Изпитани сайтове за парфюми - юни 2022

• 73 296
  • 587
  •   1
Отговори
# 315
Кода “notino”, работи ли при вас? Прилагам го за продукти извън нанамеления и разпродажба и пак не става!

Не работи. И аз опитвах безуспешно с няколко продукта.

Мисля, че цените са добри.

# 316
Проблемът е в Нотино. Посъветваха ме да си пусна поръчката, за да не свършат продуктите и да използвам опцията за съобщение при финализиране поръчката (да добавят кода notino) Така и ще направя.

# 317
И при мен не работи кода Notino.Писах им още пп обяд.Преди малко ми отговориха , че "имало технически проблем и работят по отстраняването му".

# 318
А тези продукти с червените (ПО-ИЗГОДНО С XX %) цени , които вече са намалени. Хващаше ли ги кода преди?

Зашото отдолу пише : Отстъпката не важи за вече намалени продукти и при разпродажба.

Да не купите и после да ви кажат, ама той кода не важи за тези продукти. Simple Smile Само казвам.

То, като гледам пак нотиновските номера, всичко е намалено или в промоция, и код, който не може да се ползва.

Ясно, че има техническа грешка, но пак е поредната недомислица от тяхна страна.

# 319
Предполагам не ги хваща! Мисля, че отдавна този номер не минава. Това, което искам не е намалено. За всеки случай писах и да ми позвънят преди изпращане.

# 320
Тук, всичко на  XERJOFF Casamorati  https://www.parfumdreams.de/XERJOFF-Casamorati

с - 25 % ги хваща - код SPECIAL

# 321
А тези продукти с червените (ПО-ИЗГОДНО С XX %) цени , които вече са намалени. Хващаше ли ги кода преди?

Зашото отдолу пише : Отстъпката не важи за вече намалени продукти и при разпродажба.

Да не купите и после да ви кажат, ама той кода не важи за тези продукти. Simple Smile Само казвам.

То, като гледам пак нотиновските номера, всичко е намалено или в промоция, и код, който не може да се ползва.

Ясно, че има техническа грешка, но пак е поредната недомислица от тяхна страна.

При мен в събота ( 11.06.) се получи на продукт "ПО-ИЗГОДНО С х%". След като вписах код 20brands, смъкна цената с около 30-40 лв.
Сега, нали не коментираме, че така или иначе си бяха надули малко цените Grinning и днес като погледнах ги бяха смъкнали с 10 лв, но пък този код май не работи вече. Все пак смятам, че се получи добра цена, въпреки всички въртележки.

# 322
# 323
# 324
lovelinor сваля малко повече %

# 325
lovelinor сваля малко повече %
Малко съм се минала значи...толкова бързах за пусто кафе. Миналия път докато проверя файла за код и то изчезна от коша...🙄

# 326
11,57 срещу 12,46 конкретно за Кафето 😀

# 327
  • на брега
Момичета, тестерът на Valentino Voce Viva Intensa има ли капачка?
Благодаря! Flowers Rose

# 328
Мисля, че да. Моят е в Спиди, ако никой не отговори, утре ще кажа като го взема.

# 329
Благодаря! Flowers Rose

С капачка е.

Общи условия

Активация на акаунт