Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 123 - юни 2022)

• 98 968
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 495
Искам да похваля Hell Energy. Както вчера писах спечелих чантичка , всъщност на баща ми от името защото него включих , проверих в 11ч. , че са го изтеглили и в 14ч. му звъннали за потвърждение , а току що е получил смс от Спиди че вече е в офис! Ето на това му се казва бърза и точна организация!

# 496
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Играта на Фа за кои обекти е?

# 497
Добро утро на всички и успешен месец! Аз вчера да се похваля от Левинс ми звъннаха и съм спечелила таблет Prestigio q mini. Много ме зарадваха. След сряда ще си го получа и си чакам само чашите от Шуменско

# 498
  • Тук и там

И аз тъкмо това гледах, но не намирам списък. Явно от всички обекти важат.

# 499
Има ли някой, спечелил ваучер 50лв от" Суит+ " още да не си го е получил? Тази седмица май само двама се похвалиха, а спечелилите бяха повече,  или бъркам? Благодаря!

# 500

Аз видях за играта в брошурата на Лили за Стара Загора.

# 501
  • София, Дружба 2

Аз видях за играта в брошурата на Лили за Стара Загора.
За всички обекти в страната. Това са правилата Simple Smile

# 502
Каква игра са имали ЛевИнс
Добро утро на всички и успешен месец! Аз вчера да се похваля от Левинс ми звъннаха и съм спечелила таблет Prestigio q mini. Много ме зарадваха. След сряда ще си го получа и си чакам само чашите от Шуменско

# 503
Имаше ли игра с покупка на Барни?

# 504
Подарявам

# 505
Каква игра са имали ЛевИнс

https://detetovinternet.bg/

# 506
  • Под Слънцето
За момичета от Варна- някоя желае ли да се възползва от безплатна процедура за фотоепилация на горна устна?
Часът ми е от 17 , но няма да успея физически да съчетая с друга задача, та го отстъпвам.

Пишете на лс, моля.

# 507
Има ли някой, спечелил ваучер 50лв от" Суит+ " още да не си го е получил? Тази седмица май само двама се похвалиха, а спечелилите бяха повече,  или бъркам? Благодаря!

И аз не съм!

# 508
Вчера са ми звъняли за наградата от Ариана и не можах да вдигна и днес ми се обадиха Blush

# 509
  • Елхово

Обичам Белвита Heart

Общи условия

Активация на акаунт