Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 123 - юни 2022)

• 99 833
  • 1 291
  •   2
Отговори
# 390
Лили и Пантен имаха игра за комплекти на Гес, публикували ли са печеливши?  До вчера трябваше да са изтеглили.

# 391
  • Сф
Охо, мерси че споделихте. Много се радвам пред матурно. Има ме в Ариана! Мм сигурно ще изпие над 5 довечера 🤣🤣

# 392
  • София
Четох правилата на Джим Бим, но не разбрах дали само за седмицата участва бележката или за всички оставащи тегления. Моля, ако някой знае да каже.

# 393
Коколино ми отговориха. Трябва два продукта - омекотител и перилен препарат. Само едното не става .

# 394
Йеййй с ваучер съм от Ариана! 🥳🥳🥳

# 395
Получих обаждане от Jamieson, че печеля комплект чанта и несесер, искат снимка на касовата бележка. Съвсем я бях забравила тази игра, бележката ми е от април месец, добре че я пазя.

Ето печелившите, ако някой се познае: https://jamieson.bg/igra/igra-winners/

# 396
  • При децата ми
Ваучерът oт "Милка" бил.
Утре ще ми го доставят до работното място.

Последна редакция: чт, 09 юни 2022, 08:58 от Hrispa76

# 397
  • София
И аз да се похваля, печеля тест на продукт от ДМ! Не видях да искат нещо да връщам като данни, ама аз всичко си бяхнаписала още във формата за участие. Чак сега го видях в пощата, защото съм зарината със спам! Получих си и поръчката от Скарлет Бюти с подарък - мострички, много съм доволна Simple Smile
Сега чакам само от Кауфланд да ми се обадят, че печеля кола (хихихи)!

# 398
  • София
В инмедио на шипченски и Коперник при покупка на цигари Камел, Малборо и Романс получаваш запалка. Аз пуша най-леките давидов и не взех, ще чакам те да пуснат запалки. Пишете, ако видите на тях такава промоция, моля.

# 399
Бележки с Хейнц от Кауфланд регистрирал ли е някой за играта? Пише само кетчуп. Да снимам бончето с кетчупа, или?

# 400
Четох правилата на Джим Бим, но не разбрах дали само за седмицата участва бележката или за всички оставащи тегления. Моля, ако някой знае да каже.
Аз участвах на 6.05 - изпратиха ми имейл, че печеля на 1.06.

# 401
  • София, Дружба 2
Бележки с Хейнц от Кауфланд регистрирал ли е някой за играта? Пише само кетчуп. Да снимам бончето с кетчупа, или?
На моята бележка от Кауфланд пише heinz кетчуп 324 гр. Според мен снимайте бележката заедно с шишето кетчуп и всичко ще е наред.
Днес пак имам "опитай пак" от КК и аванти.

# 402
  • София/Търново
4 скреч карти на биотен от Лили и всички "опитай пак"
Аз съм с 3. Същата работа. Дойде управителката да гледа. Каза това не може да бъде.... Няма печеливша карта, а бяха изтеглени много! А награди има, доставени, чакат си притежателя. Реших, че просто нямам късмет...

Последна редакция: ср, 08 юни 2022, 20:04 от 8Eos8

# 403
  • София
Аз теглих на Пантен в Лили и същото - Опитай пак. То първо даже не искаше да ми даде, не било от точния вид шампоан, но ѝ показах какво пише на рафта с промоцията.

# 404
Тегленето на скреч карти си е риск - повечето се четат и, ако персоналът е недобросъвестен, са в друго тесте. Всички сме теглили и леко драснати карти, предварително проверени.

Общи условия

Активация на акаунт