Биберончета,колички и креватчета с нетърпение чакат наш'те сладки Януарчета!!!

• 10 955
  • 267
  •   1
Отговори
# 75
Утре сме на преглед, стискайте палци всичко да е наред. Последния път бебка така мърдаше, че лекарката едвам я измери.Нещо хич не и харесват тези прегледи, то и на мен така де. Whistling

# 76
  • София
Здравейте мамчета от днес не съм на работа за това бройте и мен за училище утре. За пръв път ще идвам и много се вълнувам само не знам как ще ви разпозная, но съм разглеждала албума със снимки така, че дано се справя. Кажете обаче къде ще се проведе лекцията утре. Joy

# 77
Значи:

1. DaVinci
2.Ivonska
3.Vicks
4.galina_dimova
5. lila
6.Tsveta
7.barbi
8.titti

# 78
  • София; Дружбето
Причината за секцио е тесен таз. Написали ми го с ГОЛЕМИ букви на картона още в като ме записвали ама кой да ти помни Blush Та все си мисля, че ако ме приемат на 27-ми няма да ме чакат по разниците да лежа там, ами ще си ме резнат и нова година ще посрещам с дофтурите Crazy
lila мерси за инфото, вярно че ми казаха нещо за хемоглобина, ама кой да ти слуша. Накефих се, че съм качила само 1 кг за месец и половина и тоя път не ми се караха, та до тук общо 13 Mr. Green

# 79
  • София
Здравейте!
За утре се оформя група, но аз няма да успея Cry, защото нашата хрема е доста упорита Close. Обаче за четвъртък ще се постарая. Peace Да ви кажа и аз много се задъхвам, а пък днес не ми е дори до слизане до магазина.
Аз съм на консултация в петък, а утре ще си записвам час за УЗ, да видим и беба как е.
В момента имам бодиарт по гърба, после и по корема - каката го прави с голямо удоволствие /с крем, защото иначе иска директно с моливи или флумастри..... hahaha за да е по цветно.
Иди обяснявай..... Joy
Поздрави

# 80
Гали, нашата количка е цвят greenwood, този твоя наистина никъде не съм го виждала. Но шарката й е доста по-различна от тази и коша за новородено е променен. Това са моделите от 2006 г. Ако идваш към София пиши ще те водя до магазина или до склада.

Оле, ако знаете тук каква мъгла падна, дано сутринта не е много гъста, че като тръгна за училището няма да виждам пътя.

magnoliamm и аз гласувах за вас, пожелавам ви успех!

Ех, Нина, точно утре ли реши да липсваш?! Аз тъкмо мислех да ми нарисуваш корема. Ако някой от нашата група има подобни желания аз давам заявка.

# 81
magnoliamm, я бързо и без бой, кажи за тези Фен Шуй афродизиаци!!! Аз също гласувах за Вас  - от другите в списъка ми е дошло до гуша...

# 82
Ами аз не мога да гласувам #Cussing out Излизат ми някакви червени Х-нещо като трите хикса?И не мога да вляза никъде...КАК става?Искам да гласувамммм.......

Сега си купих препарат и ще се надявам  Praynig утре да ми е готова банята и да си изчистя,че вкъщи е ужасна бъркотия... #Crazy

# 83
  • София
magnoliamm, гласувах за вас! Браво! Само ще те замоля после да съобщиш резултата, че аз къвто съм заплес, може и да се сетя февруари-март че съм гласувала някъде и да ходя да търся кой е победителят!  ooooh! Добре че си слагам reminders на телефона кога съм на ЖК, иначе и тях бих проспала.  Whistling

Цвета, горе главата! Ако секциото ти е на 27 и всичко е наред (дай Боже), ще те изпишат точно на 31 на обяд!  Wink

Леле, утре ще ми липсвате ужасно!  Sad Бих помолила и за чифт палци да ми стиснете бъбреците да са ми наред, че изтръпвам при мисълта за .... болница!  Confused

# 84
tsveta на 27,12 не беше ли Стефанов ден дано наистина те изпишат на 31.12 защото етърва ми с близначките стоя 10 дена след секциото.Аз каквато съм си домошарка ако се случи да съм в болница по празниците сигурно само ще плача. Не те успокоих много а?
Ходих да взема Цвети от градина и я заведох на балет и си докарах такива контракции и болки в кръста сега не знам как ще отида да взема.

# 85
  • София
 Crazy Crazy Crazy
Боже, а ме нямаше само 3 часа...

Доколкото схващам, за утре (с Магнолиамм) сме 9... И аз не успях да гласувам за нея, нещо и при мен имаше хиксчета без продължение...

Цвета, уреди се ти с новогодишен подарък, а?...  Naughty

Ним, стискаме палци и да докладваш после, но е тъпо, че ще липсвашшшшш...

Всички ще ни липсватеееее...  newsm45

# 86
  • София
Добре, че има свежи попълнения!  smile3534

# 87
  • София; Дружбето
Абе те ако на 27 решават какво да ме правят, най-рано на 28 ще е секциото . Та шанс за изписване на 31 - никакъв. Ама няма да го мисля от сега, че ще взема да го родя предварително Crazy
Утре свежите попълнения да пазят места ако дойдат по-рано. А пък аз си бях запланувала рисуване на корема, ама Нинището като я няма май пак ще пропусна  Tired

# 88
  • София
Абе те ако на 27 решават какво да ме правят, най-рано на 28 ще е секциото . Та шанс за изписване на 31 - никакъв. Ама няма да го мисля от сега, че ще взема да го родя предварително Crazy

Бе, това ще ти е най-прекрасната Н.Г., бе, що се кахъриш??? (и без т'ва нямаш избор Mr. Green)

Добре де, добрата новина: поне нема да си като домашния кит на празничната трапеза! А ще си заета с разни желани, чакани и градивни работи, като кърмене, повиване, пре-повиване, охкане, тормоз към близките и т.н....  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 89
  • София
Моля да (о)простите: нещо съм в режим "пиперлив хумор", но ако това Ви дразни - веднага отивам в ъгъла...   tiptoe

Общи условия

Активация на акаунт