С какво ви дразнят свекървите? – 137

• 34 442
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
Опитала се е да помогне жената. С работа, със съвети... Отнема време да разбереш с кого си имаш работа, пък ако човек е добър, и да види че другия е дзвер, пак помага.
Голямото дете е момиче на 9г., т.е. възраст в която слуша мама, бих я научила да отговаря че " тя не ми е мама..", "мама се казва HENA.." и т.н.
Много добър съвет, и аз си го мислех, обаче Hena ни иска да влияе на децата си. А трябва, по-добре детето да знае да отвръща. Не е малко.

# 91
Тя ли мисли твоите деца за нейни, или свекървата иска тя да мисли твоите деца за нейни.

Не ми звучи много реалистично да мисли твоите деца за нейни, след като има свои и дете, което да обгрижва. Тя изобщо ли няма контакт със своите деца и защо?

# 92
Интересна логика на Hena, за мен е нормално дете на тази възраст да поправи точно за това.
Мама си е една и повечето деца ще го "изкрещят" ако някой твърди друго.

# 93
Говорили сме за това със тях и не можем да стигнем до консенсус.
След раждането на сина ми почна да се държи с децата ми все едно са нейни.И газта от страна на свекито мама ти У..И се вдигнаха ушите още повече.Няма контакт с нейните деца,доколкото знам.Тя е забравила вече за тях.Говори за децата и все едно са чужди.

# 94
  • София
АМа как няма контакт нали са там?
Пак се объркАх!

# 95
Повтарям се..
Децата и живеят при баща им,от както са разведени.

# 96
  • София
Това не съм го разбрала, извинявай. Тоест при вас е само неговото дете от 1вия му брак? И сега тя се е вторачила в твоите 2 деца, карайки ги да ѝ викат "мамо", защото иска свое собствено? А пък свекърва ти подкрепя това, защото не иска тя да ражда?

# 97
АМа как няма контакт нали са там?
Пак се объркАх!

Абе, жена! То вярно, че малко сложно, ма слушай сега 😀
Авторката е с двете деца, дето свекървата и етървата мамосват. Едното на 9, другото на 1.5. И дето живеят в половината от общата къща, построена от тях си.

Етървата е втората жена на малкия брат, дето е бил женен и преди това и има едно голямо дете от първата му жена, която го е зарязала, заедно с детето, за да ходи по хотелите да прави не знам какво. Самата етърва (на 27 г. в момента) също е имала брак преди този и 2големи деца от него, останали при бащата! Второто си дете е родила на 19 години, след като е живяла с мъжа си 7, и майка й наредила на докторите в болницата да й вържат тръбите веднага след раждането.Та тази жена преди 3-4 години се е омъжила за тукашния девер и оттогава прави непрекъснато опити и тестове за бременност.

Та това е 😉

Пп. Свекървата що не иска ново внуче не знам. Като чета би трябвало да е от тези, които искат повече внуци!
Ама, като си знае снахите, може и да е права жената 😀

Само да питам, с третия брат ергенина кво става? Що така сте го изпуснали човекът да ходи немил и недраг без жена и деца?

Последна редакция: ср, 01 юни 2022, 15:47 от птица

# 98
светулчицаМного добро заключение!
Птица не бившата му жена е ходила по хотели,а сегашната..Оставила е мъжа и децата заради друг мъж.Години след това се жени за девер ми.За това се дразня..Оставила две деца за да ходи по хотели...Сега реве и се прави на майка на чужди деца..!!

Последна редакция: ср, 01 юни 2022, 15:49 от *ĤĚŇĂ*

# 99
Аз я знам тази тема от миналата година!!!!!
Изчетох много малко, защото след това нямах никакво време, на си спомням за етървата която казвала, че бебето щяло да умре, че не помнела, кога са й родени децата и как майка й казала на лекарите да вържат тръбите!!

Абе, Хена - ТВЪРДЕ много си мълчиш, честно.
За толкова години, как нищо не се е променило, наистина?!?
Била си бременна и оная откачалка ти е казвала, как ще загубиш бебето и в момента тя ти мамосва децата?!?!?

Извинявай, но ти също имаш много голяма вина, че нищо не е направено...

Казвам ти съвсем честно - ако бях аз, дали със скандал, дали с ежеМИНУТНО на напомняне, говорене с децата, обясняване ня децата, ГОВОРЕНЕ С МЪЖА, СКАНДАЛИ с мъжа - това нещо щеше отдавна да е приключило.

Това опира и до себеуважение, в крайна сметка. Защо продължаваш да го позволяваш?!?!

# 100
Luellis по какъв начин да пробвам вече.Казвам това е наглост...Забележки,скандали и на момента съм ги рязала и нищо....Те си знаят тяхното.

# 101
Luellis по какъв начин да пробвам вече.Казвам това е наглост...Забележки,скандали и на момента съм ги рязала и нищо....Те си знаят тяхното.

Разбирам, че имаш работа с невероятни кукундрели, ама тоЗ твоят мъж, не е за.е*ане само, ма*а му стара!

Да се намесва и да укроти майка си - било с блага дума или да стъпи тежко с крак...

# 102
Ще видим какво ще стане! Снощи пак говорих с него и ще решим как и какво да направим..

# 103
Птица не бившата му жена е ходила по хотели,а сегашната..Оставила е мъжа и децата заради друг мъж.Години след това се жени за девер ми.За това се дразня..Оставила две деца за да ходи по хотели...Сега реве и се прави на майка на чужди деца..!!
Ахааа! Ми той много зле този мъж, да се жени за жена, години наред ходила по хотелите.

# 104
  • при късмета
Ами казах ти вече, променяш подхода, като виждаш, че твоите методи не вършат. Още вчера ти казах, преди цялата картинка да е ясна (другата ти тема не съм чела), че без мъжа ти няма да се справиш. Независимо как ще излезе пред свекървата, той е човека, който ще се оправи, не ти. Едновременно с това ги поправяш на момента като ти мамосват децата и то като говориш на самите деца, не на дъртите

Общи условия

Активация на акаунт