Биберончета,колички и креватчета с нетърпение чакат наш'те сладки Януарчета!!!

• 10 966
  • 267
  •   1
Отговори
# 105
Цитат на: Мимоза2 в понеделник, 27 ноември 2006, 21:14
Момичета, вас боли ли ви корема като се посгънете малко - защото аз като пера на ръка особено (като се сгъна в банята), и много ме боде корема. Да не говорим да си оправя педикюра...

Аз като клекна или сгъна получавам контракции, което никак не е приятно, още повече сега, когато бебока е по-голям. А за педикюра да не говорим, сигурно ще отида на маникюрист.

# 106
Никакво сладичко, няма да съм аз в ролята на лошата изкусителка  Mr. Green
Мен корема ме пробожда като легна, ама е нормално- в дясно е главата  на бебка, а в ляво долу са и крачетата, както и да легна, тя все протестира  Grinning

# 107
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Момичета,благодаря ви на всички,които ни подкрепихте Hug Hug Hug Hug Hug
Не спечелихме, Албена и Максим спечелиха в нашата категория, а по интернет гласуване ,спечели отбора на Левски, но поне всички от присъстващите разбраха,че ние съществуваме и вършим работа Grinning Grinning Grinning

Благодаря ви още веднъж за подкрепата Hug Hug Hug

За утре съм на линия за сега,така че ,бройте ме и мен,както вече казах Grinning Grinning Grinning

# 108
Добро утро! Аз вече даже закусих докато четях какво съм изпуснала от вчера следобед! Исках днес да си правя изледвания, ама май трябваше да е на гладно ooooh! Абе ще отида до лабораторията и ще питам като им покажа какви направления имам. Дано  няма много бабки, че предния път направо побеснях - никоя не дава път. А аз на гладно чакам да ми вземат кръв, добре че мамата беше с мен,че малко ми прилоша.
Айде ставайте! Само моя бебшор ли ме рита нощем и ме буди  #Crazy

# 109
Галина, в комплекта с ел.помпата на Авент има два компреса, това компреси за кърмаки ли са? Още се чудя дали ръчна или ел. помпа да си взема. Но като гледам колко работи има в коплекта на ел. помпата, ако почна да купувам всичко по отделно май няма да е по-евтино! newsm78

# 110
  • София
Галина, в комплекта с ел.помпата на Авент има два компреса, това компреси за кърмаки ли са? Още се чудя дали ръчна или ел. помпа да си взема. Но като гледам колко работи има в коплекта на ел. помпата, ако почна да купувам всичко по отделно май няма да е по-евтино! newsm78

Хубава е помпата, но тези пари не съм сигурна дали ще ти се рентират... А и не се знае какви ще бъдат нуждите ни от цедене. Ами ако не се налага или пък съвсем малко? Пък и механичната не е чак такава хамалогия.
Я си направи някой друг масаж с разликата с механичната помпа...   Mr. Green или си купи някоя др. глезотия.

# 111
Добро утро и от мен! Хайде на вас приятен ден, а на мен..... лека работа! Heart Eyes

# 112
  • Willebroek, Belgium
дoбро утро корем4ета Mr. Green
аз си пия кафенцето и следмалко отиваме да копуваме билети за кораба и тръгваме.мисля 4е кораба ни е в 14:15.стискайте палци да не ми каже някоя лоша новина доки утре,4е в4ера имах цял ден втвърдявания на корема и болки (в ляво и дясно)незнам на какво се дължаха ама ми беше много неприятно. Sad
лек ден от мен и работещите не се проуморявайте много  bouquet

# 113
Здравейте и от мен!
Днес пожелаваме приятно на мамите в училището.Чакаме снимки и коментари.
Ним и dobito, стискаме палци всичко да е наред с вас.
vesni, и мен бебето много ме рита и ме буди. Но на нас крачетата са ниско долу, а главичката ми подпира ребрата и според лекарката е нормално да усещам здраво ритниците, особено ниско долу и назад към кръста. Аз още не знам дали ще се обърнем с главичката надолу, но каквото стане ... и мен ще ми разглеждат корема през разрез #Crazy
Да ви попитам дали трябваше да си купим декемврийския брой на "9 месеца"? А той кога излиза?

# 114
vesni, аз ходя в лаб. Здраве до парка и няма опашки от нахални пенсионери...  Колкото до тези компреси, мисля да ги отсвиря - една ел. възглавничка ще свърши същата работа без разните му там затопляния и т.н.

# 115
Извинете ме за тъпия въпрос - ама с какъв преглед ви определиха, дали ви е тесен таза или не, щото аз незнам какъв ми е? Embarassed

Присъединявам се към въпроса на ТИТТИ.Може би мамчета бременни с второ бебе могат да ни посветят как се измерва тазът? Praynig
  DOBITO,нека всичко е наред при теб и бебето!Стискам палци!Искам да ти благодаря и аз за новата темичка!Виж ,обаче,колко бързо остарява.......вече сме на 6 страница!

# 116

Да ви попитам дали трябваше да си купим декемврийския брой на "9 месеца"? А той кога излиза?

Днес Simple Smile
Нимче стискам палци.
Аз сега се връщам от УЗ в Тина Киркова. В норма сме  newsm44 Ще ходя да си видя очните дъна само и това ще определи дали ще ме режат или ще напъвам

# 117
  • Русе
Здравейте и от мен.Искам да попитам русенските мами мерят ли ви кг на бебчетата според ехограф?Аз ако попитам ми казват ,че би трябвало по таблица и т.н. да бъде толкова и толкова.Сигурно София е друга България и нашите лекари са по-назад...Споделете при вас как е?

# 118
  • София
След секцио държат 5 пълни дни, 5 нощи трябва да си там, едната от които си в реанимация. Т.е. при секцио на 28, на 2.01 трябва да изпишат tcveta.

# 119
  • София/Варна
Здравейте и от мен.Искам да попитам русенските мами мерят ли ви кг на бебчетата според ехограф?Аз ако попитам ми казват ,че би трябвало по таблица и т.н. да бъде толкова и толкова.Сигурно София е друга България и нашите лекари са по-назад...Споделете при вас как е?
това с казването на килограми е толкова порочна практика, че няма накъде повече - няма никаква гаранция, че това което ви казва лекаря е точно. Теглото на бебето, което ви се казва в момента се изчислява на база определени мерки на бедро, главичка и стомахче. Изчислява го видеозона, в който е заложен някакъв софтуер. Аз като програмист мога да ви кажа, че на това вяра не трябва да се има. За пример - гледали са ме на 2 УЗ в рамките на три дни и резултатите бяха с разлика в развитието над 1 седмица  #Crazy.

П.П. Съжалявам, че съм заядлива и многословна, но тая сутрин си бях навила часовника за 4ч., че да не пропусна волейболния мач Wink. Заслужаваше си, но сега ми е заядливо и заспало ...

Общи условия

Активация на акаунт