С какво ви дразнят свекървите? – 137

• 34 442
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
Вече го споменах.
С вързани маточни тръби е след раждането на второто и дете.
Няма как да не и обръщам внимание,защото се вманиачава в моите деца! Няма да навлизам в подробности за държанието и,когато забременях и след раждането на сина ми.Недопустими са!

# 76
  • София
Вярно участвате в турски сериал.

Доколкото разбирам не искате да се изнасяте. Можеш да ограничиш контактите, доколкото е възможно.

# 77
Така е да.! За сега няма как.Имаме някакви спестявания,но не достигат за ново жилище.А и сме вложили много в тази къща.С много труд и лишения я направихме.

# 78
  • France
Мда, правилно помня историята. Само, че тогава Неna имаше друго потребителско име. Въпросната етърва не е с много добре заковано дюшеме... ако ме разбирате. Впрочем май не е само тя.

# 79
HENA, не се бъркай в чуждия живот и няма да се бъркат в твоя.
Позволих си да изнамеря темата, която си пуснала за етървата. Спри да се занимаваш с нея. Ти само ходиш да й обясняваш, че няма да забременее, а искаш тя да те остави на мира. Ами не.
Отдалечи се максимално и гледай собственото си благо. Остави я. Пък току виж и свкеървата се кротне после.

# 80
  • France
Доколкото си спомням етървата беше тази, която през час се качваше на етажа да пита Неna дали е бременна, гледаше ù тестовете, предсказваше аборт и тн, и тн...

# 81
  • София

Аз не бях разбрала, че етървата има 2 деца, мислех, че е само неговото, от бившата му жена.
Ами виждам нещата така: Или се примиряваш със ситуацията и я контролираш доколкото можеш, правейки забележки непрекъснато, дори пред децата или се изнасяте на квартира.

# 82
Може. Не знам каква е последователността на събитията. Аз намерих темата от септември за проблема на етървата. Обаче не виждам какво я бърка Hena колко теста си е направила въпросната или как се опитва да забременее с вързани тръби.
Оная като досажда, игнор и толкова.

# 83
Абе, май и двете "каки" са от един дол дренки 😀
Кога са успели да се съберат с мъжете си, да родят по две деца, едната къща да направи, другата да се разведе с първия мъж и намери друг, че и по доктори да ходи, и на него дете да ражда...
Ами Нена току да се стяга, да спре да се занимава с глупости и да си гледа семейството и къщата, а не да зяпа по чуждите!

# 84
Допитах се тук и създадох темата за да питам от къде да почне и да и отклоня вниманието от децата ми! Да се заеме с нейните проблеми,не с моите деца.Ако продължава да чака някой да и даде,няма да е скоро.Това се опитвам да и обясня,след като видях нейното вторачване.А и близко до акъла От въздуха ли да забременее с вързани тръби.

# 85
Допитах се тук и създадох темата за да питам от къде да почне и да и отклоня вниманието от децата ми!Ако продължава да чака някой да и даде,няма да е скоро.Това се опитвам да и обясня,след като видях нейното вторачване.А и близко до акъла От въздуха ли да забременее с вързани тръби.

Отново - това не е твоя работа.
Като ти поиска пари - отказваш. Като дойде да ти мрънка - ставаш и си отиваш у вас. А тя какво прави в нейното семейство си е изцяло нейно решение. Ако ще и всеки ден да прави тестове за бременност.

# 86
Лютиче както казах,исках да я информирам и да помогна от къде да започне.Защото иска дете.За това направих темата.Тя иска,но нищо не прави и така мисли моите деца за нейни..Е,съжалявам ама...Как да не се меся.

# 87
  • София
Може. Не знам каква е последователността на събитията. Аз намерих темата от септември за проблема на етървата. Обаче не виждам какво я бърка Hena колко теста си е направила въпросната или как се опитва да забременее с вързани тръби.
Оная като досажда, игнор и толкова.

??????

# 88
  • София
Не се меси, дистанцирай се.

Тази къща, в която сте вложили пари, може ли да бъде продадена?

# 89
Голямото дете е момиче на 9г., т.е. възраст в която слуша мама, бих я научила да отговаря че " тя не ми е мама..", "мама се казва HENA.." и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт