Изпитани сайтове за парфюми - юни 2022

• 73 216
  • 587
  •   1
Отговори
# 60
В douglas.bg -  всички дигитални карти ще получат талон за 50 лв. отстъпка, валиден за покупки над 219 лв. с краен срок до края на месец юни!

# 61
В douglas.bg -  всички дигитални карти ще получат талон за 50 лв. отстъпка, валиден за покупки над 219 лв. с краен срок до края на месец юни!
Благодарности на Милен! Добавям малко допълнително инфо:

# 62
Поръчвам мостри ако нещо специално ме интересува най-често от senseunique, essenzanobile или ausliebezumduft (обикновено при покупка на цяла бутилка) или от сайтовете на самите марки. Много често си харесвам нещо и от  бонус мострите, които пращат от горните сайтове, неща, които иначе бих подминала.

Последна редакция: ср, 01 юни 2022, 17:41 от tuali

# 63
Благодаря за новата тема! 🌸 Мостри не поръчвам по принцип, но се е случвало, когато даден аромат много ме заинтригува.

# 64
ПрИмоция  в sprayparfums

# 65
ПрИмоция  в sprayparfums
Скрит текст:

Някой да не се чуди защо не му хваща кода.

# 66
Какво ще рече premium пък сега??🤔

# 67
  • София
Относно SprayParfums - това съобщение да не се разпространява кодът в социалните мрежи отдавна стои в бюлетините им. Не знам дали има разлика между registered и premium users - самите Spray ползват двата термина едновременно често (както и в настоящата промоционална кампания), но мисля, че при предишна промоция се установи, че premium би трябвало да са потребители с акаунти + поне 1 поръчка, докато registered вероятно е потребител с акаунт в сайта, но без поръчки. Някой, който има регистрация, но няма поръчки, би могъл да тества и да ни осветли. Simple Smile Аз имам поръчка и не мога да тествам 2-та сценария.

Последна редакция: ср, 01 юни 2022, 20:28 от Klodilia

# 68
Аз имам доста поръчки ,явно съм Премиум Sweat Smile  току що направих поръчка..

# 69
Тъкмо щях да викам Klodilia и Miyako да се явят в изповедалнята и едната се появи  Flowers Hibiscus

Тези парфюми не са видими за всички. Рално SprayParfums не ги продават и са само за такива като мимозка. Simple Smile

Едно нещо единствено си бях заплюл и вече е изкупено.

# 70
  • София
Milen, точно щях да допълвам, че не се виждат в стандартния списък с брандове, но ти си го направил. Simple Smile Реално трябва да се ползва линкът от нюзлетъра. Нямам идея на какъв принцип се конструират тези линкове, дали са персонализирани, но поствам този от моята поща, ако на някого му се тества:

Последна редакция: ср, 01 юни 2022, 21:18 от Klodilia

# 71
Не поръчвам мостри, а обикновено направо стограмки и сърце не ми дава да се отпиша от темата, независимо, че съм убедена, че няма да успея да изпръскам парфюмните си притежания в настоящият ми живот.

# 72
Мостри поръчвам единствено за да си сложа по няколко в чантите.Ходя с много малки чанти и мостричките или 10мл. флакончета са ми много удобни за тази цел.

# 73
Благодаря за кода за Нотино.
Възползвах се 💐

# 74
  • Варна
Обичам да поръчвам мостри, идеални са за дамска чанта и така преценявам дали ми харесва определен парфюм. Днес към обяд поръчах от нотино и  получих смс, че пратката ще е при мен утре... експресна доставка👏

Общи условия

Активация на акаунт