Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 123 - юни 2022)

• 98 721
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 120
Емаг на какъв принцип пуска ваучери по 5 лв? Виждам че си пускахте в темата. Аз не съм получавала никога ваучер.
При пазаруване ли нещо ви се пада, или?

# 121
Емаг на какъв принцип пуска ваучери по 5 лв? Виждам че си пускахте в темата. Аз не съм получавала никога ваучер.
Трябва да имаш регистравия в емаг и изпращат ваучери на имейла по повод на рожден ден или имен ден. Поне при мен е така.

# 122
От Sweet + след като пратихте ЕГН и бележката отговориха ли ви че са получили данни.. Имам съобщение че не ми е доставено съобщението и вътре има 2 прекачени файла.. съмнявам се да не е вирус
Някой писа, че не трябва да се отговаря на имейла, а да се коприра имейл адреса и да се изпрати като самостоятелно писмо.

Поручили са ти съобщението. И при мен излизаше така, звъннах им всичко беше точно.

# 123
Трябва да имаш регистравия в емаг и изпращат ваучери на имейла по повод на рожден ден или имен ден. Поне при мен е така.
А, това да. Те са по 10 лв за РД и имен ден. Видях по 5 лв да споделят, затова питах.

# 124
Ако си абониран за бюлетин, ти пращат отстъпки или в проценти, или под формата на ваучер. Но трябва да се следи, защото пускат 5 лв личен ваучер за намаление, когато памперсите са на 80 лв, и отделно има 20-25%+безплатна доставка за всички, но не се комбинират. И ти излиза по-изгодно да не ползваш ваучера.

# 125
# 126
  • при късмета
Някой вчера писа за награда от Башмайстора. Как уведомяват и има ли списък с печеливши, защото вчера изтрих писмо от тях, без изобщо да го прочета, а не съм запазила линк

# 127
Благодаря за споделянето на играта за сетове пица от Горение оптибейк. ММ точно такава фурна беше взел, регистрирахме покупката и днес сме с награда. Едно хубаво нещо на фона на здравословните проблеми на майка ми

# 128
  • София
Хелл са обявили днешните печеливши.

# 129
Код за 25% отстъпка от ASTRATEX:

TMEDB122X7LL

# 130
Някой вчера писа за награда от Башмайстора. Как уведомяват и има ли списък с печеливши, защото вчера изтрих писмо от тях, без изобщо да го прочета, а не съм запазила линк

Получих имейл, списък не съм видяла. Но на него още в "темата/относно" си пишеше "Честито"

# 131
В играта с Виза плащането трябва да е с телефон или часовник

# 132
Игра на Naos с покупка

# 133
Oт Hell-а ме обичат Smiley Скоро спечелих бутилка (която е разкошна), a днес съм с метална чаша Bowtie

# 134
И аз съм с бутилка от Хел 🥳🥳

Общи условия

Активация на акаунт