Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 123 - юни 2022)

• 98 906
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 660
Моля за инфо, че се притесних - тест продукти Лаверра крем-део от края на май  месец раздадоха ли ги/доставиха ли ги?

# 661
Вече и в групи във фейса, нямащи нищо общо с томболи и игри се търсят „изгубени„ касови бележки. Дамата е регистрирала код от кутия на Нестле фитнес и е спечелила. Сега й искат касова бележка и познайте .... загубена е

# 662
  • София
Най-накрая и аз да спечеля нещо. Получих имейл от Аквафреш и ДМ. Да ви попитам само нали може да дам адрес на офис на Спиди, защото често ме местят в различни офиси и няма как да дам точен адрес, на който да ми доставят пакета? По-лесно ще е аз да си го взема направи.
Дайте си адрес за доставка, ако е спиди щом ви изпратят съобщение за доставка има линк, когато влезете в него има бутонче за пренасочване до офис, до който да доставят. Това съм правила като съм пренасочвала до най близкия офис до адреса за доставка и е безплатно, вече ако пренасочите в друг квартал или населено място незнам ще струва ли пари.

# 663
  • В Космоса
Благодаря, gurgolina! Така ще направя, само да си оправят проблема с имейлите. И моето писмо пропадна.

# 664
  • Сф
Благодаря, gurgolina! Така ще направя, само да си оправят проблема с имейлите. И моето писмо пропадна.
писах им във фейса на лично , дано поне там видят . Sad

# 665
  • София
Моля за инфо, че се притесних - тест продукти Лаверра крем-део от края на май  месец раздадоха ли ги/доставиха ли ги?
Аз го получих в петък Simple Smile

# 666
Още една игра с покупка на слънцезащитни, онлайн от Лили
https://shop.lillydrogerie.bg/ (на последно място от карусела)

# 667
Аз успях да върна мейл на Аквафреш, но сега като ви прочетох се чудя дали е пристигнал. Дано потвърдят, когато получат данните.
И аз чакам кърпа от Бургаско, още я няма. А чашите на Шуменско се забавиха доста.

# 668
Вчера влезнах в магазина просто така, да купя нещо сладко и не можах да се сетя какво да купя, че да има игра и наградите да ми харесват. 🤷♀
Само аз ли се чувствам така?!
Майка ми също чака кърпа отдавна от Бургаско.

# 669
Говорих с агенцията за пастите. Записаха си данните ми. Казаха че още тези дни ще разпращат наградите и ще ни пратят мейли с товарителницата. Жената беше любезна, каза че е получила отговори на мейла от други печеливши и се изненада че аз не мога да й върна.

# 670
На мен игрите ми помагат какво да избера. Когато няма игра, взимам неща на промоция Grinning

# 671
  • Сф
Говорих с агенцията за пастите. Записаха си данните ми. Казаха че още тези дни ще разпращат наградите и ще ни пратят мейли с товарителницата. Жената беше любезна, каза че е получила отговори на мейла от други печеливши и се изненада че аз не мога да й върна

Сега пратих пак, нямам пропаднала доставка засега. Дано потвърдят за данните. 5 мейла от сутринта пропадат, може сега да се е оправило.

# 672
  • При децата ми
Вчера влезнах в магазина просто така, да купя нещо сладко и не можах да се сетя какво да купя, че да има игра и наградите да ми харесват. 🤷♀
Само аз ли се чувствам така?!
Майка ми също чака кърпа отдавна от Бургаско.

Купувам "Споко" почти през ден! Joy

# 673
  • В Космоса
Получих потвърждение на адреса от пастите. Може до офис на Спиди.

# 674
Качили са печелившите на Технополис! С мъжО сме капо!
Някой да се похвали?

Общи условия

Активация на акаунт