Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 123 - юни 2022)

• 98 702
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 1 035
Rumidimi, нещо от алиекспрес да си поръчвала?
Не обаче се сетих за само едно което чакам и то е от GFC панела си поръчаш шунковар . Явно е това .

# 1 036
  • При децата ми
Лунатичка, здрава да си и късметът да те преследва!
Все още не могат да се качват снимки на КБ в Хайнекен. Звънях им миналата седмица. Казаха, че знаят за проблема, работят по въпроса и други са сигнализирали. Записа ми името, за да добави +1 обадил се с проблем, но дотук няма развитие. Някой успя ли да се регистрира?
Вчера качих бележка от втория опит, като промених оразмеряването на КБ.

Вчера и аз качих една бележка. Прие ми я от втория път.

# 1 037
Аз не мога да кача снимка на Хайнекен, въпреки че ми дава успешна регистрация. Вие с какви операционни системи на телефоните сте. Аз съм с iOS.

# 1 038
Според мен няма как да ти даде успешна регистрация без да си качила бележка?И аз съм с айфон и да никога не ми дава,че съм качила бележката,но като направя всичко ми изписва успешна регистрация.
Аз не мога да кача снимка на Хайнекен, въпреки че ми дава успешна регистрация. Вие с какви операционни системи на телефоните сте. Аз съм с iOS.

# 1 039
  • София
От Доминос имах имейл:
Лято, слънце, сладолед, пътуване...

Ще ти трябва куфар! Сега с всяка онлайн покупка на комбо-менюто 2 средни пици + 2 сладоледа Nirvana за 25,80лв., участваш в томбола за един от 150 куфара за ръчен багаж.

Промоцията е валина до 10.07.2022г.

# 1 040
Някой беше писал за проблем с приложението на К.К. след актуализация. Не изпраща кода на емайл. И аз съм със същия проблем. Дали успя да влезе и как.

# 1 041
От КК и Кауфланд с някого свързаха ли се за BBQ световете и преносимите  грилове?

# 1 042
# 1 043
От КК и Кауфланд с някого свързаха ли се за BBQ световете и преносимите  грилове?
Аз спечелих миналата седмица и този понеделник следобед имах имейл да изпратя данни за доставката.

# 1 044
  • София
Обадиха ми се от Хел, печеля чаша 😊

# 1 045
  • оттам, откъдето започва България
Наистина ли това са участващите обекти на Fa:
ЧАСТ 14. УЧАСТВАЩИ ОБЕКТИ
14. Участващи обекти чрез регистрация на касова бележка в сайт www.fa-promo.bg:
• Ремедиум
• Финес
• ХИТ,

или има спечелили от закупен продукт от други магазини?

Ще моля да споделят спечелилите и получили вече награди.

# 1 046
Играта приключи през м.май за Финес, Ремедиум и ХИТ.
Сега през м.юни играта е същата, но участват всички магазини в страната.
Също може да видите в секцията с печелившите Чаушева е спечелила 2 кърпи през м.май, сега през м.юни отново има кърпа.

Последна редакция: чт, 23 юни 2022, 19:28 от marinadp

# 1 047
Наистина ли това са участващите обекти на Fa:
ЧАСТ 14. УЧАСТВАЩИ ОБЕКТИ
14. Участващи обекти чрез регистрация на касова бележка в сайт www.fa-promo.bg:
• Ремедиум
• Финес
• ХИТ,
това е игра за халати за баня, на Шаума, за поне 3 лв./за гореизброените магазини/, за месец юни. За продукти на Фа няма значение от къде са купени, стига да са за над 2 лв.
Няма ограничение и за броя спечелени награди от един човек, всяка бележка е отделно участие/това отговориха на запитване защо има хора с повече от една награда за м. май/.

# 1 048
  • Пловдив
Аз като гледам съм с бутилка от Хел. Още не са ми звъннали, а тази вечер пътувам в чужбина. Дано ми пишат във Вайбър да не изпусна наградката, че сума ти кафе изпих.Coffee

# 1 049
И на мен ми пратиха мейл от КК за данни за барбекюто.

Общи условия

Активация на акаунт