Биберончета,колички и креватчета с нетърпение чакат наш'те сладки Януарчета!!!

• 10 956
  • 267
  •   1
Отговори
# 90
  • София; Дружбето
Абе те ако на 27 решават какво да ме правят, най-рано на 28 ще е секциото . Та шанс за изписване на 31 - никакъв. Ама няма да го мисля от сега, че ще взема да го родя предварително Crazy

Бе, това ще ти е най-прекрасната Н.Г., бе, що се кахъриш??? (и без т'ва нямаш избор Mr. Green)

Добре де, добрата новина: поне нема да си като домашния кит на празничната трапеза! А ще си заета с разни желани, чакани и градивни работи, като кърмене, повиване, пре-повиване, охкане, тормоз към близките и т.н....  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Абе до утре ще свикна с мисълта, ма нали съм си мрънкало, трябва си са отчета че съм мрънкала smile3534
А иначе  за НГ си е плюс - няма да готвя, да чистя, да се кахъря къде ще карам newsm24

# 91
Цвете, споко! И мен искат да ме режат по това време...  Crossing Arms  В Неделя съм на преговори с док, да видим как ще го измислим - и аз искам у дома на НГ  Praynig а и предпочитам бебката да е родена в началото на годината

# 92
оф и аз вече много се изморявам - ей сега готвих и чистих малко(всичко час и половина) и сега съм като парцал.

Аз пак имах проблеми със зъбите- цяла събота и неделя място не си намерих,ужас #Cussing out #Cussing outрасте ми мъдрец, а и другите два зъба до него бяха образували джоб - отврат ви казвам.Мойта зъболекарка я нямаше през уикенда и ходих на денонощен(в Дентал Лабор) - гола вода..........Сутринта отидох при мойта и сега съм вече по-добре и се надявам да не ме заболи пак, че вечер се появява болката............

Днес ходих да си взема болничния, ама заплес, отидох без картона, та утре ще се ходи пак....После мислех да ходя до НДК, обаче като ме заболя кръста, та право на метрото......Нещо започвам доста бързо да се уморявам, а имам да върша сума неща... ooooh!

Tsveta, а защо да ти е малко бебето? Аз съм с термин на 12 и преди 2 седмици бебо беше 1,6кг( та сега е около 2кг сигурно).На мен ми се видя дребен, ама доки нищо не каза..........

Magnoliam - и аз се отчетох с един глас:D Laughing

# 93
виждам ,че във форума е ellyivo - ти пишеше и в биберон, нали?? Grinning

# 94
Извинете ме за тъпия въпрос - ама с какъв преглед ви определиха, дали ви е тесен таза или не, щото аз незнам какъв ми е? Embarassed
И хайде утре да седнем някъде по в някой ъгъл, съгласни ли сте?

# 95
  • В офиса
Magnoliamm, аз гласувах още онзи ден, като видях темата в клюкарника. Стискам палци, заслужавате го.   bouquet

Момичета, сега се връщам от преглед при Мазнейкова. Диването се е обърнало седалищно. Всъщност не седалищно, а крачно. А само преди 4 дни си беше главично. Изобщо не се бях настроила да мисля за секцио. К'вато съм шубелийка. Все пак имам надежда, че ще се обърне, нали само 3% оставали седалищно.

Инфо за Ивонска и Галина Димова. Първото бебе, родено в клиниката на Мазнейкова през 2007, получава безплато съхранение на стволови клетки.
Иначе самата Мазнейкова беше супер дръпната и кисела. Ивонска, ти ходиш често при нея - на умора ли да го отдавам, или нещо съм я подразнила  Rolling Eyes

Цвета, не го мисли. Ивонска е права - тъкмо на нова година няма да пухтиш като кит и да се чудиш на къде да се обърнеш.

# 96
  • София
Моля да (о)простите: нещо съм в режим "пиперлив хумор", но ако това Ви дразни - веднага отивам в ъгъла...   tiptoe

НикъФ ъгъл!  Naughty Аре молям ви сА! Развалени домати и други подобни не раздаваме!  boo

# 97
  • София
Magnoliamm, аз гласувах още онзи ден, като видях темата в клюкарника. Стискам палци, заслужавате го.   bouquet

Момичета, сега се връщам от преглед при Мазнейкова. Диването се е обърнало седалищно. Всъщност не седалищно, а крачно. А само преди 4 дни си беше главично. Изобщо не се бях настроила да мисля за секцио. К'вато съм шубелийка. Все пак имам надежда, че ще се обърне, нали само 3% оставали седалищно.

Инфо за Ивонска и Галина Димова. Първото бебе, родено в клиниката на Мазнейкова през 2007, получава безплато съхранение на стволови клетки.
Иначе самата Мазнейкова беше супер дръпната и кисела. Ивонска, ти ходиш често при нея - на умора ли да го отдавам, или нещо съм я подразнила  Rolling Eyes

Цвета, не го мисли. Ивонска е права - тъкмо на нова година няма да пухтиш като кит и да се чудиш на къде да се обърнеш.

Crazy Crazy Crazy Ами... не искам да й адвокатствам, но мисля, че и тя е човек и предполагам, че е била на метлата... От теб - доколкото имам впечатления - ми се струва, че не ще да е... Жалко обаче, когато е прекрасна е наистина прекрасна...  newsm78

Виж това за първо бебе там не го знаех...  newsm78

# 98
  • София; Дружбето
Тити аз викам на лекцията отпред като отличнички, а после някъде на клюка и тъкмо ще ги обсъдим тия въпроси са секции и тем подобни Crazy

# 99
Сменили са лекцията за утре. Няма да е фит-бол, а хранене през бременността и след това  Simple Smile Дано ви позная утре- сега ще гледам снимките и ще попивам образи Wink  Или пък да нося карамфил и вестник? Wink До колкото знам, да ви търся най-отпред при отличниците?

# 100
Тити аз викам на лекцията отпред като отличнички, а после някъде на клюка и тъкмо ще ги обсъдим тия въпроси са секции и тем подобни Crazy

OK, нямам нищо против - просто от миналия вторник останах с впечатлението, че ни гледаха малко накриво тези от 9 месеца - ама то по-скоро е, щото шумим lalalala

# 101
  • София
... Дано ви позная утре- сега ще гледам снимките и ще попивам образи Wink  Или пък да нося карамфил и вестник? Wink

Аз викам нещо сладичко!  Wink Най-добре нещо много сладичко или много от нещо сладичко!  Mr. Green

Айдеее - уент хорс инту дъ ривър, както се майтапехме в гимназията или казано по шопски - уиде коньо у реката. Цял ден медитирах и си повтарях, че не ми се яде сладко и че тоя задник после зор ще видя, докато го сваля, ама не мога повече. Отивам да се наям, пък после ще се бичувам морално!  Embarassed

smile3519

# 102
Гале, мерси за инфото за чаршафчетата - наистина са прекрасни! Ще ги потърся дали ги има някъде из Пловдив.
Maqnoliamm, и аз дадох един глас за вас - дано да спечелите - поне някой ще чуе за каузите на българските майки!
Колкото до болките при ходене - и аз ги имам, и то постоянно. Недай си Боже да развия скорост над 5км/ч и ........... ела да видиш какво става - почва да рита това дете, едни болки, направо не мога да мръдна.
Относно дишането - не знам от какво е, но особено когато съм без сутиен (както ми е пораснал бюста (в момента съм най-голямата чашка, направо не знам какво ще правя като родя:)), и ако седна по-сгъната на някой стол и очевидно гърдите ми като се опират в шкембето и ми притискат диафрагмата и въобще не мога да дишам. ... Ох, много дълго стана това изречение, дано да сте ме разбрали какво искам да кажа.
Момичета, вас боли ли ви корема като се посгънете малко - защото аз като пера на ръка особено (като се сгъна в банята), и много ме боде корема. Да не говорим да си оправя педикюра...
Мими_81, ако имаш възможност някой път, отиди на Търговиите (складовете на Брезовско шосе)   в Пловдив (не знам дали ги знаеш) - има 3 склада, които осъществяват продажби и на дребно, има страхотни дрешки, шити са в България, страхотно качество, и цените са доста добри -2-3-5 лв са бодитата например. Други цени в момента не мога да ти кажа, защото мъжото се размрънка и нямах време да гледам другите неща.

# 103
  • София
... Дано ви позная утре- сега ще гледам снимките и ще попивам образи Wink  Или пък да нося карамфил и вестник? Wink

Аз викам нещо сладичко!  Wink Най-добре нещо много сладичко или много от нещо сладичко!  Mr. Green

Айдеее - уент хорс инту дъ ривър, както се майтапехме в гимназията или казано по шопски - уиде коньо у реката. Цял ден медитирах и си повтарях, че не ми се яде сладко и че тоя задник после зор ще видя, докато го сваля, ама не мога повече. Отивам да се наям, пък после ще се бичувам морално!  Embarassed

smile3519

Ич да ти не пука! (както биха прозвучали ония тризнета от Къщата)
За задника ти беба ще се погрижи... Като почне ламбадата...  Wink

# 104
ОХХХ,ремонта още не е приключил... #2gunfireи утре,та може и в сряда да сме разхвърляни...Много се дразня като ми е мръсно  #Cussing out  Ще видим как ще се изкъпя утре  newsm78

Относно дишането - не знам от какво е, но особено когато съм без сутиен (както ми е пораснал бюста (в момента съм най-голямата чашка, направо не знам какво ще правя като родя:)), и ако седна по-сгъната на някой стол и очевидно гърдите ми като се опират в шкембето и ми притискат диафрагмата и въобще не мога да дишам. ... Ох, много дълго стана това изречение, дано да сте ме разбрали какво искам да кажа.
Момичета, вас боли ли ви корема като се посгънете малко - защото аз като пера на ръка особено (като се сгъна в банята), и много ме боде корема. Да не говорим да си оправя педикюра...
Мими_81, ако имаш възможност някой път, отиди на Търговиите (складовете на Брезовско шосе)   в Пловдив (не знам дали ги знаеш) - има 3 склада, които осъществяват продажби и на дребно, има страхотни дрешки, шити са в България, страхотно качество, и цените са доста добри -2-3-5 лв са бодитата например. Други цени в момента не мога да ти кажа, защото мъжото се размрънка и нямах време да гледам другите неща.

Корема ме боли даже като стоя седнала на по-нисък стол и ...

В неделя пак може да ходим до Пловдив и ако някой ми се върже на акъла и мъжо не мрънка пак,може да идем,въпреки че вече си купих всичко...Благодаря ти за инфото   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт