш добри новини в петък.

# 469
Момичета, много ви благодаря за окуражителните думи! Имах нужда да "чуя" нещо такова. Този уикенд съм сама, тоест с хора, с които не искам да споделям, и много ми тежеше. Много се надявам тези усещания утре да ги няма. И наистина да има с какво да се похваля в петък.

# 470
Здравейте момичета. При мен нищо ново. Продължаваме с естествените опити. О би трябвало да е минала на 17-ти. Отчетохме се, но ще видим какво ще стане. Пуснала съм се по течението.

Черпя ви виртуално за рождения ми ден и ви желая от сърце сбъдване на най-голямата мечта!

# 471
Greyspirit, честит рожден ден! Нека и твоята най-голяма мечта се сбъдне и след 10-тина дни да се похвалиш с положителен тест! Birthday Nature Star2

Минзухарче, съжалявам, че така са те шокирали с болничния престой, но се радвам, че са ти толкова добри резултатите! Особено за инсулиновата резистентност - едно голямо браво! Tada

Маце, надявам се МА да е минал леко и вече само добри неща да те чакат! Heart

Шантал, стискам ти палци, щом още казват, че има надежда, нищо не е изгубено!
Стискам ти палци за петък, да е влязла в граници точицата! Flowers Four Leaf Clover

Стоун, стискам ти палци всичко това да са признаци на бременност и след 2 дена да ни се похвалиш с високо ЧХГ! Nature Star2

Sun29, успех на стимулацията и ще те чакаме на 4-ти с добри новини! Nature Star2

Аз тази седмица очаквам О, та се надявам добре да се отчетем и да има скоро резултат.

# 472
Момичета черпя ви виртуално за моя рожден ден, днес. 🍀🥳❤️

# 473
Минзухарче, честит рожден ден и на теб! Birthday Все така добри новини да имаш като последната седмица, да си изкараш страхотно почивката и те чакаме с положителен тест! Tada

# 474
  • София
Greyspirit и Минзухар - честити да сте момичета! Пожелавам ви здраве и догодина да ни замервате с мръсни памперси!

# 475
Минзухчарче, Грей, желая ви щастие, спокойствие, а догодина да празнувате трима! Heart

# 476
Честит рожден ден, скъпи момичета! Бъдете много здрави и щастливи! Сбъднете съвсем скоро своите мечти!!! Весел празник! ❤️❤️❤️

# 477
Greyspirit честит рожден ден и дано този месец ти донесе щастие!!☺

Момичета, проверявате ли позицията на маточната шийка? Обикновенно преди ову е ниско разположена и твърда(като върха на носа) след което по време на О е висока, отворена, мекичка. Аз съм на 9 дни от О и все още е висока, мека и много леко отворена. Доколкото знам може да е сипмтом за настъпило оплождане и имплантация. Вие проверявали ли сте го? Как е било при вас?

# 478
Честито на рожденичките! Да сте живи и здрави,и в най-скоро време мечтите ви да се сбъднат! 💐🎂

# 479
Ехеее днес си имаме 2 рожденички! Честито и от мен Минзухарче и Грей! Желая ви най-вече да сте здрави и спокойни, вие и близките ви, защото вярвам, че когато това е така, ще се случи и вашето чудо, в най-правилният момент! Весел празник ви желая!

Файона, захващайте се за работа и да ни се похвалиш с един хубав и наситен тест след около 2 седмици!

Декоде, на мен ми идва малко в повече това с бърникането, за да си проверявам шийката и никога не съм го правила.  Знам колко е трудно да се чака след О при опити за бебче, но те съветвам да не се вглеждаш и изследваш толкова много. Бъди спокойна и си се радвай на хубавите емоции около бебеправенето Simple Smile Purple Heart

Общи условия

Активация на акаунт