Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 123 - юни 2022)

• 101 000
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 255
Ох голям смях тази вечер. Имахме гости и сме пуснали вентилаторчето от Ровус,което спечелих миналата година. Питат от къде е,обяснявам. Почвам да слагам яденето и картофките бяха в тавичката Луминарк от играта на СВА в ИГ. И нея харесаха,питат от къде е. 😂 Накрая детето сложило слушалките от Морени и вече като попитаха те от къде са и избухнах в смях! 😂😂😂 Оказва се,че доста награди имам и си ги ползвам,но напоследък нямам много време и не съм се включвала почти никъде.

# 256
Anyyyyone и аз всичко ползвам,в краен случай подарявам,това носи наслада от спечеленото.

# 257
Anyone, и на мен ми се е случвало. 😂 После ме питат има ли нещо, което да съм си купила сама.😄 Макар че напоследък е брутална суша, като изключа чашите от Шуменско.

# 258
Знам, че не е за тук, но все пак, искам да попитам, някой дали има код за букинг?

# 259
Аз изобщо не играя за неща,които не ми трябват. И мен така ме питаха-има ли нещо,което не си спечелила?! 😂 Забавно се получи.

# 260
Има ли някой, на когото не са поискали снимка от суит плюс?

# 261
Да се разпиша в юнската тема - нищо не печеля от месеци, даже и в кока-кола. Елит ядките ще теглят ....изтеглиха ли.... Само там участвам с три бележки, четвъртата май я изхвърлих по инерция ... Не печеля в игри с покупка - Гранини, Милкинс, Буено, София Мел....все не.

# 262
Има ли някой, на когото не са поискали снимка от суит плюс?                                                  

Силно се надявам да няма.

# 263
И при мен е суша нито Персил,Ная,София мел,Милка и още куп игри не знам къде отиде късмета ми.Надявам се месец юни донесе награди и късмета кацне на рамото на всички ни.Дано се случи.Мрън мрън .

# 264
Това си харесахме днес от "Книги за смет".. това са другите заглавия.

Последна редакция: нд, 05 юни 2022, 14:59 от rab

# 265
Доста разпознаваеми книги - виждам Мари Лу, която по едно време беше хит сред тийн читателите (аз не я харесвам въобще, сигурно защото не съм тийн), Доведената сестра, Орденът на асасините...
А днес в Кайлъка раздаваха безплатни нови книги, май някакви религиозни. Не си взех.

П.п.тази с котката на корицата изглежда много добре! И вътре ли има арт снимки на котки?

П.п.2 Бележити писма за котки на издателство Прозорец, си я взех от една новогодишна промоция, харесва ми.

# 266
Тази година е суша откъм награди и при мен. Не че е особена драма, но и на мен ми прави впечатление, че има хора, които печелят отвсякъде. Когато са обявени само телефонни номера не се знае кой печели, но това е вследствие на многобройните сигнали за нередности, а печелившите са явно обичайните. И във ФБ се въртят едни и същи имена, значи е до невероятен късмет.

# 267
  • София
За Фейса не мога да кажа, но в Инстаграма печелят предимно инфлуенсъри. Там играя само в игрите на брандовете и печеля от време на време. Имам наблюдение, че инфлуенсърите не спазват много, много сроковете за теглене или пък не тагват печелившите.

# 268
  • София
Току що спечелих чаши на Шуменско с първата бележка Simple Smile

# 269

Общи условия

Активация на акаунт