Изпитани сайтове за парфюми - юни 2022

• 73 248
  • 587
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Аз днес имах разочарование, но от makeup. Бях поръчала Gold Incense CH. Никъде в сайта им не пише, че предлагат продукти без опаковки, т.е. тестери. Е, това, което получих се оказа точно такова. Disappointed Не искам да бъда разбрана погрешно. Нямам нищо против тестерите, но поне да е отбелязано в сайта. Когато си поръчал продукт и очакваш да получиш такъв е неприятно да получиш тестер. Разочаровах се, ядосах се и го върнах. Rage
В сайта на MАKЕUP няма раздел тестери/продукти без опаковка, но под всеки продукт е уточнено, ако е тестер:
Тоалетна/Парфюмна вода (тестер с капаче) или
Тоалетна/Парфюмна вода (тестер)

Последна редакция: чт, 23 юни 2022, 16:32 от geos

# 481
  • София
Не виждам да пише такова нещо за конкретния парфюм.

Скрит текст:

И от поръчката.

Скрит текст:

# 482
# 483
  • София
Не виждам да пише такова нещо за конкретния парфюм.

Скрит текст:

И от поръчката.

Скрит текст:
Наистина не е изписано.  При това положение трябва да получите продукт.
Би трябвало да ви  изпратят наново поръчката.
Обадихте ли се да обяснят какъв е случаят?

# 484
В сайта на Мейкъп има раздел тестери.
Селектирате през филтрите.

# 485
  • София
Филтри не съм ползвала в makeup. Но както се видя, това което съм поръчала е продукт.
Не, не съм им се обаждала. Изпратих им имейл, geos.

# 486
Само написах, че има такъв раздел. Иначе тестерите си излизат измежду другите. Да, явно е грешка и са пропуснали да отбележат. Неприятно.

# 487
  • София
Получих отговор, в който ми казват, че предлагат и тестери. Но в конкретния случай, става въпрос най-вероятно за грешка и техен пропуск.

# 488
  • София
Може някой да се зарадва на този подарък Simple Smile

# 489
  • София
Този фланкър Lime Mojito е много хубав, ваканционен, плажен, няма нищо общо с оригинала. В Парфимо го бяха пуснали преди година.
Поръчах резервна бутилка от STELLA MCCARTNEY POP BLUEBELL Sparkling Heart от Парфимо за 17.40 за 50 мл, супер цена, както и няколко лака Essie за по 6-7 лв.

# 490
  • Sofia
Pop bluebell е много приятен,  но след час няма и следа от него. Дори върху дрехите едва се усеща.

B azo.bg чудна цена за MFK Oud satin mood

# 491
Ако искате да сте по-спокойни купувайки от azo.bg може да попитате по тел кой е търговеца, който предлага желания парфюм и да си направите проучване. Поне аз така действам. Много са любезни и разбрани отсреща операторите.

# 492
Искаш да кажеш че azo.bg са нещо като Емаг?
Аз си мислех че всичко което предлагат си е при тях на склад и те си управляват нещата. Както Парфюми-шоп да кажем (знам че азо продават и други стоки, но разбирате какво имам в предвид).

# 493
Не работят в синхрон както преди Makeup, на мен ми анулираха поръчка, направих втора за друго - анулираха и нея. Позвъниха ми и се разбрахме, ако се появи нещо от поръчаните, да ми съобщят до два дни.
Въобще не ми се обадиха, а вчера изневиделица, след близо седмица, пристигнаха всички неща наведнъж.
Добре че не поръчах и от друго място.

Последна редакция: пт, 24 юни 2022, 00:58 от silver pearl

# 494
Искаш да кажеш че azo.bg са нещо като Емаг?
Аз си мислех че всичко което предлагат си е при тях на склад и те си управляват нещата. Както Парфюми-шоп да кажем (знам че азо продават и други стоки, но разбирате какво имам в предвид).
Да, платформа подобна на Емаг са. Не се престраших да купя Arabesque от там, а беше с уникална цена. Не казвам, че задължително е менте,  по-вероятно да не е, но търговецът като име не ми говореше нищо.
После отворен продукт трудно биха приели за рекламация.

Общи условия

Активация на акаунт