Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 123 - юни 2022)

• 98 700
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 75
Честита да ни е новата тема!
Благодаря на Захарчето и Станимир!
Не мога да разбера дали успявам да кача бележка в белвита. Никакъв надпис не излиза от сорта на опитай пак?
Качват се- и аз се чудех, но при опит пак да регистрирам ми изписа, че вече е регистрирана тази снимка на касова бележка

При регистрация правите снимка?
Нали иска само сума да се въведе?
Или сте спечелили и въвеждате тогава данни и правите снимка?

На Белвита не се качва снимка при регистрацията.

# 76
  • София
Ех,как се зарадвах на забраната,да не се обсъждат хазартни игри... Аз бях една от малкото,която качваше снимки,на спечеленото... Grinning
Каква забрана? Нещо съм изпуснала. В темата ли вече не се обсъждат хазартни игри?

# 77
Гледам,че са си поправили правилата след коментара ми. Joy  Сега и нещо друго да споделя:
Според правилата са 5 тегления по 5 грила!До колкото помня 5*5=25! А в началото ясно си пише 50 барбекюта.Хайде моля и това да се поправи и едно барбекю за мен,че само ви намирам грешките!

Последна редакция: ср, 01 юни 2022, 16:10 от Alize1234

# 78
Нова игра на Активия
https://www.activiapromo.bg/

# 79
# 80
С 12 бележки в Милкис ме няма. Cry

# 81
Ех,как се зарадвах на забраната,да не се обсъждат хазартни игри... Аз бях една от малкото,която качваше снимки,на спечеленото... Grinning
Каква забрана? Нещо съм изпуснала. В темата ли вече не се обсъждат хазартни игри?
Скоро забелязах, че са ми коригирали мнение, ама съвсем случайно видях. Повече не съм споделяла относно бонуси. Ама хубаво, че са казали вече. Да се знае.

# 82

Къде са публикувани печелившите? В сайта излиза съобщение Играта приключи!

Скоро ще обявим късметлиите спечелили страхотни награди.

# 83
Да се похваля печеля от Баш Майстора. Толкова исках от Каменица една от техните машинки, които раздаваха и не ми се падна, но Баш Майстора много ме зарадва. ММ вчера имаше РД - тъкмо навреме Simple Smile

Здравейте!
Вие спечелихте Акумулаторна отвертка BOSCH IXO 6 Set от томболата на магазини Баш Майстора, пожелаваме Ви да си я използвате със здраве.
Необходимо е да ни предоставите Ваши данни за доставка и ще Ви помолим като получите отвертката да си направите снимка с нея, за да можем да я качим в нашата фейсбук страница.
Хубав и усмихнат ден!

# 84

В стори в инстаграм, предполагам и във фейсбук пак в стори се вижда.

# 85
Здравейте, спечелих слушалки от Джим бийм, имам имейл. Искаха ли бележка (ако има спечелил от предишни тегления), за да знам дали да търся. 🙂

# 86
  • Димитровград
На Джим Бийм не искат бележка.

# 87

# 88
Още една игра в Кауфланд за футболни фенове https://footballmoments.bg/

# 89
  • Пловдив
Една игра за преса на Phillips във Facebook Simple Smile
https://www.facebook.com/133286223495535/posts/pfbid0hcHop7MnoPj … 3aGQiedPWU1FkUxl/

Общи условия

Активация на акаунт