Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 123 - юни 2022)

• 98 729
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 1 065
Скрит текст:
Да питам някой заявил ваучер на Edenred от Talk-a, за колко време горе-долу идва?

Аз заявих в началото на този месец, но до момента не съм получила съобщение от Български пощи, че имам да получавам ваучер. Поне преди така ги изпращаха, а така пише и в сайта им:
Скрит текст:
*Заявки за ваучери се приемат до 15-то число всеки месец и се изпращат до края на месеца. Заявки, получени след този срок се обработват следващия месец. Ваучерите на Идънред България се изпращат до точен адрес. Писмата са препоръчани и се предават срещу подпис. Ако в деня на получаване, на посочения от Вас адрес няма присъстващо лице, те ще бъдат върнати в пощенския клон за 20 дни. 

vanians, откога ги пращат на имейл?
Благодаря. Аз заявих на 26.05. Ще чакаме...

vanians, това за ваучерите на Emag ли е? Защото на Edenred са физически ваучери.

# 1 066
# 1 067
Игрите нещо намаляха. Дано от септември се раздвижат нещата.

# 1 068
Аз пък се надявам лятото да има, консумират се охладени храни и напитки, сладоледи… пере се не малко в тая жега Simple Smile В тоя ред на мисли, дано има възможност за летни, хубави игри. Морени имаха много хубава май от август мин.година, кока- кола с опти гриловете също, савекс май имаше една с праховете - също. Дано да има организатори, които пак да могат да си го позволят, въпреки инфлацията.

# 1 069
  • Тук и там
Еее, дано не е чак септември, че дотогава ще бездействаме и скучаем.  Сега е момента за летни игри. Simple Smile

# 1 070
  • Сливен
Не е като да няма игри-във Фейсбук и Инстаграм е пълно.

# 1 071
Много хора участват във ФБ и инста , като е без покупка, пък и много по- често се печели от поставени лица. Като си купиш нещо и пуснеш ,,билетче”, е малко по- друго. Но си права, който има късмет, го има и във Фб.

# 1 072
Ее как бе хора😃😃😃 И да има малко игри ще си намерим работа. Ще коментираме, кой от къде,какво печели. Ще ги плюем на поразия и ще ги клеветим, че са некадърни. И така до старини....

# 1 073
В Инстаграм не играя, участвам тук там във ФБ. Десетина имена печелят през ден, много късметливи са. Не разбирам как от стотици имена все на едни и същи спира избора. Или се тегли до определено име. Ако някой знае, да сподели.
https://www.facebook.com/thegreenbearproducts/photos/a.138903657 … /551732279664459/ и една игра за детокс.

# 1 074
Много често са едни и същи хора във ФБ, защото и там почнаха да теглят профили с последователи. 🙃 А ние дето нямаме последователи(аз дори нямам включена опцията за следване), кучета ни яли... Не е на всички игри разбира се, но пак е кофти.

# 1 075
  • София
Това с тагни 3-ма проятели откъде го измислиха. Много досадно ...

Донесоха ми термометъра на Кикоман , много малък и сладък.

Кърпата на Фа е страхотна , ще се познаем на плажа по наградите Simple Smile)

Само в Активиа участвам Simple Smile)

# 1 076
  • София
С чаши съм от Шуменско-първи опит-успешен!
Взех и тигана от Метро+четката на Кикоман.

# 1 077
  • София
Честит рожден ден и от мен Simple Smile Здрава и много щастлива бъди!
Днес пазарувахме и си взех 2 омекотителя на Coccоlino, сега видях че имат игра. Четох правилата, но пише прах и омекотител.... Значи не мога да се регна с 2 омекотителя Sad
Коколино искат да се купят перилен препарат (гел) и омекотител. Където съм проверила, има само омекотител. Гел не намирам. Не държа да участвам, но ми трябва гел за пране. Другата игра е на Ариел, още се чудя, защото с 5 перални на седмица, нямам никакъв шанс. Чакам Савекс да пуснат игра, наградите винаги са им много и хубави.

# 1 078
Коколино гел за пране намерих само в Кауфланд, една единствена разфасовка и на цена от 13лв. Задно с омекотителя, който е 5-6 лв, идва една сума от 20 лв, пък те са писали минимум 11лв, за да участваш?!
Може и да има и по-малки бутилки с гел, но е явно, че трудно се намират, особено пък в малките градове.

# 1 079
Как намирате игрите в Инстаграм аз нещо не мога да ги намеря. Някой ако иска да се тагваме в игрите да пише лс.

Общи условия

Активация на акаунт