Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 123 - юни 2022)

• 98 875
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 765
Здравейте! От вчера не мога да вляза в приложението на coca-cola app. Изписва ми се грешка ССЕ_3. Някой с подобен проблем?

Аз също не мога да вляза.
Получавам magic линк в пощата обаче казва, че е невалиден.
Ще им пиша имейл.

# 766
Днес  ми върви Simple Smile
'' Вие сте един от печелившите в играта на Broshura.bg “Открий късметлийската детелина в брошурата на Lidl”!
За да се възползвате от наградата - купон на стойност 25 лв. за пазаруване в Lidl, трябва да въведете специалния код в мобилното приложение на Lidl Plus, от меню Още > Ексклузивни купони. ''

# 767
И аз имам имейл от брошура.бг - ваучер за Лидл 25 лв.
Heart Eyes

# 768
И аз така Simple Smile
Gurgolina, аз съм подавала жалба в КЗК и вчера си взех комплект прибори за барбекю от играта на КК в Билла - същите имена, имейл, телефон. Но си го помислих и аз Grin

# 769
  • София, Дружба 2
Хел кафето са качили печеливши. Мен ме няма. Simple Smile

# 770
Мъжо е с бутилка от Hell кафето. Така искам кошница, ама тя нас не ни иска!

# 771
  • София
*ultraviolet*, Little rain, благодаря. Аз, от както подадох жалбата, нищо не съм печелила нито от Колата в трите им игри в магазини, в приложението, в Хелл. И взех да съм подозрителна, но щом при Вас не е така, явно много филми гледам Grinning

# 772
Печеля бутилка от Хел, но исках много чашата, че онзи ден си счупих любимата ми за кафе... Как е бутилката, хубава ли  e?
Чашата е страхотна, някой беше пуснал снимка. Най-малко исках кошницата за пикник. 😄

# 773
Чиния - от втори опит Simple Smile
Не е лоша, малко е малка.

# 774
Здравейте,  имам въпрос относно белвита. Преди 1 седмица регистрирах бележки и не спечелих, пишеше ми че ми остават 302 точки за следващо участие и днес бяха занулени. Да не би всяка седмица да ги зануляват или има грешка?

Последна редакция: чт, 16 юни 2022, 12:51 от Bella0509

# 775
Много са бързи от милка,куриера се припоти човека,три пъти проверява бележките преди да ми го даде.

# 776
Белвита - точките за Ваучер само се прехвърлят/Трупат за участия.
Останалите над 400т за моментна награда , ако не спечелиш се губят, макар да пише, остатък… Пише го и в правилата. Sad

# 777
Започна ли раздаването на наградите от шуменско .

# 778
  • При децата ми
Много са бързи от милка,куриера се припоти човека, три пъти проверява бележките преди да ми го даде.

Моята бележка също чинно я провери куриерът, преди да ми даде ваучера.

Сигурно 10 бележки въведох до тук за играта на "Мерилин", но ваучер няма. Остава да се надявам на телефон!

За играта на "Белвита" - никак не добре така.Confused

# 779
И при мен Мерилин не пуска ваучер.
Днес пристигна кърпата от Бургаско и предпоследната порция мед от осиновения кошер.

Започна ли раздаването на наградите от шуменско .
Ако става въпрос за чашите, при нас още не са пристигнали, май и тук никой не се е похвалил, но пък купичките и ножовете ги изпращат бързо. На мен обаче не искат да ми се паднат, както не иска да ми се падне и сета за бургер от Старопрамен.
В Милка никак не ме обичат, но вероятно ще направя напън да се включа, че домашните ми им ядат сладините.

Общи условия

Активация на акаунт