С какво ви дразнят свекървите? – 137

• 34 426
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
Свекървата с теб ли живее?

# 646
Не,не живеем заедно.Свекървата живее сама в апартамента си.
Имаше болногледачка и ходехме по веднъж седмично да я видим.
Но тя се влошава с всеки изминал ден.
Болногледачките бягат,защото тя е свадлива,капризна,командва,крещи,когато не става на нейното...обижда..
Разбирам,че това е заболяване,ама много се нервирам..
А синовете и не искат да я пратят в хоспис...

# 647
Според мен сериозно трябва да говориш с. Мъжа си за хоспис. Ти все пак не си длъжна да я гледаш. Те хем не искат да я изпратят в специализирана институция, хем и не искат да я гледат. Решили са, явно, че ти ще хо правиш и за тях проблема е решен.

# 648
  • София
Не е нужно ти да я взимаш. Или да я гледаш.

# 649
То хубаво не е длъжна, но какво да направи! Да я остави в болницата или да я хвърли в апартамента и да не я погледне ли!?
Определено синовете са за бой, но жената е тази ситуация е без изход.
Анонимна, съчувствам ти много!

# 650
  • Варна
Налага се, при условие, че мъжът й е на кораба - иначе,  ще се развежда. Докато са на рейс, мъжете си мислят, че като се върнат и всичко лесно ще оправят, другите преиграват... Е, действителността ги хлопва на 2я ден и влизат в пътя. В момента обаче, съчувствам на Анонимна, ама е на пангара - няма как жената да остане в болницата. Какво, да издирват родата с кучета ли?

# 651
Ми много ясно, че не е длъжна. Не ходиш, не й вдигаш телефона, изобщо все едно не съществува. Да се оправят децата й.
 Моята и тя прави някакви намеци, че аз съм щяла да я гледам хахахах Joy понеже брата на моя мъж е ерген още и ще трябвало да съм аз Joy Joy и понеже вече приключих с добрия тон, следващия път ще я пратя на майната й, до сега отбивах тактично, ама вече край. До тук беше.

# 652
Ами нали има и друг син. Той защо отказва да я вземе? Защото знае, че тя ще го направи. Какво значи иначе ще се развежда... да влезе и тя в болница от кръвно или недай Боже друго.

# 653
  • Варна
Анонимна, направила си грешка като си отстъпила и си казала, че ще я заведеш ти в болницата. Не за прибирането, а за воденето преди това. Другия син отказал значи. Ами да беше отказала и ти. Сама си се наковала, сега ще вдигаш кръвно.

# 654
Добре, че нямаш момиче, щеше да повтори вашия модел, наясно ли си?

Кое му е добре? След години снаха й ще пита във форумите как нея самата да изхвърли и прати в дом. Като в приказката за стареца, който не се хранел чисто.

# 655
  • Най-красивата страна
У нас все още има хора,които смятат,че е срамно да изпратиш родител в хоспис.
Обаче аз съм на мнение ,че хора с определени заболявания,като психични например задължително трябва да бъдат в хоспис ,дом,болница...някакво специализирано заведение...защото изискват медицински грижи..

# 656
По същия начин мен миналата седмица се опитаха да ме накарат да обикалям по болници с бабата на ММ. Свекърва ми взе да ми дава нареждания какво да съм свършила, защото съм свободна тея дни. Казах й, че няма как да стане, бабата има достатъчно роднини, които са длъжни да го свършат. А аз в същия ден имам планове да се излежавам вкъщи.
П.С Става въпрос за същата тази свекърва, която не дойде на моята баба на погребението. Като казвам, че е безочлива, меко казано е...

# 657
Почти същия казус изписахме доста страници преди една седмица.
Човешко е да помогне на мъжа си по този начин. Но не е длъжна и ако всичко това я натоварва, мъжа и да си търси начин. Не става хем да се дърпа за хоспис, хем да е в морето и да не може да се грижи.
Иначе жената е болна и не виждам защо се дразни потребителката на нея, а не на истинските виновни- двамата сина.

# 658
  • София
То хубаво не е длъжна, но какво да направи! Да я остави в болницата или да я хвърли в апартамента и да не я погледне ли!?
Нищо. Абсолютно нищо не прави. Казва на мъжа си "Ще изписват майка ти." И след това той се оправя. Ако иска се разбира с брат си, ако иска се разбира с болногледач/ка...

# 659
  • Варна
Скрит текст:
[/quote]
Нищо. Абсолютно нищо не прави. Казва на мъжа си "Ще изписват майка ти." И след това той се оправя. Ако иска се разбира с брат си, ако иска се разбира с болногледач/ка...
[/quote]

Ега ти семейството тогава. Ако предварително се е заявила, че няма да го играе бабегледачка - добре, но да го сервира на мъж дето е на майната си и няма полезен ход би било нечовешко. После някой пита що щяла да се разведе - не тя, мъжът й.

Общи условия

Активация на акаунт