Изпитани сайтове за парфюми - юни 2022

• 73 243
  • 587
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте, относно комплекта Guerlain Mon Guerlain Bloom of rose(edp/100ml + edp/10ml) от MAKEUP се оказа, че е edt. Отказах го.

# 511
Една Olympea Solar не оставихте в Делириум ..... така ми се прииска да я поръчам след ревюто на Ковачева .....Колко излизаше 50 милилитровото бутилче ?

# 512
Дами, освен 10% за нов клиент, което няма да правя, и КЪСМЕТ, има ли някакви отстъпки в Дъглас в момента?

# 513
На 26 и 27 юни с код MEDI25 ще има 25% намаление на всичко в онлайн магазина на Прити шоп.

# 514
  • Пловдив
Имате ли идея защо в онлайн магазина на прити шоп няма Шанел?

# 515
Имате ли идея защо в онлайн магазина на прити шоп няма Шанел?
Защото Шанел не разрешава. А и за да не го ловят кодове, каквито напоследък има постоянно.

# 516
  • София
Привет, включвам се да се похваля, че Xerjoff Lira и Stella McCartney Pop Bluebell пристигнаха! Relaxed

Назад обсъждахте колко време отнема при вас доставката от Парфимо, та ще споделя и моя опит. Не съм имала досега поръчка от тях, която да пристигне за по-малко от 5-6 дни. Този път пуснах поръчката на 17-ти срещу 18-ти през нощта, в понеделник ми звъннаха за потвърждение (между другото, досега не ми бяха звъняли за потвърждение от Парфимо) и вчера, на 24-ти, пратката беше вече в офиса на Спиди и си я взех.

И двата аромата бяха опаковани достатъчно добре, както винаги.
Pop Bluebell беше в нормална бяла тестерска кутия, нищо нестандартно. Като аромат ми идва много офис-френдли и непретенциозен, идеален за ежедневието свежак, с когото да се нафъскам, когато не знам какво точно ми се носи. Satisfied Обаче наистина като трайност почти никакъв го няма, но аз и не съм очаквала да е траен, така че всичко е точно.

Lira беше даже отделно опакована в кашонче (голямо, колкото кутията), нямам представа дали по принцип фабрично така ги пращат, но си беше защитена отвсякъде - 10 от 10 точки. Satisfied
За аромата какво да кажа... няма как да не се хареса на феновете на гурме ароматите, в началото е супер вкусно ухаещ лимонов/а кекс/торта, после лимонът като че ли утихва, но не е като да не се усеща. Някъде към 5-тия час ми върна спомени от времето, когато носех Aquolina Pink Sugar, та явно има доза истина в това, което някои хора пишат във Фрагрантика, но определено Lira е по-добре блендната и аз лично не бих казала, че двата аромата са идентични, по-скоро носят подобен вайб. И вече накрая, към 8-мия час от носенето, усещах мек ванилов карамел. Като цяло и от аромата, и от трайността съм доволна, даже като станах преди 2 часа още го усещах лекичко на моменти. Приятелят ми също го хареса много, имайки предвид, че той по принцип не си пада по сладки дамски парфюми, та отвсякъде си е уин-уин. Heart Eyes
За есента и зимата усещам, че ще ми е фаворит, пък ще видим откъм трайност и развитие как ще се представи на моята кожа в студа.

П.С. Извън темата за горните два аромата - Нотино са ми изпразнили кошницата, много ме хвана яд. Проверете и вие дали не е минала чистката и през вас...

Последна редакция: сб, 25 юни 2022, 09:47 от Джеки

# 517
В Брасти няколко аромата от Lancôme Maison - Tubereuses Castane, Santal Kardamon и Magnolia Rosae

# 518
И моята кошница е изпразнена, а бях добавила на доста хубави цени парфюмчета..много ме е яд.

# 519
П.С. Извън темата за горните два аромата - Нотино са ми изпразнили кошницата, много ме хвана яд. Проверете и вие дали не е минала чистката и през вас...
Само веднъж ми се случи и се разправях с остри имейли с тях, и не, и не! Не можело те да го направят това, само аз мога през моя си профил. Как ли не обяснявах - НЕ, не били те. Което направо ме вбеси, но нищо не постигнах колкото и да обяснявах като на малоумни. 🙄
Всъщност, не кошницата, това не са трили до сега. Изчезнаха ми всички запазени от "любими". Да не говорим, че тези "любими" трябва да ги трие човек едно по едно, ако иска да ги трие, а нещата бяха над 100. Та според тях излезе, че съм трила над сто артикула и някак си не съм забелязала...

# 520
  • София
О, не, няма как да ме убедят, че аз сама съм си изтрила било то кошницата или любимите. Просто пълен абсурд! Joy
Като цяло Нотино много ме дразнят с резките си промени в цените, но нямам избор и дебна като лъвица. Joy
Най-гадно е това с чистенето на кошниците, ама какво да се прави, явно насън си трием сами продуктите... Rolling Eyes

# 521
Много странно с тези кошници. На мен никога не ми се е случвало да ми я изпразнят. От приложение пазарувам, ако е от значение.

# 522
  • София
Дами, освен 10% за нов клиент, което няма да правя, и КЪСМЕТ, има ли някакви отстъпки в Дъглас в момента?
Имам два кода, които няма да ползвам. Валидни са до края на юни. 20 лв. за поръчки над 100 лв. и 50 лв. за поръчки над 219 лв. Ако някой ще ти е от ползва, изпращам веднага. Simple Smile

ПП И двата кода са подарени вече. Simple Smile

Сега получих и това.

Последна редакция: сб, 25 юни 2022, 17:04 от magicjo

# 523
  • София
От кошницата не са ми трили Нотино, но наскоро ми изчезнаха всички трупани с усърдие и любов Grinning любими и много се издразних...

# 524
Не ми е трита кошницата, а любими и да изтрият няма проблем. Интересувам се само от лимитки и те вече са свършили, та и да изчезнат нищо.

Общи условия

Активация на акаунт