Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 123 - юни 2022)

• 98 862
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 810
  • Бургас
Някой похвали ли се от Кока Кола и Лидл?

Мъжа ми го има ;съвпадат името и мейла,но все още не е получил мейл.
Беше ми стронно, че никой не се похвали, от билла, от Кауфланд все имаше печеливши от темата. В началато, т.е. в играта в Билла пращаха бързо имейли, баща ми спечели предпоследната седмица и му пратиха в 22:16 часа на същия ден, сега какво се бавят незнам.

И аз бях спечелила от Била, на същия ден вечерта имах мейл. Също го има и в технополис(съвпада мейла),но и от там няма изпратен мейл🤷♀

# 811
  • София
Завършвам тази седмица доволна,с награда от ИГ-дрешка😊 Иначе спечелих раница от радио игра,бутилка на Активиа,слънцезащитни продукти Нивеа от ФБ, очаквам Джони и Фа да изтеглят.
Благодаря на всички,които споделят игри тук,защото понякога забравям за тези с покупка,а чета редовно и се подсещам,както с Фа.

# 812
Ох,хора!Днес съм в много кофти настроение.Някои “фирмички” много ме изнервиха.Цял живот държа на справедливостта и като гледам,че не си спазват собствените правила се вбесявам.Искам да Ви питам има ли смисъл да занимавам КЗП или просто ще идат до офиса ще се почерпят и ще си тръгнат.С покупка е играта.Аз не искам наградата,искам просто да ги проверят колко са несериозни и да започнат да спазват ТЕХНИТЕ правила.Искам да ги смъмрят.Предполагам,че тук и други са се ядосвали и са пускали жалби.

# 813
  • Тук и там
Скрит текст:
https://fa-promo.bg/#play  Фа са обявили.

https://devin-bg.com/promoLIDL/#pechelivshi  Девин и Лидъл също.

Последна редакция: пт, 17 юни 2022, 13:47 от Ка Тя 644548

# 814
  • Сф
Пастите са много бързи

# 815
  • София, Дружба 2
С кърпа съм от Фа. Simple Smile

# 816
Ализе, Аз наскоро имах разправия с Европът. Ами хубаво си ги насолих пред КЗП. Само не знам дали не беше глас в пустиня. Но пък пред себе си съм чиста, че съм си изкала всичко.

# 817
И аз сега се занимавах с едни. Трябваше да получа награда без покупка до 1-2 седмици. Естествено, че не си спазиха срока, пък и спорят, че минало 1 седмица и имало време. Затворих им. Омръзна ми да си съобразявам ангажиментите с несериозни фирми.
От Кауфланд някой успя ли да си вземе бонбоните за рожден ден? Няма ги налични в магазина, а срока за вземане ми изтича.

# 818
  • Пловдив
Току-що си получих чадъра от Бургаско, спечелен последния ден на играта.
Миналата седмица си пуснах поръчка с ваучера от кубети и днес я получих с липси. Звъннах веднага с куриера пред мен  и обещаха да изпратят липсващото.

# 819
  • софия
Получих ваучера за Дъглас и вече е похарчен.

# 820
И аз сега се занимавах с едни. Трябваше да получа награда без покупка до 1-2 седмици. Естествено, че не си спазиха срока, пък и спорят, че минало 1 седмица и имало време. Затворих им. Омръзна ми да си съобразявам ангажиментите с несериозни фирми.
От Кауфланд някой успя ли да си вземе бонбоните за рожден ден? Няма ги налични в магазина, а срока за вземане ми изтича.

В Кауфланд са сменени бонбоните за РД - вместо голямата кутия за 10 лв, сега дават малка кутия от вида с ром. При нас не са налични. ММ има сега купон за РД.
Аз за моя РД взех от другия вид още при старта на картите. Сега явно инфлацията ги спира да раздават от големите бонбони.

# 821
Мислех си, че от Фа и Старопрамен ще се печели лесно, но съм се лъгала. От Хел кафето нищо, отказах се вече. За утеха спечелих чанта за кръст от Хел енерджи.

# 822
Моят мъж си взе голямата кутия на 28 или 29 май, нямаше проблем, имаше ги налични

# 823
При мен са тези:

Във Варна са казали на сестра ми, че от доста време ги няма. Както и пластиките. Здраве да е! Поне от Лидл взех бонбони, които хич не се харесаха, но пък бяха налични.

# 824
  • София
В кауфландската тема коментираха, че бонбоните за РД са сменени с по-евтини, а тези скъпите ги нямало никъде.

Общи условия

Активация на акаунт