АВГУСТ 🤱🏻 2022 🌸 👶🏻 (Тема 12)

• 42 245
  • 779
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас / Славейков
Добре дошла на новата мама.Аз също съм с тромбофилия 40г.,но съм на аспирин протект през ден и инджекции всеки ден.За личната карта и аз я сменях ,смяна на постоянен адрес,тъй като се преместихме в наше жилище .ММ си остана на стария постоянен негов адрес  a ние с детето на новото място.Нямаме брак ,но после ще ми трябва за документи като пускам и детска градина и ясла.Сега като родя нотариално заверено   за  фамилията от тати на детето .Иначе пак ще го изпишат с моите презиме и фамилия.И после в акта за раждане ще е с неговата фамилия.Така бе и при каката.И тя е припозната от баща си.

# 661
Орехче, от къде е пелената и дебела ли е? Отдавна гледам по сайтовете такъв тип, но се притеснявам да не е дебела.

Sunlove , феталната май  във всяка болница изискват различна седмица, в мбал Надежда е от 28г.с - 30г.с +6 дни

И аз преди седмица сменях лични документи заради смяна на фамилията. Предишната лична карта ми беше от 2020, но пак ме снимаха. Иначе пуснах документите бърза поръчка и на третия ден бяха готови. 116 лв ми излезе ЛК и паспорта.
Момичетата, които са ходили на последната фетална, в коя седмица бяхте. Аз съвсем бях забравила, че искам да ида. Вече съм в 28 +6, дали е късно?

# 662
Пелената е от магазин Коко.На мен лично ми изглежда като пролетна на дебелина .Не е като чаршаф - има тънка подплата.В сайта има два вида - по 300 грама и по 1кг., или поне така пише.За моята пише 300гр .

# 663

Ако нямате брак, записват детето по настоящ адрес на майката. При нас без малко каката да се води в Студентски град...забравила съм ката се преместих да го сменя и още бях в родилното с пълномощно ходиха да ми го променят в общината.

Голямата ми точно в студентски я бяха записали. И разбрах едва преди две години, когато в класа им имаше ковид и от РЗИ ми се обадиха да ме питат защо не си е на адреса, цитирайки ми някакво общежитие 😀

# 664
И ние нямаме брак, но не сме носили никакъв нотариално заверен документ. Само трябва да отидем двамата с двете лични карти. Таткото попълва декларация там на място, че той е баща на детето, а аз се подписвам след това на същия документ, че наистина е той. Ние казваме какъв да е постоянния адрес на детето, само трябва да е на един от двамата родители, но детето автоматично получава настоящия адрес на майката. Това в Окръжна болница Варна. Всички документи се попълват там на място.
Тука във Варна е добре настоящия и постоянния адрес на детето да съвпадат. По новите правила за ясла и градина се получават допълнителни точки. Освен това има и точки за уседналост.

# 665
Ние отидохме при нотариус и подготвихме декларация за всеки случай. Сложила съм я към багажа за болницата.

# 666
Преди седмица сменях ЛК заради смяна на адрес. Когато се променя регион се сменя и шофьорската книжка. От София минах към Варна, пускам обикновенни поръчки, но документите са готови за няма и две седмици.
Орехче, и на мен ми допадна твоята рокличка.
Bolibon, звънях днес в болницата да питам за изписването, казаха че в горещините изписват с къси ръкави. Не е лошо да имаме тънка пелена, ако духало.

# 667
Преди седмица сменях ЛК заради смяна на адрес. Когато се променя регион се сменя и шофьорската книжка. От София минах към Варна, пускам обикновенни поръчки, но документите са готови за няма и две седмици.
Орехче, и на мен ми допадна твоята рокличка.
Bolibon, звънях днес в болницата да питам за изписването, казаха че в горещините изписват с къси ръкави. Не е лошо да имаме тънка пелена, ако духало.
В коя болница? Аз при всички случай ще си взема пелена, а после ще я използвам за завиване.
Сменях постоянен адрес като взехме жилището. Като питах ми казаха, че трябва да сменя и личната карта и шофьорската книжка, паспорта можеше и като изтече. Така и направих.

# 668
  • Пловдив
Здравейте.Вечер много се въртя,не мога да си намеря място..После на сутринта си спя,но тъкмо си спя сладко и малкия реши да стане..2 секцио ще ми е  и ме е страх повече от преди..Моята Аг каза,че е рано за нормално,но аз знам,че има жени раждат нормално и с по-малка разлика..Та ,ако се пробвам за нормално,трябва в Селенета да ходя.Ние сме в малък апартамент и всички ще спим в една стая..Баткото ще е при нас на спалнята..Ще ги гледам и двамата,няма да го пускам на ясла,та хич не знам как ще се оправям..Майка ще е при мен един месец,та после сама ще се оправям...

# 669
Вие нови лични карти вадите, аз трябва шофьорската книжка да подновявам. Изтекла е преди година и малко Scream Днес трябва с това да се занимавам... Медицинско, ходенещ до КАТ. Не съм осъзнала как съм свикнала с колата... Обаче причината е малката. Гледам да не се моря, че после ме изпива. С първата бременност не ми беше проблем да пътувам с градски транспорт и метро, ама тогава никой не ме мамосваше през 2 минути Grinning и можех просто да се просна на леглото и да реанимирам. А и гледах да се движа повече... Освен това, тогава последните 2 месеца не бяха в най-големите жеги. Сега е ужасно Flushed

Аз още се чудя дали да ходим на море. ММ е отпуска от петък и ме чака да кажа ДА или НЕ Smile А мен ме е страааааах...

# 670
Неприятна изненада тази сутрин. Няма асансьор, а аз живея на 8ет. В 7.55ч бях 4 подред която се е обадила и казаха колегите вече пътуват към вас. Още ги няма. Направих си физ. зарядка докато успея да се прибера. Аз не съм и очаквала, че ще дойдат в 8ч, но ако толкова бързо реагират ако има и затворен човек вътре не ми се мисли.

# 671
Вие нови лични карти вадите, аз трябва шофьорската книжка да подновявам. Изтекла е преди година и малко Scream Днес трябва с това да се занимавам... Медицинско, ходенещ до КАТ. Не съм осъзнала как съм свикнала с колата... Обаче причината е малката. Гледам да не се моря, че после ме изпива. С първата бременност не ми беше проблем да пътувам с градски транспорт и метро, ама тогава никой не ме мамосваше през 2 минути Grinning и можех просто да се просна на леглото и да реанимирам. А и гледах да се движа повече... Освен това, тогава последните 2 месеца не бяха в най-големите жеги. Сега е ужасно Flushed

Аз още се чудя дали да ходим на море. ММ е отпуска от петък и ме чака да кажа ДА или НЕ Smile А мен ме е страааааах...
Много ми се ходи на море поне за уикенда, на 2 часа път е от мен. Сега съм в 32 седмица и още се чудя но 80 процента клоня към НЕ.

# 672
Ехааа, само на два часа, ние сме на 4+ и 80% клоня към ДА Scream

# 673
Тръгвай! Ако нямаш някакви болежки и изрична забрана, ще ти се отрази супер.

# 674
Докторът каза, че може, само да не влизам в басейни. Аз и в морето може би няма да се къпя. Не го харесвам нашето море - щипалки, медузи, водорасли Grinning В Гърция си е друго, но тук не се изкушавам особено. Само разбитата магистрала ме притеснява Grinning

Общи условия

Активация на акаунт