АВГУСТ 🤱🏻 2022 🌸 👶🏻 (Тема 12)

• 42 503
  • 779
  •   1
Отговори
# 540
Не се притеснявай, и аз бях така последните дни, на прегледа се оказа, че за пръв път от началото на бременността са се разместили бебетата и двете са от дясно, като на едното главата е под ребрата ми ( много ме болят ребрата), а на другото ниско долу, та като легна на дясната страна започват да мърдат и нервничат много, мъжа ми казва че им лягам на главите Joy по гръб също не им харесва, та остана само на ляво....

И аз по таблиците го смятам, че 8-ми месец е когато почна 32 г.с.
Та вече съм в 8-ми 32+2 дни. А термин 5 август.

Единият младеж нещо ме притеснява...не усещам нищо в дясно, а до преди ден беше по-активен от брат си. Сега брат му го замества днес. На която и страна да легна или да седна и нервничи 😕.
В понеделник съм на преглед...дано не лудна до тогава.

# 541
  • София
Джой, може би в ЕСГРАОН или в общината в Гражданска регистрация. Мисля, че правят някакви компромиси, наскоро гледах една влогърка, която обясняваше, че детето и е с презимето на баща и, защото не е припознато от таткото.

# 542
Джой, може би в ЕСГРАОН или в общината в Гражданска регистрация. Мисля, че правят някакви компромиси, наскоро гледах една влогърка, която обясняваше, че детето и е с презимето на баща и, защото не е припознато от таткото.
Ако не е припознато от бащата можеш да го запишеш с твойте имена или с тези на дядо му, пише си го в закона, обаче в случая на Joy Joy има голяма вероятност и да се запънат. Но и аз предполагам, че трябва да се пита в ЕСТРАГОН.

# 543
  • София
А, това не го знаех. Мислех, че може само на майката. Дано може така, както искат.

# 544
Аз съм много за раждане в Надежда … Там се чувствам най- спокойна … вярвам им , а в днешно време вяра на никой да нямаш …
Ако бях на мястото на мамито с близначетата и имам възможността да родя там - ще родя там !
Аз го обмислях , но първо съм много далече .. второ с хотел или квартира ще ми дойде много скъпо удоволствие и общо взето ще си раждам в града от който съм ..

# 545
От опита ми от първото раждане сега съм решила в родилното да нося нощни превръзки и такива за родилки, защото са ми по-удобни нормалните превръзки и ще си седя с тях, но като минават на визитация казват да махаме гащите, а няма как да седя без нищо докато ги чакам и тогава ще слагам от тези за родилки + подложка под мен (защото на визитацията ме натискаха по корема да видят какво излиза и съответно не се знае колко ще излезе и може всичко да се омаже) , незнам какво разбрахте ама аз съм си изградила някаква схема.

# 546
Да ти кажа и аз съм далече, на 3:15 ч.път с кола, но предполагам, че ще съм с  уговорено секцио, иначе и аз не мисля да ходя на хотел или нещо такова, предварително.

Аз съм много за раждане в Надежда … Там се чувствам най- спокойна … вярвам им , а в днешно време вяра на никой да нямаш …
Ако бях на мястото на мамито с близначетата и имам възможността да родя там - ще родя там !
Аз го обмислях , но първо съм много далече .. второ с хотел или квартира ще ми дойде много скъпо удоволствие и общо взето ще си раждам в града от който съм ..

# 547
Значи ще го засиля да ходи да си разпитва. Ама и те на времето, защо да го писали така не могат с ти кажат. А той е първи син, брат му в последствие го пишат с фамилията на рода.

# 548
И при нас в родилното искат сутринта на визитацията без бельо, но там искат и лигнин.
Значи ще го засиля да ходи да си разпитва. Ама и те на времето, защо да го писали така не могат с ти кажат. А той е първи син, брат му в последствие го пишат с фамилията на рода.
Може да не са им позволили да го запишат с фамилията на рода. Баща ми казваше, че е искал да ме запише с неговата фамилия, но са му казали, че не може, трябвало да е с бащиното му име.

# 549
Мисля, че може. Аз и сестра ми сме с фамилия на дядо ми (баща на баща ми). Моите родители са преценили, че по-добре да сме с фамилия на човек, който ще познаваме. А те двамата са женени и са с фамилията на семейството на баща ми. Така майка ми и баща ми са с фамилия Григорови (семейство Григорови), а ние със сестра ми сме с друга фамилия. Все едно не сме от това семейство Wink Но все пак това е било преди 40 години, може сега да има други закони.

Последна редакция: нд, 12 юни 2022, 12:01 от M_lady

# 550
Мисля, че има само два начина:
1. Фамилията на бащата;
2. Името на дядото като фамилно.
Аз съм по втория. Но не мисля, че може друго име.

Моите болки в ребрата достигнаха нови размери. Едвам се обръщам и движа. Ужасно е!

# 551
Аз понеже чета и юлската тема, та си направих списъци за болницата Wink Багаж не съм стягала още, но поне ако нещо стане по-рано, таткото да може да ми събере багажа. Знам, че в различните болници искат различни неща, но го споделям. Може да помогне на някой.

# 552
Мисля, че има само два начина:
1. Фамилията на бащата;
2. Името на дядото като фамилно.
Аз съм по втория. Но не мисля, че може друго име.

Моите болки в ребрата достигнаха нови размери. Едвам се обръщам и движа. Ужасно е!
Къде точно те боли? Иди на лекар, не мисля, че бебе може да причини чак такива проблеми. Болките в ребрата може да са от много неща.

# 553
Снощи бях през нощта на лекар. Беше дежурен. Прегледа бебето, пуснахме тонове. Всичко беше наред с нея. Не можа да установи от какво е болката. Днеска иска да отида при моя АГ, който е там през деня. Само, че ако не пия първо нещо за болката, не мога да мръдна.

# 554
  • София
Онзи ден ми събуди в 4ч бебето с ненормални ритници. Тази нощ пък в 5 часа изведнъж от никъде бях събудена отново от УЖАСНИ мускулни крампи/контракции на единия крак. Толкова се уплаших и така ме заболя (сякаш ми забиваха нож в прасеца), че имах чуството че ще ми атрофира и изпадне мускулът. След това едвам можех да го мърдам и все още едвам ходя, много ме боли. Ще трябва май да ходя на доктор 😐.. на някой тук случвало ли му се е нещо такова?

Общи условия

Активация на акаунт