Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 123 - юни 2022)

• 100 996
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 360
Е как да ги ограничат те постоянно си правят имитращи страници за да пишат от тяхно име.Вече трябва да са научили хората този номер ,а и като видят че някой пише на всички че са спечелили няколко дена преди края на играта и то от страница с различно име от истинската трябва да се сети че нещо не е нарез.

# 361
А има ли как да забранят друг да им отговаря на потребителите, за да няма излъгани? Не могат ли организаторите да ги ограничат.
Може би да спрат коментари,  но сега видях, че играта е до 10.06. А може и те да си въртят далаверата, уж че не са те..

# 362
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Целнах купички от Шуменско.

# 363
А има ли как да забранят друг да им отговаря на потребителите, за да няма излъгани? Не могат ли организаторите да ги ограничат.
Може би да спрат коментари,  но сега видях, че играта е до 10.06. А може и те да си въртят далаверата, уж че не са те..
Хм.. каква им е далаверата Rolling Eyes

# 364
Препраща те към някакъв сайт с игра 6 лв е да се регистрираш , незнам хич не го е разгледах какво е.

# 365
Шуменско искаха ли касовия бон? Че нямам никаква идея къде е единия от двата 😂

# 366
  • София
Шуменско искаха ли касовия бон? Че нямам никаква идея къде е единия от двата 😂

Да, искат го

# 367
# 368
  • Тук и там
Кармела ме изненадаха приятно сутринта. Simple Smile

# 369
  • Сливен
Наградата на Кармела,е от Фейсбук играта-и аз чакам,ама за утре пренасочих. Simple Smile

# 370
  • При децата ми
Имам съобщение от "Лео Експрес" за пратка днес. Какво носят, освен наградите на "Бургаско"?

Последна редакция: ср, 08 юни 2022, 10:50 от Hrispa76

# 371
  • при късмета
Имам съобщение от "Лео Експрес" за пратка днес. Какво носят, освен наградите на "Бургаско"?
Сещам се за Шуменско

# 372
Сещам се за Шуменско

Носят и наградите на Милка.

# 373
  • При децата ми
Сещам се за Шуменско

"Шуменско" толкова ли са бързи? В петък вечерта спечелих чашите.

Носят и наградите на Милка.
[/quote]

Ако са наградите на "Милка" бележките са при мен на работа, а аз съм дала адрес до вкъщи.

Последна редакция: чт, 09 юни 2022, 08:56 от Hrispa76

# 374
  • при късмета
Няма от къде да знам кога си спечелила, задаваш въпрос какво още носят, а не колко бързо изпращат наградите организаторите. Иначе, Шуменско не изпращат толкова бързо.
На мен забавените чаши и днес ми ги няма, въпреки извинителния СМС, остава за утре вероятно

Общи условия

Активация на акаунт