Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 123 - юни 2022)

• 98 723
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 1 050
Честит рожден ден и от мен Simple Smile Здрава и много щастлива бъди!
Днес пазарувахме и си взех 2 омекотителя на Coccоlino, сега видях че имат игра. Четох правилата, но пише прах и омекотител.... Значи не мога да се регна с 2 омекотителя Sad

# 1 051
Честит рожден ден и от мен Simple Smile Здрава и много щастлива бъди!
Днес пазарувахме и си взех 2 омекотителя на Coccоlino, сега видях че имат игра. Четох правилата, но пише прах и омекотител.... Значи не мога да се регна с 2 омекотителя Sad
Играта приключи през м.май за Финес, Ремедиум и ХИТ.
Сега през м.юни играта е същата, но участват всички магазини в страната.
Също може да видите в секцията с печелившите Чаушева е спечелила 2 кърпи през м.май, сега през м.юни отново има кърпа.
През месец май който не участвал не е спечелил. Явно е участвала.😃😃 Печелившите са по малко от обявения брой даже.

# 1 052
Честит Рожден Ден, Лунатичка! Много здраве, късмет и поводи за усмивки. Flowers Four Leaf Clover

Да питам някой заявил ваучер на Edenred от Talk-a, за колко време горе-долу идва?

# 1 053
https://www.nestle.bg/bg/igri-s-nagradi/veggie-plate-aktivirane
Нова игра/предизвикателство  на Нестле/Живей активно.
Наградите са "брандирани престилки "

# 1 054
Честит Рожден Ден, Лунатичка! Много здраве, късмет и поводи за усмивки. Flowers Four Leaf Clover

Да питам някой заявил ваучер на Edenred от Talk-a, за колко време горе-долу идва?

Пращат го на имейл в рамките на същия ден.

# 1 055
  • София
През нощта са ми пуснали мейл за сета на КК.

# 1 056
игра на СВА, мисля че не е споделяна.

# 1 057
Би ли споделила линк към играта им, моля? Никога не съм използвала нито омекотител, нито прах на Coccolino и се замислям да ги пробвам...

# 1 058
Би ли споделила линк към играта им, моля? Никога не съм използвала нито омекотител, нито прах на Coccolino и се замислям да ги пробвам...

https://coccolino.seen.bg/

# 1 059
  • оттам, откъдето започва България

Аз заявих в началото на този месец, но до момента не съм получила съобщение от Български пощи, че имам да получавам ваучер. Поне преди така ги изпращаха, а така пише и в сайта им:
Скрит текст:
*Заявки за ваучери се приемат до 15-то число всеки месец и се изпращат до края на месеца. Заявки, получени след този срок се обработват следващия месец. Ваучерите на Идънред България се изпращат до точен адрес. Писмата са препоръчани и се предават срещу подпис. Ако в деня на получаване, на посочения от Вас адрес няма присъстващо лице, те ще бъдат върнати в пощенския клон за 20 дни. 

vanians, откога ги пращат на имейл?

# 1 060
  • Сливен
Пристигнаха ножовете от Старопрамен.

# 1 061
Ще има промоция на Маги в малки магазинчета със скреч карти. Едната награда е кухненски нож, другата дъсказа рязане. Повече подробности не знам.

# 1 062
  • Пловдив
Преди малко успяха да се свържат с мен от Хел даже и в чужбина. Евала. Другата седмица ще си чакам бутилката.

# 1 063
Някой получавал ли е такъв мейл?По принцип на този получавам основно спам.Изглежда ми като измамните мейли,ама знам ли Grinning

# 1 064

Общи условия

Активация на акаунт