Изпитани сайтове за парфюми - юни 2022

• 73 312
  • 587
  •   1
Отговори
# 300

Делириум.

# 301
Благодаря за инфото за Делириум, изкушавам се да се запася с нещо любимо само заради подаръка Simple Smile
ако за някого това е важно - явно подаръкът е тестер

# 302
  • Стара Загора
Взех си поръчката от Нотино. Бях поръчала Bvlgari Aqua Pour Homme и Aqua Pour Homme Marine, с 20% намаление цената им стана много добра. Сега издирвам Aqua Pour Homme Atlantiqve. Ако някъде го мерните, свиркайте.

# 303
# 304
# 305
Ако някой е пропуснал Кафето и Смокинята на Калотинис в Елинор, днес ще има ново зареждане.

# 306
И аз се разписах в нотино. Поръчах на 11.06. късно вечерта и днес рано рано в спиди ме чакаха едни солидни 200 мл D&G light blue intense pour homme. Много бързо пристигна. С тези 20% дойде на 155 лв, което си е добра сделка Simple Smile
Сега си чакам и другата поръчка от Dolcebg, която направих същата вечер. Нотино явно са по-бързи.

# 307
Някой получи ли го това кафе да каже две думи. Дали го има в Елинор за проба?

# 308
“Светата Троица” на Armaf, комплект 3 по 30 мл:
(По едно време пускаха ограничени количества в makeup)

https://www.notino.bg/armaf/club-de-nuit-man-intense-sillage-mil … -za-mzhe-uniseks/

# 309
Някой получи ли го това кафе да каже две думи.
От първото зареждане ми е поръчката, но имам имейл да чакам доставка в периода 14-17 юни.

# 310
# 311
Преди 4-5 дни бяха с по десетина лева по-ниски. Докато намеря време да постна тук и рязко ги върнаха пак. Иначе предполагам, че и тези не са зле. Аз думнах един Тардес и тестер сета на сегашните цени.

# 312
Кода “notino”, работи ли при вас? Прилагам го за продукти извън нанамеления и разпродажба и пак не става!

# 313
От първото зареждане ми е поръчката, но имам имейл да чакам доставка в периода 14-17 юни.
И аз така.

# 314
  • София
Днес получих и имейл, че поръчката ми е потвърдена. Доставката се запазва в посочения период.

Общи условия

Активация на акаунт